Şimdi Ara

GeForce Experience Açılmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
33.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Arkadaşlar burdan açın.
     GeForce Experience Açılmıyor

Teşekkürler

• Experience'ın 2.4.5.60 olan beta güncellemesini yaptığınızda da sorun ortadan kalkıyor. Bilgilerinize...
  • fatihtek34 F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reyiz.
  • koskoca nvidia su moktan programa bi cozum bulamadi ya.madem sorunlu sürme ozman piyasaya?
  • Arkadaşlar

Windows 10 nu kurduk tan sonra en son Nvidia sürücüyü kurdum.
    Geforce Experience yine açılmadı. Nvidia ya programın Türkiye bölge ve tarih
    ayarlarında çalışmadığına dair İngilizce mail gönderdim. Konunun daha hızlı çözülmesi için
    Nvidia ya mail göndermenizi rica ederim. Teşekkürler.
  • Her yolu denedim halen açabilmiş değilm can sıkıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtek34

Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar..

Eyvallah hocam sağolasın yoksa sil baştan yukleyecektim :D
    Eyvallah Kardeşim dediğin gibi yaptım açıldı :) Sizin gibi adamlara bu ülkenin ihtiyacı var :)
    Çok teşekkür ederim günlerdir bunun çözümünü arıyordum bilgisayar bozuldu sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtek34

Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar..

Allah razı olsun hocam çalıştı, bu amerikan yaptık ne işe yarıyor?
  • oldu teşekkürler. ama nvidia'ya yakışmadı.
  • Nvidia güncelleme yayınladı sorun ortadan kalktı.
  • Win8 tek dil saçmalığından dolayı dil değişmiyor.-Nasıl bir saçmalık-Sildim tekrar yükledim oda işe yaramadı başka yöntem bilen var mı?
  • çalışmaz oldu yukarda belirtilen yönetmlerde geçerli olmuyor yok mu bir çözümü
  • bugün yeni güncelleme de gelmiş bu hatayla ilgili ama yine açılmıyor
  • aykuyt11 kullanıcısına yanıt
    arkadaşim bendede çalişmiyordu şuan ge force pc en stabil sürümü NvidiaVGADriver 355.82
    tüm sürücüleri display driver uninstaller ile güvenli kipte kaldir verdiğim sürümü kur hepsi düzelicektir ben şuan sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 19 Şubat 2016; 2:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

arkadaşim bendede çalişmiyordu şuan ge force pc en stabil sürümü NvidiaVGADriver 355.82
    tüm sürücüleri display driver uninstaller ile güvenli kipte kaldir verdiğim sürümü kur hepsi düzelicektir ben şuan sorunsuz kullanıyorum

türkçe dil desteği yok sanırım di mi bu versiyonda
  • bir de win 10 da açılmıyor sanırım
  • aykuyt11 kullanıcısına yanıt
    türkçe dil desteği var ben windows 10 64bit kullanıyorum
  • laptopu yeni aldım uygulamayı açtım güncelleme var dedi yükledim bidaha açamadım kaldırdım yükldim dediğin versiyonu indirdim bişeyin desteklemediğini söyledi winows 10 64 bit ben de de yetersiz kalamsı da mümkün değil zaten 960m serisi kullanıyorum bi açamadım gitti sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuyt11 -- 20 Şubat 2016; 0:08:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.