Şimdi Ara

Geforce gtx 750 ti monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartini bilgisayara taktık, tüm aksamı temizledik, anakarti ıslak mendille temizleyip, peceteyle kuruladik, islemciye termal macun surduk, tum aksami geri taktik, bilgisayar calisiyor fakat ekrana görüntü hic bir sekilde gelmiyor. Sizce sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartin 6pin guc girisi var mi yoksa olmayan model mi?varsa 6pin kablosunu takmazsan goruntu gelmez.kartin ust arkasinda dedigim giris.
  • Olmayan model sanırım, ustelik sadece o degil eski ekran kartinda da yok, anakart uzerindeki giriste de yok

@.45 ACP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI ve VGA kabloyla iki farklı monitorde denedik hiç bir tepki yok.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 6 Temmuz 2014; 17:36:37 >
  • Up up acil @.45 ACP

• Up up up

• Islak mendil yüzündem olmuş olabilir kolonyalıysa bozmuş olma ihtimali çok yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartı ıslak mendille silmek nereden çıktı?
  • Dampierre kullanıcısına yanıt
    Kolonya olunca ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Kolonya olunca ne oluyor?

Eskiden bir psp forumunda psp yi kolonyayla temizlerken tuşlara çok azda olsa kolonya kaçırıp tuşları bozan birkaç kişi hatırlıyorum. o zamandan beri kolonyayı cpu nun termal macun temizliği hariç hiç bir zaman kullanmadım elektronik cihazlarımda. Anakarttanda görüntü alamamışsınız kesin bir şeyleri bozdu o ıslak mendil. Ama yinede herşeyi söküp baştan kurmayı falan deniyebilirsiniz. Belkide ram falan tam yerine oturmamıştır, herşeyi söküp tekrar dikkatli takarsanız en azından montaj sorunu mu yoksa cidden birşey bozuldu mu anlarsınız.

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Sentetik tiner(birde selülozik var ama bu bazı parçalrı eritebiliyormuş) ile fırça yardımıyla anakartı ve nereye sürdüysen oraları bir güzel temizleyip
    dene belki faydası olur
  • konu benim değil yalnız meraktan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

konu benim değil yalnız meraktan sordum

sen niye araya giriyosun hatları karıştırıyosun
  • kesinlikle ıslak mendille hiçbir bileşeni temizlemeyiniz çeşitli test programlarıyla test yapıp bakın sorun çözülmüyorsa garantisi varsa servise gönderin
  • Şu ekran kartının bir resmini alabilir miyiz üstten. Sanırımlarla olmuyor bu işler çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.