Şimdi Ara

GeForce Now GAME+'ın en düşük fiyatlı seçeneği kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GeForce Now GAME+'ın en düşük fiyatlı seçeneği kaldırıldı

Nvidia’nın Türkiye’de Turkcell iş birliği ile kullanıma sunduğu GeForce NOW powered by GAME+ hizmetinin 24 saatlik paketi kaldırıldı. Kısa süreliğine Premium abonesi olmak isteyenlerin bir haftalık veya bir aylık Premium paket alması gerekecek.

Bugüne kadar Premium’u denemek isteyenler için en uygun fiyatlı seçenek olan 24 saatlik Premium paket 14,90 TL olarak ücretlendiriliyordu. Bir günlüğüne kullanmak isteyen kullanıcılar düşük fiyata platforma abone olabiliyordu.

Ayrıca Bkz.GeForce NOW kütüphanesine Şubat 2022'de eklenecek oyunlar açıklandı: 30 yeni oyun

GeForce Now GAME+ paketleri:

• Basic: Ücretsiz

• 1 Haftalık Premium 44,90 TL

• 1 Aylık Premium: 89,90 TL

• 3 Aylık Premium: 199,90 TL (Aylık 66,63 TL)

• 6 Aylık Premium: 349,90 TL (Aylık 58,30 TL)

Güncelleme: 24 saatlik Premium paket geri geldi. Kullanabilirsiniz.

• arkadaşım geçenlerde babası kanser olunca tedavi masrafları falan derken herşeyini sattı, önceden steam hesabı vardı zaten. Şuan mesai sonrası şirketin verdiği AIO bilgisayar üzerinden geforce now ile oyunları oynuyor.
    Çoğu oyun zaten Epic Gamesden bedava verildi, witcher 3 geçenlerde 15 liraya satıldı oyun fiyatları bilgisayarda erişilemiyecek seviyede değil.
    Bunun muadili bilgisayar alamadığınıda düşünürsek gayet makul bir sistem.
    Bilgisayarın olmadığını farz et, hangisi daha mantıklı 15-20 liraya sistem almak mı? Geforce now kullanmak mı?
  • Oyun senden, İnternet senden, paket senden kullanan var mı cidden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ya da konsol senden değil ama ...

• canpolat1 kullanıcısına yanıt
    Kiralık cihaz gibi sistem ama altyapısı yeterli değil ve pahalı diye düşünüyorum.

• 6 aylik aldim kullaniyorum, tabikide turkcelle fahis fiyatla para vermek istemiyorum ama napiyim, telefonda gamepad ile oynuyorum

arkadaşım geçenlerde babası kanser olunca tedavi masrafları falan derken herşeyini sattı, önceden steam hesabı vardı zaten. Şuan mesai sonrası şirketin verdiği AIO bilgisayar üzerinden geforce now ile oyunları oynuyor.
    Çoğu oyun zaten Epic Gamesden bedava verildi, witcher 3 geçenlerde 15 liraya satıldı oyun fiyatları bilgisayarda erişilemiyecek seviyede değil.
    Bunun muadili bilgisayar alamadığınıda düşünürsek gayet makul bir sistem.
    Bilgisayarın olmadığını farz et, hangisi daha mantıklı 15-20 liraya sistem almak mı? Geforce now kullanmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 5 Şubat 2022; 17:51:14 >
  • Attıkları email ve sms’leri engellemekten ciğerim soldu. Bu fiyatlarla yakında Türkiyeden çekilirlerse şaşırmam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Donanıma para yatırmaktansa bunu kullanmak çok daha mantıklı.
    Tek dezavantajı kütüphanesi hala yeterli değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu deneyen varsa aydınlatabilir mi? Oynamayı düşündüğümüz bir oyunu ilk burada deneyebilir miyiz mesela?

• 6 aylık 350 TL çok uygun. Yani bir bilgisayae fiyatlarının 20-30 olduğu bir ortamda 5 senelik alsan 3500 TL, gayet iyi. Sistem yenilemek zorunda da degilsin. Bir de şu var evindeki güçlü bir bilgisayar aylık 60 TL den daha fazla elektrik kullanıyor

• Night_Blade N kullanıcısına yanıt

Keşke kütüphanemizdeki her oyunu oynatsa ama... Çok sınırlı destekle yetinilmeli ve hele bir de oyunlara mod kurma hevesi ya da Türkçe yama gibi şeyler kurma arayışı varsa bunlar da unutulmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grupima kullanıcısına yanıt

geforce now'a her login olduğunda seni yeni bir session'a atıyor, bazen play tuşuna bastıktan sonra kısa bir süre oyunları kopyalaması da gerekebiliyor örneğin sabah girdin X makinesine attı, sonrasında öğleden sonra tekrar girdin Z ye attı, X de division 2 hazır kurulu halde var iken Y de olmadığı için sanıyorum lokal bir serverdan çok hızlı bir şekilde kopyalıyor oyun dosyalarını. her seferinde farklı makineye bağlandığın için mod vs kurman zor, belki ileride gelir ama bilemiyorum.

MS farkına gelirsek, ofiste 1 Gbit simetrik internet ile, istanbul kemerburgazdan 6MS gibi bir değer aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 6 Şubat 2022; 15:32:17 >
  • Linux sürümü getirmeliler bir an önce. Linus Torvalds'ın acısını hala hissediyorlar herhalde GeForce Now GAME+'ın en düşük fiyatlı seçeneği kaldırıldı 

• 6 aylık olan paketin fiyatı fena değil bence ama işin içinde Turkcell olduğu için şahsen abone olmayı hiç düşünmedim ve düşünmüyorum.

• Denemek istediğin oyun ücretliyse oyunu satın almış olman gerekiyor. Oyunu satın aldıktan sonra eğer geforce now'u ücretsiz kullanıyorsan saatlerce sıra bekledikten sonra 30 dk deneyebilirsin.

Geforce now'a ücretli abone olsan da olmasan ad sahip olmadığın bir oyunu deneyemezsin.

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt

Windows kullanıyorum. Geforce now, chrome'da windows uygulamasından daha stabil çalışıyor. (En azından benim pcde böyle.)

play.geforcenow.com

• Lan tamda bu gün 1 günlük almayı düşünüyordum deniyecektim olacak işmi şimdi bu?

Haber karşıma çıktı. Neyse haftalık alicaz artık.

• Geforce Now Türkiye'ye ilk geldiğinde aylık 5TL'idi sonra onu kaldırdılar. Bir süre kapalı kaldı, Turkcell ile anlaştılar şuan aylık 90 TL

• Aslında mantıklı sistem çok fazla oyun oynayan birisi için elektrik masrafı ile amorti eder kendini.

• Tırt cell bu işe el attı ya artık o fiyatlar iflah olmaz. Adamlar tüm parayı reklam bütçesine ve PR'a bastıkları için müşteriden bir şekilde çıkarmaları lazım bunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.