Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 7.000 tl civarı bütçem var.
Asus x550jk 171d model laptobumu 7 sene sonunda emekliye ayırma vaktim geldi bundan sonra beni üzmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir cihaza ihtiyacım var.
Excel, Word ve Pdf formatında dosyalar ile zorlanmadan iş yapabileceğim,
Nadirde olsa Solidworks ve autocad tarzı programları temel seviyede kullanabileceğim, eğlence boyutunda film diziden öteye gitmeceğim bir laptop ihtiyacım var. 4 sene civarında kullanım olanağı sağlaması iyi olur. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler saygılar.
Ek olarak;
Acer Aspire 3 Ryzen 5 3500U 256 gb SSD olan veriyosunu şuanda 6.500 civara fakat Acer konusunda giriş sekmentinde çok olumlu yorumlar göremedim. Ama gariptirki aynı laptobun farklı modeli olan i5 10. Nesil işlemcili versiyonunda ise gayet tatmin edici yorumlar mevcut ve fiyatı 8.500 civarında. Bununla alakalı kendi soru işaretim harici ekran mx330 lu i5 serisi olanmı yoksa vega 8 mimarisine sahip ryzen 5 işlemcili olanmı sorusu kafamda dönüyor.
Bir diğer kısımda ise Lenovanın İdeapad 3 serisi var intel i3 lü uhd intel grapich olan versiyon hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum veya bunların haricinde bütçe çercevesinde tavsiyeleriniz var ise bekliyorum. Teşekkür ederim.
2022 Motosiklet Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Yaz sezonu gelip fiyatlar artmadan motor almayı düşünüyorum. Daha önce R25, MT25, ve TNT250 modelleri kullandım. En uzun süre R25 ile sürüş deneyimi yaşadım. 55-60 bin arası bütcem var(Ekipman bütçesi hariç). Tekrardan motor dünyasına dönmek istiyorum. İkinci el düşünüyorum. Bu fiyat sıkalasında naked, supersport, touring tarzda f/p ürünü olabilecek yedek parça, sürüş konforu ve piyasa (Ortalama 1 Sene içerisinde CC yükseltme ihtimalim olduğu için satışını yaparken çok değer kaybetmesini istemem.) konusunda avantajları olabilecek tavsiyelerini bekliyorum. Hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Ek olarak aklımda şuan NK250-400 ve Dominar 250 var fakat R25 den sonra kalite olarak tatmin edebilirmi emin değilim. Japon alıp düşük cc kalitemi tercih etmeliyim yoksa performanslı uygun bütçe bir motormu tercih etmeliyim emin değilim. Saygı ve Sevgiler.
Hdd problemi ve 0xc0000185 hatası
|
Düşük Bütçeli Motor Tavsiye.
|
Xiaomi Hybrid Pro HD ? Urbanears Reimers ?
|
xpreia sp ekran yansitma
|
xperia sp yardim
|
geforce 9400 gt ve readon hd 5500 series
|
Sistem için yardım ???
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.634 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware