Şimdi Ara

###GeForce > Quadro Yapma (Soft-Mod) Resimli Anlatım### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
18.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurdum bile hocam. sitede 4-5 çeşit driver oldugundan benım ındırdığım driver dogrumudur bilemıyorum.
    pc de rhino oldugu için onun üzerinden konuşucam,
    normal driverde perskpektif modundan ghost şeklinde ayarladıgım zaman çizimi hareket ettrirken anlık donmalar yaşanıyordu. yenisinde de aynı
    hemen hemen aynı açılardan alınmış yine rhıno renderi kullandım. süreler aynı.
    sanırım saglıklı test ler için başka prgramlar kurmam lazım. RealFlow ile bir kaç deneme daha yapıyıyım belki fark olmuştur.
  • RealFlow adından da belli akışkan simulasyonu normal driver ile denemedim ama hatırladıgım kadarı ile baya bi performans artışı oldu. sanırım bunun sebebide yazılımsal olarak driverin destek vermesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

RealFlow adından da belli akışkan simulasyonu normal driver ile denemedim ama hatırladıgım kadarı ile baya bi performans artışı oldu. sanırım bunun sebebide yazılımsal olarak driverin destek vermesi.

iyi hayırlı olsun
    bende sana audigy'i satmıştım ya ondan sonra x-fi gamer aldım,sonra auzentech x-fi prelude aldım, sonra yeni anakart alınca üstündelki realtek'e güvendim sattım onları
    sonra onboard kötü geldi ve şu anda yine modlu audigy value kullanıyorum bende
  • Nereden nereye, ben 2009 daki postu okumuşum ona göre yazmıştım dedik biz hortlattık konuyu, ama iyi oldu Ben de vardim arkadaşa geri alamıyorum kartı :)

Sonuç bu arkadaşlar.
     ###GeForce > Quadro Yapma (Soft-Mod) Resimli Anlatım###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 9 Nisan 2012; 21:34:46 >
  • Bende kaç gündür kafa patlatıyorum ama amd hd 7970 için bi mod bulamadım yeni kart olduğundan herhalde :) beklicez artık
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    biraz konuyu hortlatcaz ama gtx 650 ti oc kartı quadroya çevirmek istiyorum mining performansı için yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

biraz konuyu hortlatcaz ama gtx 650 ti oc kartı quadroya çevirmek istiyorum mining performansı için yardımcı olur musun

Bence elindeki kartı sat 7950 al bu işler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    para kazanmaya çalışıyorum elimdekinide kaybetmeye değil
  • bende ekran kartını quadroya çevirmeye çalııyorum

benim ekran kartının quadro karşılığı QK500m
    ***quadro graphics driver
    ***quadro performance driver
    ***quadro partner certified driver
    ***autocaf performance driver
    *** 3DS max performance driver
    ***mosaic utility
    driverlerden hangisini yuklemeliyim autocad , 3ds max ve coreldriver kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnbs

bende ekran kartını quadroya çevirmeye çalııyorum

benim ekran kartının quadro karşılığı QK500m
    ***quadro graphics driver
    ***quadro performance driver
    ***quadro partner certified driver
    ***autocaf performance driver
    *** 3DS max performance driver
    ***mosaic utility
    driverlerden hangisini yuklemeliyim autocad , 3ds max ve coreldriver kullanıyorum

Artık kartlar yazılımsal olarak çevirilemiyor. Zaten belirli modellerde çalışıyordu. Onuda uzun süre önce engellediler.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    pek başka programlarla yapma şansın varmı
  • konuyu hortlatmış olucam ama yardımınız gerekli :(

Laptopumda GTX780m ekran kartı var. Quadro K4100m yada K5100m alıp takmak istiyordum. Ancak böyle bir şey varsa hiç gerek yok almama. Ancak Quadronun sürücülerini indirdim. Tam herşeyi yapıyorum, Windows desteklemiyor diyor. W8 ve W8.1 i indirdim ikisinide denedim olmadı. W8.1 ile denedim olmadı. Formatladım 8 attım yine olmadı :(

K5100m ile GTX780m in GPU çekirdekleri aynı gözüküyor. Quadro yazılımı kurmanın bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otto87 -- 6 Şubat 2015; 17:23:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.