Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Bölüm 2 'Ufku Geniş Bilim Programı' video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
15.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Yeter artık susun. Ben HD videoyu bile takılmadan izliyorum. TTNET 8mb 20GB AKN 59TL. Harbiden susun, inanmıyorum size. Sırf kötülemek için ve bir çeşit liselilerdeki abuk subuk sözler gibi inci sözleri gibi burda da donanımhaber sözleri var. Ya Apple fancılarına bi laf atılacak ya domainlere hostlara.

Sayın Kitmaker öncelikle 8mb sahibiymişsin bende 16 mb internet paketine sahibim bende niye problem var sende yok biri bana bunun hesabını versin sonra şikayetleri geri çekelim.İkincisi ya apple fanlarına laf atılacak ya domainlere demişsin ve 59 tl yi özellikle belirtmişsin sanırım sende para verdiği için orda burda iphone'uyla artistlik yapan tiplerdensin.
  • Donanım Haber'in böyle değişik konulara el atması gerçekten çok güzel.

Her bölüm zamanla daha iyi olacaktır. Belki bir süre sonra dış çekime bile gidilebilir Gelecek Nesil için örneğin bir üniversite laboratuvarından yayın gibi.

Son olarak ta şunu ekliyeyim. Mesut ve Erdi abi gerçekten Donanım Haber'in as oyuncuları. Her videoda onlardan ayrı bir şey öğreniyorum.

Berkcan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Teknoloji beni ürkütüyor artık. Okadar ileriyi görmedem ölmek isterdim.

1.Yagın söndüre robotu çakinin gelinine benziyor .
    2.O robot müdahele edene kadar heryer kül olur .
    3.Robokopter açık ve net bir savaş silahı olarakta kullanılacaktır.
    4.Türkiye elindeki kara parçasını kaptırma olasılığı olan bir ülkeyeken aya bulaşmamaları isabet olmuş zira beceremezdik.
    5.Uçan motor ve arabaların çıkması ve yaygınlaşması şuanki helikopter kullanımından daha ileriye gidebileceğini düşünmüyorum. Sizinde dediğiniz gibi belki taksi niyetine kullanılabilir.

Amerika işi iyice kendi eline alıyor . İnsansız helikopterler , uçaklar , robotlar . Bize sattığı f35 lerin yazılımlarını bile net bi şekilde kontrol bizim elimizde olacak diye belirttiler . Bu resmen açık tehdit!!
    Yarın birgün savaş çıktığında güçlü , cesaretli türk askerlerinin vurabileceği canlı hedef , uçurabilecekleri bi uçakları kalmayacak.
    Allah sonumuzu hayır etsin.

Umarım teknolojiyi insanların alehine kullanmazlar.

İlk 2 maddeye koptum

E doğru ama :):)

• Bizimkiler Ay ile ilgili anlaşmaya imza atarak ahmaklıklarını tescillemişler.. Ben monşerler temizlendi diye seviniyordum,ama halen temizlenememiş anlaşılan.. Mantık şu olsa gerek : bu uzaylılara güven olmaz bize borç takarlar bunlar diye peşinen Ay üzerinde hak iddaa etmiyoruz diye anlaşma imzalıyorsunuz.. Kimse mantıklı bir sebep gösteremez bu konuda..

Unutmuşum bizde işler böyle yürümüyor , lider talimat veriyor bu füzelerin menzili niye 5000km değil diye.. Şakşakcılar hemen paşam tamam paşam diyorlar sonrasında ortada birşey yok, ne know how var ne doğru dürüst yatırım var, uyduruk bir kaç hareket 5000km yapamadık ama uzaktan kumandalı yaptık paşam.. alsana türkiye ilerliyor.. Eğitim desek en çok üstünde durulan fatih tablet projesi tam bir skandal oldu.. 1 hafta kırmışlar yazılımını..

Ülke olarak bilişimden anlayan insanların önemli yerlerde kendilerine yer bulamadığını görüyoruz.. özellikle uzay projelerinde bir hiçiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Nisan 2012; 2:07:22 >

• Arkadaşlar bırakın şu ttnet olayını.. Lizbon'un orta yerindeyim bağlantımda çok iyi ama bende bekliyorum işte maalesef benimki de ptnetten mi kaynaklanıyor şimdi...
  • Guzel program oluyor
  • Her hafta yayınlanmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heros15

Biz burda ttnet in internetiyle boğuşuyoruz adamlar günlük 1000 terabaytlık veri depolama peşinde :D

Saat 03:20 itibariyle videonun akış hızı 1.7MBit. Bu hız yüklenen HD videolar için alt limit hızdır. Kafa kafaya kasılmadan izlenebilir. Yoğun saatlerde bu hız 1.3 - 1.5Mbite düşüyor. O zaman hafif donmalar olur. DH'nin kullandığı hosting şirketinin serverları ancak bu kadar hız verebiliyor demek ki. Eğer ki izleyemiyorsanız takılmadan, hızınız bu limitlerin altındadır, yani 1MBit'tir.

