Şimdi Ara

Geleceğim Geçmişten Bile Daha Korkunç Bir Hayat Kıyımı Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her gün geçmişi ve geleceği düşünürüm o kadar çok düşünürüm ki hayatta nadiren bir şeylere şaşırıyorum çünkü yaşanan şeyleri önceden tahmin etmis oluyorum

Bu aralar kendimle yaptığım mütealalarda şunu fark ettim ki gelecek baya bi kötü olacak

2022 berbat bir seneydi 2023 onu resmen mumla arattı derken şimdi 2024 geliyor

Zaten bu saate kadar uyumamam sebepsiz değil binlerce sorun var hayatımda da kafamın içinde de

Problemler geliyor sorunlar geliyor düşmanlar artıyor zaman aleyhime işliyor ben olumlu hiçbir şey yapamıyorum bana karşı olan faktörlerse giderek güçlenip gelişiyor beni yenmemeleri olanaksız kendim için iyi olan tek bir sey bile yapamiyorum elimden hicbir sey gelmiyor yardim çığlıkları atmak hariç onu da duyan ve bana yardim eden biri yok Allah'tan ümit besliyoruz oradan da bir yardım gelmeyecek gibi

Gelecekteki kendime bir not olarak: T elimden gelenin maksimumu bu kendini suçlayıp durmak yersiz hayatın 1 günde bozulmadı 1 gun de duzelmez ki muhtemelen hic duzelmeyecek çünkü hala bozuluyor önce bi bozulmanin durması gerekir değil mi? 2008den beri süregelen bozulma daha da sürecek durma noktasına varacağını da hiç sanmıyorum 2028 yılında şuandakinden cok daha mutsuz olacaksın bunu görebiliyorum üzgünüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tek cozum ormana kacmak Geleceğim Geçmişten Bile Daha Korkunç Bir Hayat Kıyımı Olacak 

insanlardan uzaklasmak Geleceğim Geçmişten Bile Daha Korkunç Bir Hayat Kıyımı Olacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 31 Aralık 2023; 4:22:18 >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm i ile başlıyor r ile bitiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avukatlıkta yapamayacağını anladığında sınava hazırlansan şu an tıp öğrencisiydin 5 sene sonra refaha ermiştin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Ormanda yaşamanın bi kılavuzu var mı hocam

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Tıp olmaz ya

Hastane ortami midemi kaldırıyor berbat bi ortam sokaklarda yatarak Californiada yasamak daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

adliye ortamı çok iyi sankiGeleceğim Geçmişten Bile Daha Korkunç Bir Hayat Kıyımı Olacak 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Hastaneden 100 kat iyi omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

s ile başlayıp e ile bitiyor Geleceğim Geçmişten Bile Daha Korkunç Bir Hayat Kıyımı Olacak 

• memodevart M kullanıcısına yanıt

Bu nasıl tavsiye? Eğer çıkılmaz bir yolda olduğunu düşünüyorsa profesyonel destek almalı. Bulunduğun ortamdan uzaklaşmak çok güzel bir yöntem bana göre.

• memodevart M kullanıcısına yanıt

İlaç tedavisini ben de savunmuyorum ama rahatlamayı sağlayan farklı yöntemler de vardır. Kurduğunuz cümle suça teşvik özelliği taşıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.