Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cezamın bitmeside tam bugüne denk geldi, tam oldu. Teşekkürler Nvidia, NDA'yı dün kaldırsaydın yorum yazamıycaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 26 Mart 2010; 23:47:26 >
  • @annihilator Tek çakallık yapan o mu?! ;) Uyuma uyumama mevzusu çıkmış yav. Uyusanıza kardeşim. Yarın bakarsınız duruma. Ben izleyemeyeceğim ama 2 saat daha uyuyamayacağım. Uyumak gibi bir imkanım olsa hemen gömecem kafayı yastığa. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 26 Mart 2010; 23:48:02 >
  • ben her gece 5-6 ya kadar buralardayımda bu gün biraz daha işlek olcak gibi:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense
    1 saat 21dk...
    Cezamın bitmeside tam bugüne denk geldi, tam oldu. Teşekkürler Nvidia, NDA'yı dün kaldırsaydın yorum yazamıycaktım.

bir de tüketicinin dostu değil derler
  • yaw bende zannediyorum 00:00 da :) Meğersem daha 1 saat 15 dk varmış.. Neyse ben yatar :)
  • Bu gece bitmez Herkes hazırlanıyor Fırtına öncesi sessizlik buralar
  • Normalde bu saate çoktan rüyalar aleminde oluyorudum, ama bu fermiyi bende çok merak ettim...
  • Az kaldı az
  • saat kaçta geliyor video tam olarak ? ona göre yatmicam.
  • yeter gayri...

zaten bugunlerde sanki forumun genelinde bir düşüş goruyorum..

mesela konu dışında eskiden 400-500 kayıtlı olurken su anda

100-200 arasında dolanıyor..

Dahili bileşenlerde 50-70 arası dolasırken...

artık 10-30 arası dolasıyor..kayıtlı uye olarak..

neden boyle bir düşüş oldu anlayamadım..

haaaa..ZzZZ

ZZzZzZzzzzz........
  • Donanımhaber sunucularının çökmesine 1 saat 8 dakika var... sonra ertesi gün anca görüşürüz DH... tabi onarabilirseniz.. birisi hazırda beklesin..
  • bi kart için uykumdan olucak değilimyarın torbayamı girdi arkadaş gidin yatın.protesto ediyoruz yarına kadar yorum atmak yok videoya
  • Benim gözler kapanıyor yavaş yavaş...
  • @annihilator

Yok ben nda kalktıktan sonra gerçek resmi incelemelerden bahsettim sitelerin(testlerdeki tarafsızlıkları) ve kullandıkları sistemler arasındaki farkları görmek için Ama dh için uygun konu olmazsa bilemem
  • tavuk musunuz olum bu saatte yatılır mı... ben okula gittiim zamanlarda bile 2den 3ten önce yatmazdım

bu arada pax'ın canlı yayını başladı:http://blogs.nvidia.com/ntersect/2010/03/nvidia-pax-east-main-stage-liveblog.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 26 Mart 2010; 23:57:30 >
  • hadi yaaa esir olduk burada
  • Nvidia'nın PAX East GTX 480 etkinliğinden canlı blog...

http://blogs.nvidia.com/ntersect/2010/03/nvidia-pax-east-main-stage-liveblog.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Benim gözler kapanıyor yavaş yavaş...

Benimde aksine gözler açılmaya başladı, 4 nescafe içtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yeter gayri...

zaten bugunlerde sanki forumun genelinde bir düşüş goruyorum..

mesela konu dışında eskiden 400-500 kayıtlı olurken su anda

100-200 arasında dolanıyor..

Dahili bileşenlerde 50-70 arası dolasırken...

artık 10-30 arası dolasıyor..kayıtlı uye olarak..

neden boyle bir düşüş oldu anlayamadım..

haaaa..ZzZZ

ZZzZzZzzzzz........

Gereksiz insanların, gereksiz yere, gereksiz fanatiklikleri olabilir mi ?

@leech

Evdekiler çay yapmış,koca demliği tek başıma bitirdim, ama nafile hala kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 27 Mart 2010; 0:02:36 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.