Yapacaklarınız belli:
    Ya minimum 2MBit limitsiz internet alacaksınız, ya akk'lı bir bağlantınız varsa limiti aşmayacaksınız, ya da izlemek için bekliceksiniz arkadaşım. Sen ttnet'ten internet alırken kabul etmiyor musun o bağlantı türünü, limiti aşarsan 1MBit'e düştüğünü kabul ediyorsun. Hala zeytinyağı gibi de üste çıkmaya çalışıyorsunuz burda.

Aslında daha da kolayı var: HD İZLEME, standart izle arkadaşım.

• DH'nin bütün videolarını severek izlerim ancak kısa sürede kendine en çok bağlayan Gelecek Nesil oldu. Aralıksız sürmesi dileğiyle...

Google'ın gözlüğünü mevcut tasarımıyla değerlendirdiğimizde, şu an için fazla hayalci olduğunu söylemek mümkün ve yakın sürede gerçekleşmesini pek düşünmüyorum. MIT'nin tasarımı çok daha basit gözükse de son derece gerçekçi ve akla yatkın gözüküyor. Göğüs hızasında kocaman bir projeksiyon taşınmaz elbette ancak boyutlar rahatlıkla küçültülebilir, konsepti de geliştirilebilir. Ben buna daha sıcak bakıyorum.

İletken mürekkep de gerçekten güzel düşünülmüş, özellikle eğitim alanında yakın gelecekte aktif olarak kullanılacaktır diye umuyorum. Kafama takılan iki soru; iletkenliği gümüş katkılı bir içerikle sağladığı için fiyatı ne olur ve yüksek kullanım oranlarına ulaştığında doğaya karşı ufak çaplı da olsa tehdit oluşturur mu? Bunların cevaplarını çok yakın bir gelecekte alacağımızı düşünüyorum.

• Ay konusunda yine olmadik naneler yemisiz helal olsun diyorum ...
  • Güzel programdı özellikle helikopterli motoru çok beğendim.
  • Yine teknoloji karnımı doyurdunuz teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

quote:

quote:

quote:

amerika sıktı artık ; sanki dünyanın sahibi adamlar ; ben artık amerika ismini duymaktan hoşnut olmuyorum. dünyanın baş belası ve 1 numaralı yok edicisi olmaya başladılar. kaynakları aşırı ve hesapsızca tüketiyorlar.

Sence sahibi değilmi

değil tabii ki ; ve böyle bir şey mümkün de olmayacak.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.
    Dünyanın sahibi olmadığını bende biliyorum ama adamlar her dediklerini yaptırabiliyorlar ve çok güçlüler. Adamların sözleri geçiyor ve buda onları güçlü yapıyor. Ya Türkiyenin Türkiye ise Amerikanın dediklerini yapıyor diğer ülkeler gibi.

güçlü gibi görünmelerinin sebebi ; tüm kaynaklara hükmetmeleri ama bunun da sebebi kaynak sahibi olan ülkelerin amerikaya izin vermesi ; tabii bu izin verilirken orada yaşayan insanlara pek bir şey sorulmuyor ; adamları kendi kendimize besleyip büyütüyoruz ; bakın geçmiş savaşlar da amerikanın tek başına bir başarısı yok ; çünkü kendi kaynakları sınırlı ; bir savaşa girdiğinde kısa sürede sonuç alamazsa hemen uluslararası toplumun desteğini istiyor ; bu durumda kendisinin çokta güçlü olmadığını gösteriyor.

