Şimdi Ara

GeForce Experience Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
33.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • y500 kullanıcısıyım win 8.1 güncellemesi geldiği zaman ilk başta tek ekran kartı çalısması sıkıntısı vardı ve nvidia denetim masası açılmıyordu bios güncelledik düzeldi
    ama GeForce Experience son sürümü yüklü kurulu arka planda çalışmasına rağmen açılmıyor

• Aynı sorunla karşı karşıyayım. Lütfen birisi yardım edebilir mi?
  • aynı sorun bende de devam...yok mu çözüm bulabilen?...
  • virüs programını kapatıp deneyin belki engelliyordur
  • uninstall da edilmiyor çok ilginç...
  • hangi virüs programını kullanıyorsunuz? bende avg nin deneme sürümü vardı ve deneme sürümüne geçtikten sonra(sadece ekstra güvenlik duvarı eklenmiş oldu) açılmamaya başladı. avg yi komple kaldırdıktan sonra düzeldi. yani sorun anti virüs veya güvenlik duvarınızla alakalı olabilir.
  • eyvallah gigzara halloldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perpi

eyvallah gigzara halloldu...

nasıl hallettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigzara

hangi virüs programını kullanıyorsunuz? bende avg nin deneme sürümü vardı ve deneme sürümüne geçtikten sonra(sadece ekstra güvenlik duvarı eklenmiş oldu) açılmamaya başladı. avg yi komple kaldırdıktan sonra düzeldi. yani sorun anti virüs veya güvenlik duvarınızla alakalı olabilir.

güvenlik duvarı nvidia ne alakası var güvenlik duvarı engellese hiç bir güncel driver kurulmaz bunun başka bir sebebi olması lazım.
  • ben de baya uraştım sonra directx yüklü olmadığını ögrendim yükledim açıldı

şoyle yapabilirsiniz C:\NVIDIA\DisplayDriver\340.52\Win8_WinVista_Win7_64\International\ShadowPlay girin orada DXSETUP.exe var onu çalıştırın

sonra çalışıyor
  • epoxy81 E kullanıcısına yanıt
    antivirüsle alakalıydı diye hatırlıyorum...
  • Bu sorunun gerçek çözümünü bilen yok mu? GTX 980 VE 970 için çıkan 344.11 i yüklediğim için mi çalışmıyor acaba ?
  • bendede tıkladıktan 10 dakika sonra açılıyor. 2 aydır araştırıyorum halen daha çözümünü bulabilmiş değilim.
  • Arkadaşlar 2.1.3.0 sürümünü yükleyin experience'ın
    ve GTX 970 veya 980'iniz yoksa 340.52 sürümünü kullanın
    (Ben bu şekilde çözdüm kolay gelsin...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parashout -- 13 Ekim 2014; 22:50:57 >
  • gtx950 ve win8.1 im var. Bu sorunla karşılaştım. Tam çözümü nedir acaba teşekkürler
  • çözüm şu:
    ite dalaşmaktansa çalıyı dolanın :)

aşağıdaki linkten GeForce_Experience_Beta_v2.4.5.60'i indirip kurun. açılmayan versiyondan daha yeni olduğundan update etmiyor. ben kurdum çalışıyor.

http://international.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/2.4.5.60/GeForce_Experience_Beta_v2.4.5.60.exe
  • Arkadaşlar burdan açın.
     GeForce Experience Açılmıyor
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Çok sağol işe yaradı. Aylardan beri bu sorunun çözümünü arıyordum
  • VIKINGS arkadaşın dediği şekil işe yarıyor sorun yaşayanların bilgisine.
  • Bende olmadı VIKINGS'in dediği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Yasha -- 30 Temmuz 2015; 13:08:27 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.