Şimdi Ara

GEL Vatandaş GEL!Satılık Orjinal Mario Kart,Pokemon Serileri,Sonic Rush'a GEL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle İyi günler.Elime takas yoluyla 5 adet orjinal Nintendo Ds oyunu geçmiştir.Hiçbirinin kutusu durmamakta ancak orjinal olduklarına eminim çünkü son versiyon yeni aldığım Nintendo Dsi ımda çalışmaktadırlar.Ayrıca arkalarında orjinal olduğunu kanıtlayan o kodlardanda var,bide stickerları falan yamuk değil.Oyunların Listesi:
    1:Mario Kart DS
    2:Sonic Rush
    3:Pokemon Link!
    4:Pokemon Dash
    5:Teenage Zombies

Hepsine birden pazarlıksız 50 lira istiyorum.Tek tek satmayı düşünmüyorum ama 2 li olarak almak isterseniz olur.2 li alımlarda tane fiyatı ise şöyle:
    Mario Kart:19 tl
    Sonic Rush:19 tl
    Pokemon Link!:16 tl
    Pokemon Dash:16 tl
    Teenage Zombies:7 tl
    [img width=480 height=360]http://c1109.hizliresim.com/11/9/15/9794.jpg[/simage]
    [img width=480 height=360]http://c1109.hizliresim.com/11/9/15/9241.jpg[/simage]

Not:Kapıda ödemeli yollanır.Havale ilede yollayabilirim.Havale yolunda ise önce siz parayı yatırırsınız ardından ben aynı gün kargoya veririm.

• Konuyu ikinci el bölümüne açarsan daha yararlı olacaktır

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayquaza -- 20 Eylül 2011; 8:58:50 >
  • Orjinal.faturali.kutulu mu
  • Konu yeri yanlış öncelikle. Fiyatlar fena gelmedi bana ds'im olsaydı düşünebilirdim, alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • Pm
  • Sonic Rush ve Mario Kart tarafımdan alınmıştır,kargolanmasını beklemekteyim;)
    Sonic Zeki selam olsun sana da Nintendocu forumdan dogukan ben.Mario kart kapışırız artık:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.