Şimdi Ara

7.000 TL'ye kadar ofis işleri için Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 7.000 tl civarı bütçem var.

Asus x550jk 171d model laptobumu 7 sene sonunda emekliye ayırma vaktim geldi bundan sonra beni üzmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir cihaza ihtiyacım var.

Excel, Word ve Pdf formatında dosyalar ile zorlanmadan iş yapabileceğim,

Nadirde olsa Solidworks ve autocad tarzı programları temel seviyede kullanabileceğim, eğlence boyutunda film diziden öteye gitmeceğim bir laptop ihtiyacım var. 4 sene civarında kullanım olanağı sağlaması iyi olur. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler saygılar.

Ek olarak;

Acer Aspire 3 Ryzen 5 3500U 256 gb SSD olan veriyosunu şuanda 6.500 civara fakat Acer konusunda giriş sekmentinde çok olumlu yorumlar göremedim. Ama gariptirki aynı laptobun farklı modeli olan i5 10. Nesil işlemcili versiyonunda ise gayet tatmin edici yorumlar mevcut ve fiyatı 8.500 civarında. Bununla alakalı kendi soru işaretim harici ekran mx330 lu i5 serisi olanmı yoksa vega 8 mimarisine sahip ryzen 5 işlemcili olanmı sorusu kafamda dönüyor.

Bir diğer kısımda ise Lenovanın İdeapad 3 serisi var intel i3 lü uhd intel grapich olan versiyon hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum veya bunların haricinde bütçe çercevesinde tavsiyeleriniz var ise bekliyorum. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.