Bildirim
gelecek DACİA DUSTER PİCKUP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o arkadaki kare boşluk nedir? birisi dacia ya torpido gözünün kabin içinde olması gerektiğini hatırlatmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 28 Mayıs 2015; 13:29:21 > -
-
arkasını az da büyütelerdi keşke bu brodway ın bagajı gibi bişi o küccücük... -
2 Kapılı yapsalar güzel olurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dacia'nın Kelebek konmuş hali
Kırsalda yok satar.Ben beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfyonumuFünyeylePatlattm -- 28 Mayıs 2015; 16:47:03 > -
Eleman standart duster'i kesip arkasını uzatarak kendisi yapmış herhalde. Bu şekilde bir üretimi yok Dacia'nın...
Bknz.http://www.dacia.ro/ -
-
belki özel üretimdir -
bunu dacia'ya mail olarak atmayı düşünüyorum -
özel üretim değilse Türkiye'de piyasayı kasıp kavurur; Mitsubishi, Nissan, Toyota ve VW elindeki bu sınıf araçlarda bayağı sıkıntı çeker -
eğer bu araç hafif ticari olarak geçerse ötv kurbanı olmadan 20.000 tl ye giriş yapar.
İlahi ya -
Bu araç Romanya sokaklarda casus olarak resim çekilmişti.
Muhtemelen bu model bu sene satışa sunuyor. -
Bunun reno versiyonuda var o harfiyle başlayan bi ismi vardı sanırım.Worldcarfans sayfasında bugün görmüştüm seri üretime geçecek galiba ama daha geçmeden neden böyle açık açık yollarda geziyo ilginç
Edit...reno versiyonunun ismi oroch
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 28 Mayıs 2015; 22:02:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinal Romen gazetesi......
http://www.promotor.ro/masini-noi/news/duster-pick-up-cu-patru-usi-surprins-fara-camuflaj-in-romania.-update-14308192 -
-
birezilya için üretiliyordur.... -
beyler bu logan mcvyi kesmiş öne makyaj yapmış
Benzer içerikler
- tam sentetik yarı sentetik yağ farkı
- zabıta duba cezası
- hyundai ix35 yorum
- pirelli lastik iyi mi
- el freni çekiliyken gaza basmak
- telegram indirim kanalları
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- toyota highlander türkiye fiyatı
- mazda cx 60
- toyota prado 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X