Şimdi Ara

Geleceğin en iyi meslekleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmam veya hoca ol. ( %100 cennet garantili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

İmam veya hoca ol. ( %100 cennet garantili)

Cennetin garantisini kimse veremez imamın yaptığı ibadetlerin kabul olduğunu nerden biliyorsun
    gelelim hoca işine Adnanda hoca Cübbeli de ben ikisininde ağzından çıkan tek kelimeye inanmam güvenmem
  • genetik mühendisliği,biyokimya,tıp,bilgisayar,elektronik,mekanik,mekantronik vs vs aklıma gelmiyor fakat bunları sende yorumlaya bilirsin meseleğe bakarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec06 -- 11 Kasım 2012; 21:54:25 >
  • Süt teknolojileri muh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiker

• quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

Raylı Sistemler

Rahlı sistemler gerçekten güzel bölüm

Mühendislik okumazsan anca Makinist işçi olursun.
  • Grafik tasarım nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

Raylı Sistemler

Valla benim duyduğum raylı sistemlerin lisesi varmış bitirince 3 bin lira civarında maaşla işe başlıyabiliyormuşsun

• Yazılım Mühendisliği(En az bir programlama dilini yut) + Üst Düzey İngilizce bil arkana bakma....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Raylı Sistemler

Valla benim duyduğum raylı sistemlerin lisesi varmış bitirince 3 bin lira civarında maaşla işe başlıyabiliyormuşsun

Lisesi yok bölümü var.
    bende raylı sistemler okuyorum, Tcdd memur almıyor artık makinist işçi oluyorsun maaş 3000 lira falan değil, 1500tl civarı alıyorsun

• MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ayrıca olayı sadece kurumsal müşteri olarakta görmemek lazım, internet sektöründe kurumsal olmayan bireysel olarak günlük 300-500 k ziyaretçiyi döndüren web siteleri var. Ve bu kişiler sunucu yönetimi konusunda genellikle bilgisiz, hosting firmalarının yönlendirmesiyle işe devam ediyorlar, ortada hiçbirşey yokken sunucuna saldırı geliyor firewall taktıralım diyip aylık 500 lirayı cebine indiren firmalar tanıyorum, karşı tarafın bilgisizliğini paraya dönüştürüyorlar. Çoğu zamanda hosting firmaları müşterinin sunucusal sorunlarıyla uğraşmak istemiyor, bu aşamada müşteri freelance çalışan sistem yöneticilerine yöneliyor, daha sonra o başka birine tavsiye ediyor referans usülüyle o kişi çok güzel paralar kazanıyor kendi işinin patronu oluyor bir nebze ama düzensiz bir hayatada merhaba diyor, kan çanağı olmuş gözler asosyallik sağlık sorunları v.s v.s.

Ki daha bunun web yazılımcısı, tasarımcısı var onlarında sektör içinde çok derdi tasası var, evet web sektörü işi bilen biri için çok iyi paralar kazandırır ama her işte olduğu gibi bu işte kolay değildir, bu adam bilgisayar başından beleşe para kazanıyor diyen tipler vardırya, onlar cahilin önde gidenidir :)

son cümlede sonuna kadar haklısın birde şu hiç bir bilgisi olmadan site yönetenlerden bahsetmişin ben site felan yönetmedim lakin domainin alırsın güvenliktende host firması sorumludur yani saldırı yiyorsa site host firmasının hatalarından yer onun site yöneticisiyle alaksaı yok diye biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Raylı Sistemler

raylı sistemlerin geleceği parlak demedi deme raylı sistemler meslek lisesi bile okusan iş garanti niye her taraf hızlı trenle kaplanıyor farkındaysan

• quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

Amelelilik

+1 hep amele kalacak değilsin

• O zaman ben yanlış biliyormuşum
  • -ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
    -OYUNCULUK
    -İLETİŞİM
    BENCE BU 3 SEKTÖRÜN BİTMESİ İMKANSIZ O YÜZDEN DÜNYANIN SONUNA KADAR VARLIKLARINI SÜRDÜRECEKLERİ İÇİN GELECEĞİN EN POPİLER MESLEKLERİ OLMAYA ADAYLA
  • Aşçı yada kasap özel sektör bana sorarsanız
    ben kasabım nereye gidersem gideyim aç kalmam altın bilezik
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_

bence Aşcılık kendim aşciyim hatta hic bitmeyecek bir meslek parasida cok iyi ilerleyen yillarda calisma sistemi falan yabanci ulkeler gibi olursa turizm de guzel bi is benim icin

hocam üni mezunu musunuz? Ben de aşçı olmak istiyorumda. okuduğum bölümü bırakıp seveceğim bir meslek yapmak istiyorum
  • geleceğin en iyi meslekleri seni aşar dolayısıyla geçmişe bak derim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.