Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Bölüm 2 'Ufku Geniş Bilim Programı' video şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek Nesil'in yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu haftadan itibaren her pazartesi ekranlarınıza gelecek olan Gelecek Nesil ile yakın gelecekte yaşam şeklimizi değiştirecek teknoloji ve buluşları değerlendirmeye devam ediyoruz.

[anket=35] 

• Mesut Çevik ve ekibini çok başarılı buluyorum.İnternetteki en kaliteli programlar bu sitede saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Vettel -- 24 Nisan 2012; 13:49:11 >
  • Tesekkurler bu programin yeni bolumunu bekliyordum.
  • Eeeee beyler sıktınız artık sizin internetiniziz yavaşlığından bizene ? hervideoda bunu belirtmeyin video ile ilgili soruları göremiyorum sizin yüzünüzden internetiniz yavaşsa izlemeyin
  • intro olmamış, gündemi takip etmek için videoları podcast gibi yapmaya çalışıyorsunuz ama hepsi için devamı gelmeyecek ayrı katagori başlıklar sundunuz, standart oluşturmanız gerekiyor, böyle çok dağıldılar maalesef...
  • amerika sıktı artık ; sanki dünyanın sahibi adamlar ; ben artık amerika ismini duymaktan hoşnut olmuyorum. dünyanın baş belası ve 1 numaralı yok edicisi olmaya başladılar. kaynakları aşırı ve hesapsızca tüketiyorlar.
  • Donanım haberin bu şekilde videolar hazırlaması gerçekten çok iyi. Her hafta yeni teknolojileri buradan takip etmek çok keyifli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf onden yer kapmak icin ilk defa yapıyorum boyle bise izleyip editlerim
  • 1e 1 haber kadar zevk alamadım ilk 10 dakikayı izleyemeden kapattım.Aslında ilgi alanıma giren konular olmasına rağmen konu çok uzadı gibi geldi bana.
  • ouuvv her pazartesi (2 haftada birde olabilir çok haraketli bir gündem değil nede olsa) olması çok güzel oldu pazartesi akşamları yapıcak bişi olmuyordu seyredicek bişi var artık :)
  • Gelecek Nesil: Bölüm 2 'Ufku Geniş Bilim Programı' video şov
  • Biz burda ttnet in internetiyle boğuşuyoruz adamlar günlük 1000 terabaytlık veri depolama peşinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

amerika sıktı artık ; sanki dünyanın sahibi adamlar ; ben artık amerika ismini duymaktan hoşnut olmuyorum. dünyanın baş belası ve 1 numaralı yok edicisi olmaya başladılar. kaynakları aşırı ve hesapsızca tüketiyorlar.

Sence sahibi değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HectorBarbossa -- 23 Nisan 2012; 21:58:21 >
  • Erdi Özüağ bey sanki bitsede gitsek havasında anlattı gibi geldi ama işlenen konular guzel umarım surekli olur 1e1 haber gibi
  • İnceleme için teşekkürler ama bir an önce ıvy incelemesini yapın meraktan çatlıyıcam çok ısınıyo diyolar.!
  • iletken mürekkep fikri çok iyiymiş, isteyen herkes basit bir karton üstünde bile kendi devresini oluşturabilir
  • bekliyordum bende yeni bölümünü güzel olmuş.. bidahaki bölümüde sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

amerika sıktı artık ; sanki dünyanın sahibi adamlar ; ben artık amerika ismini duymaktan hoşnut olmuyorum. dünyanın baş belası ve 1 numaralı yok edicisi olmaya başladılar. kaynakları aşırı ve hesapsızca tüketiyorlar.

Sence sahibi değilmi

değil tabii ki ; ve böyle bir şey mümkün de olmayacak.

• Harika bir program olmuş, üçüncü bölümü merakla bekliyoruz.
  • TTNeT Helal olsun sana. Dona dona izleme rekoru bende :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.