Şimdi Ara

###GeForce > Quadro Yapma (Soft-Mod) Resimli Anlatım### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
18.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yaptım ama farkı görebilmek için birkaç test programına ihtiyacım var,tavsiyesi olan?ayrıca teşekkür ederim paylaşım için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

bende yaptım ama farkı görebilmek için birkaç test programına ihtiyacım var,tavsiyesi olan?ayrıca teşekkür ederim paylaşım için...

En iyi farkı 3DS Max yükleyip render alırken görürsün, ama o kadar uğraşamam dersen Cinebench 10 (51mb) u deneyebilirsin.
  •  ###GeForce > Quadro Yapma (Soft-Mod) Resimli Anlatım###
     ###GeForce > Quadro Yapma (Soft-Mod) Resimli Anlatım###

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

BAK dogrusu BURDAN yapmak lazım diye biliyorum zaten onceden de bole yapılıyordu bunla senin yaptıgın arasında ne derece fark bılmıyorum ama burda kartı direk id sinden quadro gibi gösterebiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 9 Haziran 2009; 7:30:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amo

9650 mGT yi 9800 GT yapabilmenin bir yolu yokmu arkadaşlar?

Aslında başlığa göre sorulan soru gayet mantıklı Geforce'dan quadro yapılıyorsa pekala da 9650MGT den 9800 yaplıabilir gibi.

Arada bir render çalışanlar için değerli bir bilgi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

BAK dogrusu BURDAN yapmak lazım diye biliyorum zaten onceden de bole yapılıyordu bunla senin yaptıgın arasında ne derece fark bılmıyorum ama burda kartı direk id sinden quadro gibi gösterebiliyosun

Bu yöntemi biliyorum ama biraz zahmetli o yüzden programsız olarak yapıyorum.

• bende fx5200 ümü quadro fx600 e çevirdim çevirmeden önce furmarkta 5puan alıyordu şimdi ise 9 a yükseldi

birazdanda 512 mb 8600m gs mi Quadro NVS 320M ye çeviricem bakalım onda ne gibi değişiklikler olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berquant -- 9 Haziran 2009; 9:34:19 >
  • 8800gt ile denedim fx3700 oldu ama specview performansı düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabbarkemal

8800gt ile denedim fx3700 oldu ama specview performansı düştü.

Son sürüm sürücüde 3700 ün bir kaç çeşidi var, diğerlerini deneyin.
  • Oyun Performansında bi değişiklik Olur mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

Oyun Performansında bi değişiklik Olur mu acaba?

Artacağını sanmıyorum ama yinede bir deneyin.
  • Simdi bu 3D uygulamalarda render suresini kısaltıyor mu ? Deneyen var mı aranızda ?!?! Oyle ise hic durmayayım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScorpioRaptor

Simdi bu 3D uygulamalarda render suresini kısaltıyor mu ? Deneyen var mı aranızda ?!?! Oyle ise hic durmayayım :)

Kardeş denemediğim şeyi paylaşmam zaten , eğer işe yaramıyan birşey olsa bu kadar zahmet verip anlatmazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orjinalden alıntı: ScorpioRaptor

Simdi bu 3D uygulamalarda render suresini kısaltıyor mu ? Deneyen var mı aranızda ?!?! Oyle ise hic durmayayım :)

Kardeş denemediğim şeyi paylaşmam zaten , eğer işe yaramıyan birşey olsa bu kadar zahmet verip anlatmazdım.

Yok dostum yanlış anlama emin olmak istedim sadece ;) Sadece ben denemeyip arkadaslara da soyleyecem de ondan :)
  • 9800gtx lerde softmod ile quadro yapan ya da internette yapılmışını gören var mı?
    FX 4700 X2 , FX 3700 , VX 200 ile aynı G92 yi kullanıyolarmış, bunlardan birine mesela FX 4700 e dönüştürebilirmiyiz,
    bu kartı almayı düşünüyorum da , 8800gts lerin FX4600 olabildiği kesin sanırım ama 9800 ile 8800 arasında kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpsoldiertr

9800gtx lerde softmod ile quadro yapan ya da internette yapılmışını gören var mı?
    FX 4700 X2 , FX 3700 , VX 200 ile aynı G92 yi kullanıyolarmış, bunlardan birine mesela FX 4700 e dönüştürebilirmiyiz,
    bu kartı almayı düşünüyorum da , 8800gts lerin FX4600 olabildiği kesin sanırım ama 9800 ile 8800 arasında kaldım

9800GT lerin fiyatı şuan oldukça uygun, bir tane alıp FX3700 olarak kullanabilirsiniz.
  • cevap için teşekkürler
    yani G92 leri quadro yapmada bir sorun yok doğru mu? ama sadece FX4700 değil de, FX3700 mü olabilir?

peki 8800 ile FX4600 mü, yoksa 9800 FX3700 mü tavsiye edersiniz? 3d yazılımları için öncelikle.
  • arkadaşlar soft mod yapılmamış hal ile soft mod yapılmış halin karşılaştırmasını bulabileceğim link bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmaşık

arkadaşlar soft mod yapılmamış hal ile soft mod yapılmış halin karşılaştırmasını bulabileceğim link bilen varmı

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=8

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 10 Haziran 2009; 22:55:43 >

• beyler bende sunu merak edıyorum.
    sımdı 3d max de render alıyoruz.nmerkezı ıslemcı renderı alıyor.quadro kartım olsa render ı gpu mu alıcak yoksa cpu mu?
    benım bıldıgım fıregl veya quadro sadece 3d calısmada hızlanmaya yarıyor.yanı sıstemımızde quadro-fıregl olsa dahı renderı yıne cpu alıyormus.

quote:

2-)http://en.wikipedia.org/wiki/Quadro bu sitedeki tablodan bizdeki gpu nun hangi quadro kartda kullanıldığına bakıyoruz.

lıste yok?lınkı kopyala yapıstır dedım ama lıste felan cıkmadı

ayrıca bu yontem ıle kartımıozı quadro yaptık.pekı oyun performansımızda dusus olurmu?eger olmayacak ıse hemen kolları sıvıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 10 Haziran 2009; 23:52:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

beyler bende sunu merak edıyorum.
    sımdı 3d max de render alıyoruz.nmerkezı ıslemcı renderı alıyor.quadro kartım olsa render ı gpu mu alıcak yoksa cpu mu?
    benım bıldıgım fıregl veya quadro sadece 3d calısmada hızlanmaya yarıyor.yanı sıstemımızde quadro-fıregl olsa dahı renderı yıne cpu alıyormus.

quote:

2-)http://en.wikipedia.org/wiki/Quadro bu sitedeki tablodan bizdeki gpu nun hangi quadro kartda kullanıldığına bakıyoruz.

lıste yok?lınkı kopyala yapıstır dedım ama lıste felan cıkmadı

ayrıca bu yontem ıle kartımıozı quadro yaptık.pekı oyun performansımızda dusus olurmu?eger olmayacak ıse hemen kolları sıvıyayım

Dostum aşağısında tablo var.Oyun performansında düşüş olabilir.Yine işlemciye yükleniliyor ama daha performanslı yapıyor işlemci renderı, eğer bu işlerle uğraşıyorsanız v-ray ı bilirsinizdir zaten render süresine olumlu etki yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.