|
Bildirim
Oyun senden, İnternet senden, paket senden kullanan var mı cidden?
|
Bilgisayar ya da konsol senden değil ama ...
|
Donanıma para yatırmaktansa bunu kullanmak çok daha mantıklı.
Tek dezavantajı kütüphanesi hala yeterli değil. |
arkadaşım geçenlerde babası kanser olunca tedavi masrafları falan derken herşeyini sattı, önceden steam hesabı vardı zaten. Şuan mesai sonrası şirketin verdiği AIO bilgisayar üzerinden geforce now ile oyunları oynuyor.
Çoğu oyun zaten Epic Gamesden bedava verildi, witcher 3 geçenlerde 15 liraya satıldı oyun fiyatları bilgisayarda erişilemiyecek seviyede değil. Bunun muadili bilgisayar alamadığınıda düşünürsek gayet makul bir sistem. Bilgisayarın olmadığını farz et, hangisi daha mantıklı 15-20 liraya sistem almak mı? Geforce now kullanmak mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 5 Şubat 2022; 17:51:14 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Keşke kütüphanemizdeki her oyunu oynatsa ama... Çok sınırlı destekle yetinilmeli ve hele bir de oyunlara mod kurma hevesi ya da Türkçe yama gibi şeyler kurma arayışı varsa bunlar da unutulmalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geforce now'a her login olduğunda seni yeni bir session'a atıyor, bazen play tuşuna bastıktan sonra kısa bir süre oyunları kopyalaması da gerekebiliyor örneğin sabah girdin X makinesine attı, sonrasında öğleden sonra tekrar girdin Z ye attı, X de division 2 hazır kurulu halde var iken Y de olmadığı için sanıyorum lokal bir serverdan çok hızlı bir şekilde kopyalıyor oyun dosyalarını. her seferinde farklı makineye bağlandığın için mod vs kurman zor, belki ileride gelir ama bilemiyorum. MS farkına gelirsek, ofiste 1 Gbit simetrik internet ile, istanbul kemerburgazdan 6MS gibi bir değer aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 6 Şubat 2022; 15:32:17 > |
Linux sürümü getirmeliler bir an önce. Linus Torvalds'ın acısını hala hissediyorlar herhalde |
6 aylık olan paketin fiyatı fena değil bence ama işin içinde Turkcell olduğu için şahsen abone olmayı hiç düşünmedim ve düşünmüyorum. |
Denemek istediğin oyun ücretliyse oyunu satın almış olman gerekiyor. Oyunu satın aldıktan sonra eğer geforce now'u ücretsiz kullanıyorsan saatlerce sıra bekledikten sonra 30 dk deneyebilirsin. Geforce now'a ücretli abone olsan da olmasan ad sahip olmadığın bir oyunu deneyemezsin. |
Windows kullanıyorum. Geforce now, chrome'da windows uygulamasından daha stabil çalışıyor. (En azından benim pcde böyle.) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tırt cell bu işe el attı ya artık o fiyatlar iflah olmaz. Adamlar tüm parayı reklam bütçesine ve PR'a bastıkları için müşteriden bir şekilde çıkarmaları lazım bunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |