Arkadaşlar kötü bi özel üniversite de elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Çok iyi bi GANO yapmıştım, neredeyse İstanbul üniversitesi ne geçiş yapıyordum ancak çok saçma sebeplerden bu işte yattı. Açıkçası mevcut bulunduğum okulla alakalı ne eğitimi ne de kaliteden memnunum. Gelecekte iyi bi okuldan mezun olmadığım için gelecek kaygım artıyor günden güne. 3.sınıfım bu dönem.. Bana önerileriniz nedir acaba, yani serifika al, yabancı dilini geliştir, ya da ne yaparsan yap üniversite kötüyse zorlanırsın vs gibi önerileriniz yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum arkadaşlar. Gerçekten iyi işler yapmak isteyen bu işi kendime sorun eden biriyim. Çünkü meslek lisesi mezunu biriyim güzel bi üniversite bebim için hayaldi, yatay geçişle bunu yapabilicekken online olması sebebiyle başvuruyla alakalı sorunlaer yaşadım.. Benden daha düşük puanlı adam girdi. Ayrıca bu hayatta maalesef torpili olan kesimden değilim yani okul bitince gel başla diyecek bi amcam vs yok Uzun lafın kısası arkadaşlar dediğim gibi bana lütfen önerilerini söyleyin hepsi çok değerli olur, sonuçta akıl akıldan üstündür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim