Şimdi Ara

Gelecek Hafta A101 Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar a101 gelecek hafta Canon PowerShot SX400 IS fotoğraf makinesi geliyor sizce nasıldır kaliteli video ve fotoğraf çekimi yapılabilirmi önerirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum

Fotoğraf makinesi ve diğer ürünlere bakmak için tıklayın..

• ilk olarak yeri burası değil...

ikinci olarak sensörden kaybediyor...

fiyatı kadar kaliteli yani...
  • Uzaktan Kumandan kullanıcısına yanıt
    Kaliteli video ve fotoğraf alamazmıyım yani ?
  • ben de yorumları merak ediyorum. Tabii ki bu fiyata çok profesyonel değildir ama bu makineyi kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı planlıyorum anlayan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
  • Bunun sx150 modelini kullanıyorum tam olarak fiyat performans ürünü bence.Bu daha iyidir herhalde ondan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensörü nokia 1020'den küçük...

1/2.3 inch
    size sensor

http://www.imaging-resource.com/PRODS/canon-sx400/canon-sx400A.HTM

http://en.wikipedia.org/wiki/Image_sensor_format

ha ne artısı var zum yaparsınız, 3 5 kere ay falan çekmeye çalışırsınız, tripod olmayınca o da olmaz...

zumu biraz fazla yapınca blur efekti artar güzel görünür...

yani oraya buraya yakınlaştırma yapacam diyorsanız alınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 3 Nisan 2015; 11:04:45 >

• Uzaktan Kumandan kullanıcısına yanıt
    Zoom yapmadan normal çekim olarak kullanıcağım ben fotoğraflarda felan bulanıklaşma yada bozulma olurmu ?

Yada bu makinenin haricinden bu fiyata alınabilcek daha iyi bir makine varmıdır?
  • justminute kullanıcısına yanıt
    yok arkadaşım neden bozuk çeksin 100 liralık makine bile işini yapar bozuk çekmez...

tavsiye için ilgili konuya giderseniz orada bulabilirsiniz...
  • Ben serinin ilk modelini almıştım, sx100 modelini. Hala çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. 30x optik zoom olması gayet iyi, optik zoomda netlik kaybetmiyor. Ay fotoğrafı çekmek çok uç bir örnek olmuş bana göre, günlük çekimlerde de kullanılabilecek bir özellik bana göre optik zoom. Kompakt makineler arasında gayet iyi bir tercih olur bu cihaz. Canon ürünleri kalitelidir.

• mustafafurkan M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam büyük ihtimal haftaya bu makineyi almayı düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/128458/samsung-wb2100.aspx

Bunu tavsiye ederim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam makine güzel ama fiyat benim bütcemi aşar 300 350 tl lik orta seviye bir makine bakıyorum. Öneriniz için teşekkürler
  • internette farklı sitelerde fiyatı 400-500 lira. teknosa'da kampanya var, 16gb hafıza kartı ile 400 lira.
    Yani fiyatı çok iyi. burada önemli olan fotoğraf makinesinden beklentin. bu makine bana yeter dersen kaçırma.

• ben meizu mx4le fotograf cekiyorum simdilik yeterli. Ilerde profesyonel olarak fotografla Ilgilenmeyi dusunuyorum. 7-8 ay bu makineyi kullanirim alirsam. Meizu mx4le arasinda fark ne derecede vardir gerci bunun sensoru mercimek kadar ama alirsam hayal kirikligi yasarmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: icemen4141

http://www.teknosa.com/urunler/135176472/canon-sx400-is-siyah-dijital-fotograf-makinesi?gclid=CNXL9sjG3cQCFSnLtAodBAoAzQ#url

Arkadaşlar aynı cihaz değilmi.

ayni

• Bu gün gidip aldım bi tane (A101'den) İnşallah pişman olmam :)
  • Teknosa dan almıştım bu ürünü. Daha dışarda çekme fırsatım olmadı evde çektim. Zoom'u dışında üst düzey bir özelliği yok bana yeter.
    Eğer 16:9 çekerseniz 12mp e düşüyor. 4:3 16 mp oluyor. Ben yine de 16:9 çekiyorum.

• Ürünü aldım ekteki 2 fotoğrafta 40x zoom ile çekilmiştir. 30x Optical Zoom'u diğer yandan 60x ZoomPlus'ı bulunmaktadır. Kalitesini , iyiliğini ve kötülüğünü siz yorumlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeCeKa* -- 10 Nisan 2015; 20:31:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.