Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye Fiyatı Aylık 75 TL Olacak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claswan

Bu sistem ciddi bir yatırım ve altyapı istiyor anlayacağın üzere. Her oyunu yayın yaparak fullde açacak bir bilgisayarın maliyeti ucuz olmayacaktır. Sonuçta bu cihazları bir firma ülkemizde alıp kuracak. Ülkemizde her şey çok pahalı. Dolaylı yoldan bu hizmetin maliyeti de artmış oluyor. Kafadan sallama bir ücret olduğunu düşünmüyorum.

Benim bir kaç tanıdğım ailesi izin vermediğinden dolayı bilgisayar alamıyor ve bu sistemi kullanarak aylardır istediği oyunu oynuyor. Sistemi 500 lira etmez ama geçenlerde Cyberpunk 2077 falan oynuyordu  

Alıntıları Göster

İyi de bu ciddi yatırımı Amerika'da ve Avrupa'da yapmadılar da mı 5 dolara sattılar? Ülkemizde her şey pahalı, evet ama TL olarak pahalı. Dolar olarak aldığınız zaman yurtdışı fiyatlarıyla aşağı yukarı aynı. Yurtdışında 5 dolara satışa çıkarılan bir ürünün, yurt içi fiyatının TL karşılığının yaklaşık 2 katı olması hiçbir sebeple açıklanamaz.

Bu arada ailesi izin vermeyenleri istatistiklerime katmadım, onlar belki 75 TL verebilir. Ancak bu ürünün hedef kitlesi, ailesi izin vermeyen kişiler değildir diye düşünüyorum.

• Bana iyi geldi. Oyun PCsi 15 bin lira. Ayda 75 lira ile 10-15 yıl oynarım elimdeki standart laptopla. Ücret zamlanacak diyenler. Sanki pc fiyatları zamlanmayacak?

Ayda 75 veremeyen velettir. Ünili bile değildir basbaya velettir yani. Liseli bile ayda üç beş çalışır 75 lira öder.

Ayda 75 verecek olan gidip pc alsın falan da yazmışlar. Ayda 75 lira verecek güçle nah pc alırsınız. 15-20 bin hadi ver, ver görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 6 Mart 2021; 2:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir hizmetin ücretsiz olması bile gerek.Bana biraz Gmail kullanmanın aylık ücretli olması gibi geliyor. Fiyat olarak da pahalı.Yıllık uygun bir fiyat olsaydı belki alınırdı.

Birde akipsiz olmasından oluyor hep Google Stadia girseydi Türkiyeye böyle olmazdı diye düşünüyorum

• En azından Netflix fiyatına olsaydı iyiydi.

Bence en iyi servis şu an Gamepass, ama onda sonuç olarak iyi bir bilgisayarınız olacak ve indirip oynayacaksınız oyunları. Bu tip sistemler ise yeterli bir bağlantın varsa ağ üzerinden kötü PC'de bile oyun oynayabilmek için. O yüzden Gamepass ile pek karşılaştırmak doğru değil.

Bu tip hizmetler henüz yeni yeni yayılıyor, zamanla alternatifler çoğalacaktır, yeni politikalar ve yeni fiyatlar geliştirilecektir. Ama bana kalırsa en azından bir sonraki nesle kadar oturmasını beklemek lazım tatmin edicilik açısından.

Eğer durumunuz kısıtlıysa ve yeni nesil oyunları da oynamak istiyorsanız bence Xbox Series S alın geçin arkadaşlar. Grafik - performans vs. çok kafaya takmayan biriyseniz tatmin olabilirsiniz. Benim açımdan ise olay PS5 - PC ikilisi şeklinde.

• Pc'nin fiyatıyla elektrik tüketiminin dogrusal ilişkisinin olduğuna dair kanı yanlıştır.Pc maksimum parcaların harcayabildiği TDP degeri kadar elektrik harcayabilir.O da güç kaynağınızın w değeri kadardır.800w güce sahip bir psu gidip 1000w tüketemez anlık olarak.Günde yaklaşık 9-12 saat açık pc ve klimayı kullanımı artırdığımız geçtiğimiz haftalarda 400 lira elektrik geldi.Hiç klima yakmadığımız ay ise 180 lira.Şimdi evde sadece pc mi çalışıyor bu mantıkla?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • geforce now oyun deneyimi vermiyor ki zaten. twitchden vidyo izliyormuşum gibi hissediyorum şahsen.berbat bir deneyim.karşılaştırdığınız şey stadia falan olsun. xcloud olsun.
  • Bende ?30 olur diye düşünüyordum.
    Buna aylık para vermeyle bitmiyor ki, iyi bir internet gerekiyor, telefondan veya tablet'den oynayacaksan wifi ile bağlanabilmen için iyi bir modem gerekiyor, kontrolcü gerekiyor.
    Xbox gibi kendi oyun kütüphnesini sunsa bir nebze mantıklı olabilirdi ama bu haliyle saçmalıktan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanka

İyi de bu ciddi yatırımı Amerika'da ve Avrupa'da yapmadılar da mı 5 dolara sattılar? Ülkemizde her şey pahalı, evet ama TL olarak pahalı. Dolar olarak aldığınız zaman yurtdışı fiyatlarıyla aşağı yukarı aynı. Yurtdışında 5 dolara satışa çıkarılan bir ürünün, yurt içi fiyatının TL karşılığının yaklaşık 2 katı olması hiçbir sebeple açıklanamaz.

