Şimdi Ara

Hdd problemi ve 0xc0000185 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese geçen gece bir dosya ararken bilgisayarımda windows kitlendi bende biraz aceleci davrandım güç düğmesinden bilgisayarımı kapattım tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekranda takılma problemi ile karşılaştım sonra windows onarmayı denemek istedim veya format atarım dedim boot usb sini taktım bilgisayara boot menüden birincil özelliği seçip yeniden başlattım ilk başta herşey normal gözüksede windows logosu geldi altta daire döndü sonra kurulum ekranına geçmesi gereken yerde siyah ekranda kaldı dokunmadım ama saatlerce böyle kaldı. bilgisayar kitlendi sandım fakat numlock tuşu vb. çalışıyordu usb çıkartıp normal olarak tekrar açmaya çalıştığımda otomatik onarım hazırlanıyor dedi ve 0xc0000185 hatasını verdi. kurtarma usbsi taktim tekrar başlattım hata ekranında defalarca denememe rağmen herhangi bir kurtarma sürücüsü bulunamadı hatası aldım.özet olarak bilgisayara format atamıyorum siyah ekranda kalıyor ve kurtaramıyorum. kurtarma dosyası bulmuyor. hdd yi başka bir bilgisayara taktığımda taktığım bilgisayarda boot menüden benim hdd yi devre dışı bıraksamda hangi bilgisayara takarsam takayım taktığım bilgisayarı kitliyor. Elimdeki usb yi windows media creation tools ile oluşturdum. İnternetteki bir çok bios ayarı vb. birçok ayarı denedim ama çözüm bulamadım final haftamdayım acil olarak dosyalarımla beraber hdd kurtarmak zorundayım lütfen yardım.
    Bilgisayar özellikleri Asus x550jk-171d windows 10 64 bit (orjinal) 1tb toshiba hdd

• maalesef,HDD kurtarılmaz gibi duruyor.
  • Elbet bir çözümü vardır diye düşünüyorum çizilmiş kullanılmaz denilecek hdd ler geri döndürülebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.