Şimdi Ara

GeForce RTX3070 Ti 15500TL yine Sıcak bir Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modelde fiyat iyi , alınır gibi gelıyor ama alternatif bir model onerısı olan varmıdır yurtdısı Amazon vs de olabılır

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    GALAX GeForce RTX3070 Ti (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3070Tİ Ekran Kartı (37ISM6MD4COC) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com//galax-galax-geforce-rtx-3070-ti-1-click-oc-8gb-256bit-gddr6x-rtx-3070-ti-ekran-karti-37ism6md4coc.html

• Galax model ve marka olarak çok iyi bir firmadır, teknobiyotik'de çok uygun fiyata temin ve ön siparişleri mevcut hocam göz atabilirsiniz  

• Yurt dışında bu fiyatın olduğunu Düşünmüyorum Fiyat baya baya iymiş.

• 3070ti gibi bir kart alınacaksa bu kesinlikle 3 fanlı bir model olmalı...önümüz yaz soğumaz bu arkadaş o 2 fan ile

• Bu fiyat çok iyi değil. Dolar yine zıplamazsa önümüzdeki aylarda bu fiyatlara 12gb 3080'leri görmemiz lazım.

• 2000_ankara kullanıcısına yanıt

3 fanlı olarak bu fiyat segmentinde ben urun bulamadım varmı tavsiyen hocam

• Bu kartın alınmaması için tek bir kelime ile tek bir neden söylemek istiyorum; teknobiyotik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daquied kullanıcısına yanıt

Kart sağlam çıkarsa tekno ile işin yok, çıkmazsa teknobiyotik sayesinde imana gelirsin işte daha ne win/win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ar-ee-uh kullanıcısına yanıt

diyorum ki 3070 ti gibi bir kart alacaksa bir kişi bu kesin 3 fanlı olmalı.2 fanlı kesinlikle olmamalı. anlaşılmayan husus nedir? fiyat konusunda bir şey yazmadım çünkü..ben alır mıyım hayatta almam.. .ya da şöyle belirteyim bu kart neden ucuz????

• 8 gb karta bu para verilmez bence. Şimdiki oyunlar bile kolayca bu hafızayı dolduruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3070-ti-gaming-trio-8gb-gddr6-256bit-nvidia-ekran-karti.html

• hitmachine16 kullanıcısına yanıt

Benim gibi anlamayan lar zorlanıyor, 3060 12 GB iken bu kart nasıl 8 GB olur diye kafa karışıklığı yaşıyorum

• a.arslan kullanıcısına yanıt
    Birisi ventus diğeri gaming model. Ben vatan bilgisayar kadar stok tutmuyorum. Bilgilendirme için tşkler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.