merhaba arkadaşlar benim ekran kartım geforce2 mx-400.sistemime XP yükledim.ancak ekran kartımın driver larını tanıtamıyorum çünkü ne ekran kartı CD min içinde ne de internette bu ekran kartının windows XP için sürücüsü yok.....ekran kartının sürücülerini tanıtmak istediğimde ise: sistemin işleyişini ya şimdi ya da daha sonra bozabileceği uyarısı ile birlikte tanıtabiliyorum...tanıttıktan sonra da gerçekten sistem bi süre sonra yavaşlamaya ve sapıtmaya başlıyo.....ekran kartımı değştirmelimiyim....eğer değiştirmem gerekirse iyi bir ekran kartı olarak ne önerirsiniz? ....teşekkürler
ben de de gf2 mx 400 var ve xp de problem yaşamıyorum bendeki nvidia chipsetli xp otomatik algılıyor ve kuruyor 43.45 i kur bu problemsiz çalışıyor
aynen
ekran kartının ana kartla uyumluluğunu dene bende de ge mx440 var hiçbir sorunum yok 7 makinadan 7 side normal tanıyor.43.45 i kur
bendede mx 440 var hiç bi sorunum yok..
mx 400 varkende bi sorun yoktu..
anakartında bi problem olmasın..
bizde genelde gf2 mx 400 ler için 43.45 ı kuruyoruz ama xp nın otomatık tanımaması bı acayıp?
30.82 veya 43.51 in Win2K versiyonunu kurabilirsin. işe yarıyorlar
MX400 için en iyi versiyonlar 29.42 ve 30.82'dir,ben 30.82 kullanıyorum.
Yalnız senin sorunun bundan kaynaklanmıyor gibi çünkü böyle bir uyarıyla şimdiye kadar yaklaşık 10 ayrı driver kullandığım halde hiç karşılaşmadım.KArtında sorun olabilir.Değiştireceksen bu senin ne kadar performans istediğine bağlı...
Aynen'e katılıorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme