Şimdi Ara

GeForce nVidia 8400M GS Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba.2 hafta önce HP dv9730 ET modelini aldım 2GB ram,AMD Turion 64 X2 işlemciye sahip(512KB+512KB L2 Önbellek ve 2,0 GHz),ekran kartımda GeForce nVidia 8400M GS 256 MB VE 1023 MB kadar paylaşımlı ve 32 bit.Sorun şu ki hiçbir oyundan istediğim yeterli verimi alamıyorum PES2008 High detailde oynamaya kalktım kastı,Medium'a düşürdüm ayarları yine hafif kasma yaptı,Lowda ise sorunsuz çalışıyor sizce bu ekran kartı bu oyunu Highde çalıştıramaz mı?Bir başka takıldığım nokta Need For Speed Carbon ve Most Wanted oyunlarıyla ilgili.Carbon ve Most Wanted oyunlarını ancak low detailde oynuyabiliyorum ki Carbon ve Most Wantedde bile lowda zaman zaman kasılıyor pc.Arkadaşlar nVidianın sitesinden 175.63 driverini indirdim ancak setupda donanımınızla uyumlu mevcut bir donanım bulunamadı diye bir hata veriyor.Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor Ekran Kartının oyunlarda kasmasını engelliyebilmem için?Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygenc -- 2 Ağustos 2008; 13:28:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    amd radeon hd 7800 sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.