Bu arada ailesi izin vermeyenleri istatistiklerime katmadım, onlar belki 75 TL verebilir. Ancak bu ürünün hedef kitlesi, ailesi izin vermeyen kişiler değildir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

en basit örnek.

rtx 3080 amerikada 1100 dolar

Türkiye de 27 bin lira

27 bin / 7.5 = 3600 dolar. yorum yok...

• Bu fiyata Video'dan oynayacağıma giderim Series S çekerim artık anasını satim..1080p zaten bize gerçek 1080p olarak gelmeyecek ki..Hem internete, Hem oyuna, Hem servise kim para yetiştirecek..Bide nasıl şartlarda oynayacağının güvenceside yok..
  • bir adam vardı, canı sıkılan. CANI SIKILAN!

• Arkadaşlar elinizde sizi idare eden multimedya işleri yapabildiğiniz bir pc varsa hiç uğraşmayın exclusive takıntınız yoksa çakın bir series x hazır 6700 e bulunabiliyorken birde game pass bitti gitti oyununuzu oynayın yüksek kalitede mis gibi en az 5 yıl gidersiniz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hırsız, dolandırıcı, sahtekar operatörlerimiz olduğu sürece bu fiyatlar düşmez. Nvidia kendi başına çıkarsaydı 20-30 lira olurdu neyse belki ilerde bir umut indirime giderler

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

en basit örnek.

rtx 3080 amerikada 1100 dolar

Türkiye de 27 bin lira

27 bin / 7.5 = 3600 dolar. yorum yok...

Alıntıları Göster

rtx 3080 amerikada 1100 dolara stok bulun, şu an 50 tane alacağım. Hiç bir yerde stok yok ne 1100 dolarından bahsediyorsunuz? Stok girince de Türkiyeye bahsettiğiniz rakamlardan satılmıyor, amerikadakine benzer fiyattan satılıyor.

Şu an gördüğünüz 27.000'lik ilanlar olta/balık ilanları, tutarsa...

amazon.com.tr stoklarını takip ederseniz düzgün fiyattan 3080 bulabilirsiniz.

• Bazı arkadaşlar ayda 75 lirayla nah pc alırsınız falan demişler. 2. El bir xbox one 1400-1700 arasında değişiyor inanmıyorsanız girip 2. El sitelerine bakabilirsiniz .Bu sistemi 2 sene kullanacağını, 2 sene taksitle şu xbox alıp üstüne de gamepass çeksen hem oyunun olur hem de mis gibi konsolun, rtx ile oynayamazsın ama konsolu sıkıldığında aldığın fiyatın yarıısndna fazlasına rahatça satabilirsin oyuna vesaire para vermede gerekmez gamepass ultimate 45 lira. Kısaca aylık 75nlira vereceğine neredeyse aylık 100 liraya xbox one + gamepass ultimate ye sahip olabilirsin. İlla 10000 liraya pc toplamanıza gerek yok kısaca, rtx peşinde koşan grafik takıntılı bir insan değilseniz ki zaten çoğu kişinin 100 mbps İnterneti yok bu yol uygun fiyattan oyun oynamak için daha mantıklı.
  • Aylık 74 verince tüm oyunlar ücretsiz mi oluyor?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Oyunlarıda kendin alıyorsun.

• çok güzel fiyat bir nargile içsen 60 tl

• Oyunlar bizden, ki kütüphanesi çok dar, Rockstar, Bethesda gibi olmazsa olmaz firmaların oyunları yok örneğin ... Üzerine birde ayda 75 tl bizden ... Üzerine birde bunu stabil bir şekilde idame ettirecek internet altyapısı bizden, 25mbit minimumumunda minimumu, 32-50 arası olmalı ki 1080p bir şeye benzesin dropsuz lagsız ...

75 + 130 50mbit (eski tarifeler, yine full fiberler 300-400 lira) = 205 tl !

205*12=2460 tl ... Daha kimse sana 1 tane oyun vermedi. Sadece servislerin bedeli.

İnanılmaz kötü bir sayı ! Her ay 200-300 tl'ye oyunları da sen alacaksın, ki korsan oyun oynama şansın yok... GG WP !

Ha bu arada unutmadan, bu parayı ileride elden çıkartma, ikinci elden değerlendirme, satma gibi işlemler de yok. Her ay verdiğiniz para buhar. Piyasaların bu absürtlüğünü bir kenara bırakırsak, konsolundan, pc camiasına kadar, aldığınız her ürünü ziyadesi ile kullandıktan sonra, fiyatının yarısından fazlasına satabiliyorsunuz, bazı niş ürün gamları üstelik temiz kullandıysanız, sıfır fiyatına gidiyor.

Hiç bir şansları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 6 Mart 2021; 14:26:11 >

• Çıkmış ve çıkacak olan bütün oyunlar olsa belki mantıklı olabilirdi ama bu şekilde hiç bir işe yaramaz. Oyunlara meraklı biri buna üye olsa bile iyi bir pc'si olmak zorunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: termomuk

bir adam vardı, canı sıkılan. CANI SIKILAN!

Badem bıyıklılar geldiii, gelecek elden gittii di di di di duuuv :) elecek elden gittii di di di di duuuv elecek elden gittii di di di di duuuv :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.