Şimdi Ara

Geforce now yardım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba donanım konusundan pek anlamıyorum ps4'ümü sattığım için 2 ay önce GEforce now founders almıştım fakat evde çöp bir bilgisayar var.
    FSB 1333 Anakart intel core 2 duo 4400 2.0 ghz işlemci 2 gb ram ekran kartı yok

ben rami 4 gb a çıkartmayı ve Radeon HD5570 - 1GB - 128Bit ddr3 dx11 ekran kartı almayı düşünüyorum

64 bit Windows 7 ve üzeri (32 bit işletim sistemleri desteklenmiyor)
    Çift çekirdekli ve en az 2.0 GHz hızında işlemci
    4 GB RAM bellek
    DirectX 11 desteği bulunan ekran kartı
    NVIDIA GeForce 600 ve üzeri
    AMD Radeon HD 3000 ve üzeri
    Intel HD Graphics 2000 ve üzeri

Bu sistem gereksinimleri göze alındığında yukarıda yazdığım ekran kartını ve rami 4 gb yapınca GEFORCE NOW için uygun sistem haline gelir mi ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MILITIA -- 9 Mayıs 2020; 3:52:32 >

• Alacağın parçalar iş görür. 1080p video oynatabilen bir kart yeter işte. Dx11 destekli. Zaten oyunu kendi makinanda oynamıyorsun. İnternet hızı daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Alacağın parçalar iş görür. 1080p video oynatabilen bir kart yeter işte. Dx11 destekli. Zaten oyunu kendi makinanda oynamıyorsun. İnternet hızı daha önemli.
    gerçekten 1080 p yi geçtim sadece dota 2 oynayacağım 50mbps internet hızım var ondan yana sıkıntı yok gerekirse 100 mbps e yükseltirim . ekran kartı ve ram konusunda tamam işlemci korkutuyor gözümü 1.5 ay a askere gidicem çok bişi harcamakta istemiyorum işlemciyi değiştirmek mantıklı olur mu ?
  • MILITIA kullanıcısına yanıt
    İşlemcin de çok eskiymiş şimdi farkettim. Denemek lazım önce olmayanları tamamla. Sıkıntı çıkarsa askerden gelince bir işlemci alırsın. Çok kötü sistemlerle oynayıp video çekenler var Youtube’da. Bir göz at derim.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için son bir soru sormak istiyorum . Intel® Pentium® E5700 işimi görür mü 2. eli 30 liraya falan satılıyor veya sizin bir öneriniz var mı maks. 50 60 tl bandında ?
  • MILITIA kullanıcısına yanıt
    Aslında Dahili Bileşenler bölümüne bir konu açıp yardım istemen daha doğru olur. Sistemini yazıp alacağın parçalar için bütçe belirtirsin sana en doğru ve en ucuz parçaları yazarlar Notebook kullandığım için masaüstü donanım piyasasına pek vakıf değilim.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.