Şimdi Ara

Geleceğin en iyi meslekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce geleceğin en iyi meslekleri nelerdir. iyi derken sadece maddi yönden değil birazda rahatlık yönünden düşünülerek ? Yani iyi bir geliri olup kendimizi heba etmeyeceğimiz işler

• cemaat torpiliyle polis ol geleceğin mesleği o
  • Hocam cemaat ten değilim ama helali haramı biliyorum. ben oraya hakedenin hakkını yiyerek gelirsem aldığım bana haram zıkkım olur öteki tarafta ceremesini çekeriz Allah korusun
  • ihalecilik, adam kayırmacılık.
  • Başbakan ol.
  • polis en rahatı
  • Valla benim kuzen istanbulda çevik kuvvette polis çok zor diyodu 4 günde 60 saat çalışmıştım demişti gecem gündüzüm belli değil fln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim arkadaşın babası polis. babası diyomuş arkadaşa ben gibi çalış rahat ol ben gibi diye arada bir dışarıya çıkıyormuş genellikle karakolda oturuyormuş.

hatta arkadaş diyor bir gün gittim babamla oturuyo hep komiser kağıtta alınacaklar listesi verdi gidip onları alıp geldiler o kadar dedi.

alınacaklar derken komiserin kendi ihtiyaçları ev için gıda ihtiyaçları falan.

bu dediklerime kimse kızmasın arkadaşada inanıyorum tabi bunu ben demiyorum arkadaşım diyor.
  • Özel sektör için yorum yapamayacağım ancak devlet kadrosunda bilgisayar mühendisliği on numara. Hele Bilgi İşlem Merkezleri yok mu... Bütün gün otur DH'de dolan yani o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Özel sektör için yorum yapamayacağım ancak devlet kadrosunda bilgisayar mühendisliği on numara. Hele Bilgi İşlem Merkezleri yok mu... Bütün gün otur DH'de dolan yani o derece.

Hocam kpss den kaç puanla giriliyor devlete ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Özel sektör için yorum yapamayacağım ancak devlet kadrosunda bilgisayar mühendisliği on numara. Hele Bilgi İşlem Merkezleri yok mu... Bütün gün otur DH'de dolan yani o derece.

Devlette alım az bil.müh.için.87 ile atandıgın yer Şırnak.Devlet ve bilgisayar mühendisligi biraz zor yani.Ama atandın mı rahatsın.
  • Geleceğin mesleği diye bişey yok Kölelik düzeni altında ne olursan ol boş :)
  • yazılım mühendisliği asla ölmeyecek bir meslek
  • Sağlık bölümlerinden mezun birinin boşta kalacağını sanmıyorum.
  • harita müh..

Dünyada arazi çok :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genetik mühendisligi
  • Uçak mühendisliği. Makine Mühendisliği.Sağlık ile ilgili meslekler.
  • Mühendislik,özellikle Yazlım & Bilgisayar mühendisliği ki şuan onu okuyorum Üniversite'de
  • İnşaat mühendiliği,herzaman heryerde lazım olacak
  • Dolandırıcılık,Kaçakçılık,Hayat Kadını Pazarlamacılığı,Namussuzluk ,Şerefsizlik uzar gider bu meslekleri yapın parada boğulun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.