Benden sana tavsiye başlangıçtan bu kadar büyük olarak başlamak mantıklı değil. Daha küçük alanlarda başlayıp ondan sonra forumu büyütmek doğru olanı. Bu şekilde bir sürü yarım yamalak bölümün olur ama daha az yaparsan 5 tane adam gibi bölümün olur insanların ilgisini de o adam gibi bölümler çeker.
quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson
Benden sana tavsiye başlangıçtan bu kadar büyük olarak başlamak mantıklı değil. Daha küçük alanlarda başlayıp ondan sonra forumu büyütmek doğru olanı. Bu şekilde bir sürü yarım yamalak bölümün olur ama daha az yaparsan 5 tane adam gibi bölümün olur insanların ilgisini de o adam gibi bölümler çeker.
Örneğin:Donanım Haber
quote:
Orjinalden alıntı: simurg
quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson
Evet aslında bölümler biraz fazla foruma katılım tahminimden az oldu mp3 falan vardı kaldırdım programları da kaldırmayı düşünüyorum. Yorum için teşekkürler.
Evet aslında bölümler biraz fazla foruma katılım tahminimden az oldu mp3 falan vardı kaldırdım programları da kaldırmayı düşünüyorum. Yorum için teşekkürler.
Oha o kadar çok bölümle anca boyut olarak büyük bir forum olur gerçekten. 5 bölüm yap ama bu bölümler hakkında bilgin olsun ki güzel paylaşımlar yapabil.
google amca siteyi pek sevmediği için işler ters gidiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme