Şimdi Ara

GeForce Experience Açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
33.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de olmadı Vikings arkadaşın dediği. Sildim geri yükledim gene olmadı.
  • 353.62 çıktı yükledim gene açılmıyor.
  • bu sorun nasıl çözülecek ya windows 10 dada yapıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Arkadaşlar burdan açın.
     GeForce Experience Açılmıyor

Çok sağol kardeş senin sayende oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Arkadaşlar burdan açın.
     GeForce Experience Açılmıyor

Adamsın kanka

• Bu programın ShadowPlay dışında ki özellikleri zorlama ve gereksiz. Sadece ShadowPlay için kurduğum bu programın kendi kendini güncellerken bozulması da tuhaf. Eski, çalışan sürümü kurdum ve otomatik güncellemeleri kapattım. Nvidia şu ShadowPlay'in harici kurulabilen sürümünü hazırlarsa çok memnun olacağım.
  • @VIKINGS in dediğini dün ilk denediğimde olmuştu ancak sonrasında "sorun ile karşılaştı kapatılacak" dedi ve bir daha o yöntem ile açamadım.
    Hatırladığım kadarıyla 2 sürüm öncesinden sorunsuz çalışıyordu. Bende Nvidia' nın sitesinden v2.4.5.57 sürümünü indirip kurdum, sorun düzeldi.
    Yüklemeden önce yeni sürümü bilgisayarınızdan kaldırın, alttaki linkteki sürümü yükleyin. Sorununuz çözülecektir.

http://tr.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/2.4.5.57/GeForce_Experience_v2.4.5.57.exe

Not: Düzgün çalışan Experience sürümü çıkmadan yeni sürüme güncelleme yapmamaya çalışın.

• Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar..
  • fatihtek34 F kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim oldu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi (Ne format ne güncelleme gerekli sadece buymuş haa , günlerdir ugrasıyordum yaa işe bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planet11 -- 31 Temmuz 2015; 22:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtek34

Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar..

İşte bu aradığım çözüm Nvidia customer service çözemedi sen çözdün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan_devil -- 1 Ağustos 2015; 0:41:49 >
  • Büyüksün abi... bölge ayarlarını değiştirince çat diye oldu... nasıl bir saçmalık bu ya.. test etmiyorlar mı hiç?
  • fatihtek34 F kullanıcısına yanıt
    çok makbüle geçti eyvallah
  • bölge ayarı değiştirince oldu sağol
  • quote:

Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar..

çok sağol be
  • tebrikler sayende problem ortadan kalktı ancak bölge değiştirmek bir sakınca doğuracakmı teşekkürler
  • Çok teşekkürler sonunda çözüldü sorun.
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    VIKINGS @ ' in dediği işlem işe yaradı ve açtım.

TEŞEKKÜR EDERİM DOST.

• Açamayanlar varsa şöyle bir yöntem buldum,en güncel driver ı indirip,kurulumda hızlı kurum yerine özeli seçmeli sonra ki ekranda alt kısımda kalan temiz kurulum kutucuğunu işaretlerseniz sıfırdan yüklüyor,bende çalıştı tavsiye ederim.
  • Çoook teşekkürler kesinlikle çok saçma bir hata çıktı kaç gündür boğuşuyorum aletle :D
  • quote:

Fatihtek34 çok teşekkürler.Allah razı olsun.benim gibi cogu insanın problemini çözdün
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.