Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu testler yapılırken Ati kartlar için hangi driver sürümü kullanıldığını da yazarmısınız. 10.3 se fermiler idare eder 10.2 ise fiyat performanstan sınıfta kaldılar.
  • quote:

Buna göre, 1920x1200 çözünürlükte, GTX 480 HD5870'den %26 daha hızlı.

Çarli'nizle beraber oturup ağlayabilirsiniz şindi

(testler doğruysa) hawx, far cry2 le agır tessellation ayrı tutarsak %5 doğru gibi , ve eğer 10.3le değilde 10.2 ile yapmışlarsa ozaman %5i bile ararsın (ağlayarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 26 Mart 2010; 23:02:26 >
  • Hele bir de az sayıda gelirse ülkemize bak sen o zaman olaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

(testler doğruysa) hawx, far cry2 le agır tessellation ayrı tutarsak %5 doğru gibi , ve eğer 10.3le değilde 10.2 ile yapmışlarsa ozaman %5i bile ararsın (ağlayarak)

sen bu forumun üzerine yapılmış büyük bi şakasın di mi

onu şunu şunu ve de şunu saymazsak %5 doğru dersen, ben de onu şunu ve de şunu saymazsak %70 oluyor diyebilirim... "ortalama" 'nın olayı bu zati

• Her zamanki gibi kabak son kullanıcıya patlayacak bundan kaçış yok elbette ama Nvidia beklediğimden iyi bir kart yaptı sanırım. DH testini merakla bekliyorum, "acaba?" 'ların sayısı iyice arttı kafamda...
  • Hadi forum olarak Fermi defterini kapatalım yayınlanacak videolarıda izlemeyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

onu şunu şunu ve de şunu saymazsak %5 doğru dersen, ben de onu şunu ve de şunu saymazsak %70 oluyor diyebilirim... "ortalama" 'nın olayı bu zati

bu Çarliyi bilmiyorum ama belliki 2 aydır %5le yatıp kalkıyorsun

edit: he bir de ortalamaya gelince Dirt2yi 3 kere dx9de testetmişler ama bi kere dx11de testemişler o da 2560x1600da, yerim ben böyle ortalamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 26 Mart 2010; 23:10:30 >

• yine diyeceğin laf kalmayınca kişisel saldırılar sana ne kardeşim benim neyle yatıp kalktığımdan, senin lafınnın saçmalığını gölgeliyo mu bu
  • Kırmızı halı hazır mı
  • quote:

yine diyeceğin laf kalmayınca kişisel saldırılar sana ne kardeşim benim neyle yatıp kalktığımdan, senin lafınnın saçmalığını gölgeliyo mu bu

kişisel laf derken bunu mu kastediyorsun?!

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hadi forum olarak Fermi defterini kapatalım yayınlanacak videolarıda izlemeyelim

Sana benim 5970 feda olsun . Azcık yollayım 1 ay sen kullan.
  • Daha naz aşamasındayız , klonometre durunca patlayacak ve güüümm ' tekrar başlayacak ' 6 gün 23 saat 59 saniye 58 salise vs vs '

@ Emre ,
    Yok sagolun , 1250TL lik kart kullanacak cesaret yok bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 26 Mart 2010; 23:14:39 >
  • e şaka gibisin ama. cidden.
  • Söylediklerin sana gerçekten mantıklı geliyor mu? Gerekli testleri çıkarttığında GTX480 5970'ten hızlı bir kart

annihilator yukarıya sürücü versiyonu 10.3 diye eklemiş.
  • Sana Back tu future diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Daha naz aşamasındayız , klonometre durunca patlayacak ve güüümm ' tekrar başlayacak ' 6 gün 23 saat 59 saniye 58 salise vs vs '

Fantaziye kaçma hoca
  • Tüh be burda saat 1i geçti :) artık ikiye kadar zor beklerim ben :) her kese iyi geceler :)
  • 1. saat 42. dk gecmezzz artık ...
  • ne 1 saat 42 dk sı saat 23:20 ??
  • 1 saat 36 dk offf avayip merak ediyorum :D:D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.