|
Bildirim
|
Xbox Gamepass varken ne mantığı olacak şu fiyatla şimdi. Bilgisayarının gücü hiç bir şeye yetmeyen ama aynı zamanda da aylık 75 TL verebilecek kadar orta seviye gelir grubuna dahil ve en az 25 Mbit interneti olan aşırı niş bir kitleye hitap edecek. Çok ilginç kafalar, ne diyeyim alacaklara hayırlı olsun.
|
Oldu o zaman biz kalkalım.
|
Şe gibi düşünün aaa?Araba alamıyorsun ama benzini ödiyebilirsin :D |
Başlamadan bitti bile.
|
Boşa demedik Türksel farkını koyar o işten hayır olmaz diye :) Geçmiş olsun şimdiden herkese.. Gerçekten ya.. Ülkeden, ülkenin durumu ve gidişat hakkında biz gençler hariç kimsenin haberi yok herhalde. Ciddi ciddi bunu düşünür oldum.
|
İnşallah 1-2 sene tutunamayıp, fişini çekeler bunun. Nvidia Türkiye'de yaptığı ortaklığa pişman olur umarım.
|
GG İnsan bi yerel fiyatlandırma çeker |
Yakında kapatırlar işin içinde Turkcell olduğundan aslında kazıktan şüphelenmeliydik. |
Ben anlamıyorum. Hem oyuna para vereceksin hem de aylık olarak bu sisteme. Tamamen ücretsiz olarak duyurulan Stadia Base'de sadece oyuna para ödüyorsun. 1080p 60fps olarak tamamen ücretsiz oynayabiliyorsun. Aylık ödeme falan yok. Aylık ödemeli ama kütüphaneli olarak ise en iyisi xcloud ile ps now.
|
GG İnsan bi yerel fiyatlandırma çeker < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 5 Mart 2021; 18:7:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 5 Mart 2021; 18:9:42 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
Şe gibi düşünün aaa?Araba alamıyorsun ama benzini ödiyebilirsin :D |
|
|
Kafan güzelmiş Nvidia kardeş, güle güle kullan. |
|
|
Yakında kapatırlar işin içinde Turkcell olduğundan aslında kazıktan şüphelenmeliydik. |
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
|