Şimdi Ara

GELECEĞE DÖNÜŞ SERİSİNİN FİNALİ GELİYO ARKADASLAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yonetmenliğini robert zemeckis'in üstlendiği "geleceğe dönüş" serisinin finali cekilecek.Çevrildiği yıllarda gişede buyuk hasılat yapan seride Marty Mcfly karakterini canlandıran Michael. J. Fox,final filminde Christopher Lloyd'un canlandırdıgı doktor emmeth brown karakterini kendisi canlandırmak istiyor. hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doc.brown -- 17 Haziran 2006; 17:29:20 >

• Ciddi ve güzel bir haber. Kaynak alabilir miyim?
  • Haber doğruysa çok iyi. Merakla bekliyoruz
  • yazın internette bulursunuz daha acıklamalı bi şekilde
  • link koysan ölürmüsün

ayrıca ciddi ise aciap sevindım..

• imdb.comda böyle bi haber yok

Robert Zemeckis'in gelecek projeleri aşağıda

Producer -

The Corrections (2007) (announced) (producer)
    Real Steel (2006) (announced) (producer)
    Magick (2005) (announced) (producer)
    Beowulf (2007) (post-production) (producer)
    The Reaping (2006) (post-production) (producer)

Director

The Corrections (2007) (announced)
    Beowulf (2007) (post-production)
  • gerçekten güzel olurda. haberi nerden oudun link varsa verde bi inceleyelim. haber için sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi super yaaa. Walla haber dogruysa cok sevindim. Evde vcd seriim var 3ununde zaten. Kafam esince ard arda koyup hala izlerim. 4.de de michael J fox ve Christopher lloyd oynarsa super olur ama Michael oynayamaz. Malup Parkinson hastasi ve filmde titreyerek oynatamazlar heralde ama eger Marti McFlyin yasliligini ve oglunu oynayacak birisini bulurlarsa olabilir ama gene hatirlatayim. Michael J Fox un ogluda aynisi olmali. Sanirim Michael i goremeyiz ne yazikki. Abi benim gibi Robert Jemeckkis hayranlari varmis ya. Size ondan kayip otoban die bi film onerebilirim. Harikaydi ya. Ayni tadi verio gelecege donusle. Harika bir film
  • alın size link işallaaahh olur yaa http://www.bttfturk.com/haber.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doc.brown -- 17 Haziran 2006; 19:16:29 >
  • Gelceğe dönüşü çok severim. hele profosöre bayılıyorum. Ne zaman görsem izlerim. Bu arada o adam yaşıyormu? oyuncular hakkında bilgiye sahip değilim.
  • merak ediyorumda bu seriyi türk televizyonları kadar, bir başka yabancı bir kanalda vermişmidir. nerdeyse bütün türk kanallarda oynadı. acaba ilk olarak hangi kanal vermişti. hababam sınıfı gibi seyret seyret eskimiyor. sanırım yeterli bilgiyi beyazperde.com dan ulaşabilirsiniz..
  • yanı daha saglam bi haber kaynagı olsa daha ii olur..

beyazperde comda varsa kesın cekilir
  • ya arkadaslar beni dinleyin bırakın onu bunu gelecege donuse odaklanın lütfen kanaltürkte sabah saat 08:50 de aksamustu saat 05:50 de çizgi filmi oynuyooo ayrıca doctor brown olmedi ALLAH korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doc.brown -- 17 Haziran 2006; 21:45:35 >
  • BU DeLorean HASTAYIM KAÇADIR ACABA?

GELECEĞE DÖNÜŞ SERİSİNİN FİNALİ GELİYO ARKADASLAR!!
  • feyk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.