Şimdi Ara

Düşük Bütçeli Motor Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yaşım 23 boy 1.87 kilo 65 uzun zamandır motor hevesim var ama maddi imkanlardan dolayı pek fırsat bulup almaya niyetlenemedim. artık vakti geldi diyip motor almayı düşünüyorum. fakat yine çok yüksek fiyat imkanım yok. 5000-6000 tl gibi düşük bir bütçem hazır şuanda. ergenlik zamanlarımda mobilet ve cub tarzı motorlarda uzun süre şürüş yaptım. Şuanda ise arkadaşımda yamaha yzf r25 var.Hem sık sık kendim sürüş imkanı buldum hemde fazlasıyla kendisine artçılık yaptım az da olsa torklu bir makine hakkında bilgim var ve 18 yaşımdan bu tarafa aktif olarak araba kullanıyorum şehir içi şehir dışı olarak trafik bilgimde bir nebze var diyebiliriz. Baktığım naked-commuter tarzında motorlar genelde eksi modelde olsa cbf 250(eski cbx 250 twister diye gecen modeller) hyosung gt 250, bu motorlara bakma sebebim hız veya güç tutkusu değil sadece takıldığım arkadaş grubu genelde ns 200 r25 cbr 250 tarzında motorlar olduğu için birazda onlara ayak uydurabilme isteğimden kaynaklı aynı zamanda tarz olarak kalıplı güzel görünüşlü makineler.yüksek km de bu tarz bir makine almakmı yoksa daha yeni modellere yönelmekmi karar veremiyorum.Özet olarak düşük bütce ile 2 kişi bindiğinde bayılmayacak fazla üzmeyecek bir motor arıyorum.Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.

• CBF ve CBXler elinde kalabilir. Bende zamanında araştırdımama onların hem elektrik aksamında hemde egzantiriklerinde kronik problemler var. Riskli bir tercih olabilir. GT250ler hakkındada pek iyi şeyler duyduğumu söyleyemeceğim.

250CC chopper bakabilirsin. MH Drift 150, TVS apache 180, SYM wolf, Hero Thriller gibi modellere yönelebilirsin. 100-120 km hızlarda kolay kolay üzmeyecek motorlardır. Ama daha fazlasını istiyorsan bütçeni artırmanı öneririm.
  • yorum icin teşekkürler dostum dediğim gibi hız ve torku birazda güzel bir makine istiyorum ve düşük bütcede tek o secenekler var o yüzden onlara yöneldim ama dediğin tarza sorunlar duydum baya ama temizi alınırmı acaba diye düşüncem var halen
  • tvs apache rtr180 veya ns200 senlik makinalar ama 8bin tl üstü lazım

L.Miura nın dediği gibi drift vulture tarzı motorlar ile başla

cbf250, ybr250, dealim roadwin 250, hyosung gt250 gibi makinalar elinde patlar parça bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 13 Aralık 2019; 2:13:55 >
  • Bende bir tane dorado sandor var 250 lik scooter dusunursen yazarsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbf 250 de kronik egzantrik zinciri sorunu var. hysong her 20.000 de bir piston segman sorunu çıkarabilir. tvs Apache RTR 150 yada honda cb 125e bakmanı tavsiye ederim
  • Yorumlarınız icin teşekkürler bir süre daha bekleyip bütceyi artırma kararı aldım diğer türlü pek mantıklı gelmedi bu bütce ile motor almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yüksek beygirli araba tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    AZ YAKAN ARAÇ TAVSİYE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyden önce ekipmanlarınız için bütçe ayırdınız mı?
  • ayırdım hocam hatta hazır evde yatıyor hepsi sıfır şekilde mt revenge kask durt ceket venom dizlik ve markasını bilmediğim bir eldivenim var aliexpressden aldım iş görür yazlık avuc ici ve eklem koruyuculu botum yok sadece oda yakında hazır
  • general003 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Şu dönem için bütçeniz gerçekten boyunuza göre alacağınız motorlar için az. 250cc bakıyorsunuz ve o bütçeyle alınacak motorlar sizi üzer diye düşünüyorum. Çünkü eski ve fazla kilometre yapmış bir motor kim tarafından nasıl kullanıldı ? adam gibi bakım yapıldı mı vb. soru işaretleri var. Bence bekleyip bütçeyi yükseltmekte yarar var. Eğer ben dayanamıyorum illa iki tekerim olsun diyorsanız CBF 150 alın. Hem çok eski olmaz hem de satılmak istendiğinde her zaman müşterisi olan bir motor. Boy konusunda da çok sıkıntı yaşamazsınız o motorla.
  • O fiyatlara malsef güçlü ve estetik açıdan güzel motor yok.
    250 cc sınıfı içinde ortalama 15k gerekiyor
    200ns piyasası ne durumda bilmiyorum ama o daşekil ve güç itibariyle güzel motor.
    Ben ilk başlarda full şekilciydim ama sonra yolda kalmaya başlayınca sağlam bir motorun ne demek olduğunu anladım.
    Şu an cbr250 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.