Şimdi Ara

Gelecek Hafta A101 Fotoğraf Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 16:9 mu çekiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hâlâ 4:3 taraftarıyım çünkü 4:3 ü 16:9'a çevirmek yardımcı programlar'la daha kolay oluyor. 16:9 çekerseniz 4:3 yapmak için kenarlardan kırpmak gerekiyor bu da sıkıntılı oluyor o yüzden 4:3 e devamm. Sizce görüntü kalitesi nasıl ?
  • DeCeKa* D kullanıcısına yanıt
    Loş ışıkta çektim noktalı noktalı oldu pek iyi değildi.
    Gündüz daha iyi ama, atarım bir kaç foto. Zoom çok iyi ama dürbün gibi kullanılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoom'u çok felaket bir şey 120x e kadar çekim yaptım tripot'suz arkadaşımın omzuna dirseğimi koyarak dağın zirvesindeki birini çekmiştim ama sildim fotoğrafları. Tekrar uzak mesafe çektiğimde konu altına ekleyeceğim.
    Loş ışıkta kötü çıkıyor dedin yerdeki sigara paketini 30x zoom ile 0 ışık ta flaş ile çektim. Bence gayet güzel.
     Gelecek Hafta A101 Fotoğraf Makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeCeKa* -- 10 Nisan 2015; 21:46:57 >

• DeCeKa* D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın fotoğraflar gerçekten kaliteli çekim olmuş bu fiyata bu performans alınabilir makine
  • justminute kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, tek sorunum raw olarak çekmiyor resimleri onları pc den dönüştürmek zorunda kalıyorum. Biraz photoshop öğrendikten sonra 650 d ye geçmeyi düşünüyorum. Diyaframla pek oynayamıyoruz bunlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel kuş fotoları çekiliyor. İkisi de 30x zoomda.

• Buda bugünkü çektiğim makro çiçek resimlerinden biri. Bence bu makine tam f/p makinesi fiyatına göre performansı mükemmel denecek derecede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeCeKa* -- 11 Nisan 2015; 18:57:24 >
  • Almak isteyen varsa 300e düşmüş gece yarısına kadar. A101de 325 idi.

http://www.teknosa.com/urunler/135176472/canon-sx400-is-siyah-dijital-fotograf-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slitheen -- 11 Nisan 2015; 22:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.