Öyle küçümsencek bir ülke değil bence kaynak sorunu amerika sömürgeci bir ülke bu onların geninde var . Şuan Amerika ülkesindeki petrollerin yalnızca %15 'ni mi % 30 'unumu kullanıyor yanlış bişey de söylemek istemiyorum. İleride bizleri kendine bağımlı hale getirecek . Buradan nasıl bir yere çıkacam bende tam bilmiyorum Özet geçeyim ABD her şeyi planlıyor ve bunu başarıyor. Bunun önüne nasıl geçilir onu bilmiyorum .

aslında amerikanın mevcut rezervlerini pek büyütmeye gerek yok , zira o rezervler tam olarak amerikaya aitte sayılmaz zaten , bunu amerikalıların da bildiğini tahmin ediyorum ; zira meksika ve güney eyaletlerinin hala kuzeyden bir rövanş alacağı var ve bu rövanş karşılaşması eninde sonunda gerçekleşecek ; malum mozaik toplumlar , ulus toplumlara göre aşınmaya ve bölünmeye daha elverişli toplumlardır , ki amerika henüz siyah derili insanlarla olan problemini de tam olarak halledemedi ve onlara halen epey bir borçlu...

amerika sadece işe yarar insanları kapmayı iyi biliyor ; parayla yada güç vaat ederek ; bakın amerikaya yakın ülkeler yavaşça sırtlarını dönmeye başlasınlar ; seyredin amerikalılık nasıl çatırdayıp , kırılıyor ; her zaman içten bölme silahını iyi kullanmıştır amerikalılar ve benim tahminimce de onlar da bu şekilde tarih sahnesinden silinecekler ya da küçülecekler.

ekonomi kısmında amerikanın sermayeyi belli insanlarda yada gruplar da toplamasının ne derece hatalı bir yol olduğu görünüyor ; serveti ne kadar çok insan paylaşırsa o ülke o kadar güçlü olur...

bakın f35 jsf projesi nasıl başarısız ve dikkatsiz hazırlanmış bir proje belki de hiç hayata geçmeyecek , maliyetlerin devamlı artması pek güçlü amerikanın uçar platformun gelişimi için destek almasını mecbur kıldı. gerçi ikincil sebepler de olabilir tabii ; mesela diğer ülkeleri ortak ediyorum diyerek , aynı zaman da onların katkıları karşılığın da kaynak kodlarını paylaşmaktan kaçınması ve her uçağın nerede bulunduğu bilgisine ulaşmak istemesi tam bir sahtekarlık. amaç hem platformun maliyetini başkalarına da dağıtmak ; hemde platformun yarın kendine karşı kullanımına engel olmak ;

halbuki projeye katılan ülkeler ; amerika yerine birlikte ortaklık kurup ; yeni bir uçar platform geliştirme çabasına girselerdi daha akıllıca olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 24 Nisan 2012; 11:07:14 >

• mobilden izlemeye calisiyorum 404 hatasi veriyor dun 2g ile youtube kisa video izledim.acaba mobilden videolari izleme imkanimiz yokmu
  • kaç dekika olduğu ileri geri sarma yeri gözükmüyor be...
  • eğer pal-v melez motoheli söyle birşey söyleyebilirim benim annem bu tarz ve tüm hava trafiği icin ucus izinleri vermekte DHMİ calısıyor eğer arac ultralight sınıfında bir arac ise 1000 lira ile 3000lira arası bir sertifika ile aracı ucurabilirsiniz eğer performansı yeterli ise suan annemin ankara ile yaptığı calısma bu yönde eski yönergelere göre meskun malle üzeri uçmaları yasak.artık ucaklar cok güclendiği icin bu sivil havacılık yönergeleri değiştirip ultraligtların ufak bir izinle her noktadan olmasada tabiki belirli konum belirleyiciler ve belirli yükseklikler dahilinde ucabilmeliri saglanacaktır. ve tabiki izini alınmız belirli hatlarda cünkü nasıl yer haritası varsa aynı sekilde

havada bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 24 Nisan 2012; 14:23:52 >

• sony nin gözlüğünü kablosuz yapıp önümüzü görebilmek içinde bir kamera koydum mu al sana akıllı gözlük
  • ay anlaşması oldukça saçma bir anlaşma hatta şu alttaki altbandı görünce direk kapattım..saçma bir video ve saçma bir konuşma..
  • Bosuna yorulmayin Amerika israil ingiltere tek irk istiyor tipki alman nazileri gibi suriyeden sonra sira turkiyede.Bir an once silahlanmaliyiz.
  • bizimkiler acikla kapaliyla basortuluyle basortusuzle filistinle sagla solla ugrasirken adamlar marstan donduler haberiniz yok.
    Her filmlerinde amerikayi uvuyorlar , son cikan ucak ve fuzeleri gosteriyorlar.
    Amerika ve israil cok buyuk bir tehtid turkiye halen amerikanin yaninda.
    Rusya iran chin ile alasma yapmak zorundayiz tek kurtusumuz bu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.