Şimdi Ara

Geforce gt 520m ekran kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Leptopumda Geforce gt 520m ekran kartı var ayrıca intelin onboard ekran kartı var onboard ekran kartını kullanıyor asıl ekran kartımın drıverini kuramadım 2-3 defa indirdim ama hata veriyor hep bulunamadı diyor..sorun ne olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim...

Geforce gt 520m ekran kartı yardım

• Cihazınızın tam modeli nedir? Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi 32-bit mi 64-bit mi?
  • 32 BİT VİSTA..CASPER NİRVANA

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-285.62-whql-driver.html EN SON BU DRİVER İNDİRDİM AMA OLMUYOR BULUNAMADI DİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalkul -- 12 Şubat 2012; 15:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalkul

32 BİT VİSTA..CASPER NİRVANA

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-285.62-whql-driver.html EN SON BU DRİVER İNDİRDİM AMA OLMUYOR BULUNAMADI DİYOR

Sorun kullandığınız işletim sisteminin Vista olmasından kaynaklanmaktadır. Cihaza Windows 7 işletim sistemi kurarsanız sorun çözülecektir.
  • ama bundan önce wista 64bit kullanıyordum böyle bir sorunum olmamıştı?
  • Cihazınızın model kodu nedir?
  • model kodu hangisi oluyor arkasında s.t kodu ve birde S.N var bunlardan hangisi oluyor
  • MODEL = A15HE
  • quote:

MODEL = A15HE

Eğer cihazınızın özellikleri aşağıdaki gibi ise önceki işletim sisteminizinde Windows 7 olması gerekiyor. Bilgisayarın altında işletim sisteminin ürün anahtarının yazdığı bir etiket olması gerekiyor, o etikette bilgisayarı aldığınızda üzerinde kurulu olan işletim sisteminin adı yazar.

Intel Core i5-2430M
    8GB Ram
    320GB HDD
    1GB nVidia GeForce GT 520M
  • evet bu özellikleri win 7 64 bit yüklüydü ama kaldırıp wista 32 bit kurdum ilk başta sorunsuzdu ekran kartımıda tanıtmıştım daha sonra format çektim tekrar kurdum wista 32 bit ama şuan birtürlü ekran kartımı tanımıyor..
  • quote:

evet bu özellikleri win 7 64 bit yüklüydü ama kaldırıp wista 32 bit kurdum ilk başta sorunsuzdu ekran kartımıda tanıtmıştım daha sonra format çektim tekrar kurdum wista 32 bit ama şuan birtürlü ekran kartımı tanımıyor..

Size önerim 64-bit Windows 7 işletim sistemi kurmanız olacaktır. Windows 7 kurun dememin nedeni nVidia Optimus'un XP ve Vista desteği olmaması, Windows 7'nin 64-bit olan versiyonunu kurun dememin nedeni de 32-bit işletim sisteminde 8GB ramin tamamını kullanamayacak olmanızdır.
  • anladım bi kurayım bakalım win 7, peki bu leptop'un recovery bozulmuşmudur kısayol ile kurabilirmiyim? f2 idi sanırım kısayolu?
  • quote:

anladım bi kurayım bakalım win 7, peki bu leptop'un recovery bozulmuşmudur kısayol ile kurabilirmiyim? f2 idi sanırım kısayolu?

Eğer recovery bölümünü silmediyseniz kurabilirsiniz. Recovery için F11 tuşunu deneyin.
  • silimşim recovery win 7 cdsi var elimde ama ondada boot yok açılışta görmüyor boot yapmam lazım onu araştırıyorum şuan :(
  • windows 7 32 bit cdsi yaptım boot dosyalı problemi çözdüm konuyu silebilirsiniz teşşekürler bilgiler için...
  • Konuyu hortlatmis olacagim ama kusura bakmayin arkadasimda da ayni cihaz var ve ayni sorunu yasiyoruz.gt 520m i hicbir sekilde gormuyor. Win 7 var siz nasil cozdunuz sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.