Şimdi Ara

Gelecek patchte valor kalkıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizlere de sornak istedim bir haber okudum haberde world of warcraftın yeni patchi warlords of draenorun yeni raid loot sisteminde valor puanlarının olmayacağı yazıyordu. ahanda haber de bu link Abi ben anlamadım ne güzel farm yapıp alıyorduk itemları şimdi tamamen şans mı olucak bi de tekrar etme gibi bişeyden bahsetmişler ama tam olarak ne oluyor 1 kutu daha felan mı verilecek? çok üzüldüm umarım valoru kaldırmazlar =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imambo -- 16 Mart 2014; 12:25:33 >

• sanırsam Justice da kalkıyor Valor yanında Loot sistemini değiştiriyorlar komple PVE için bunu desteklemek amacı ile Spec Scale de geliyor itemlere Resto druid Tier setini tamamladığında istediği an o setini Tank yapabilicek tabi benim bilgilerim çok az bu konuda.
  • hmm yani item değişimi mi geliyor diyosun abi?
  • yine şanstı ki, farm yapıyosun aynı item geliyor sürekli, aslında oyunun zorluğunu azaltan şeyler bunlar, kimisine kötü kimisine iyi gibi görünecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

sanırsam Justice da kalkıyor Valor yanında Loot sistemini değiştiriyorlar komple PVE için bunu desteklemek amacı ile Spec Scale de geliyor itemlere Resto druid Tier setini tamamladığında istediği an o setini Tank yapabilicek tabi benim bilgilerim çok az bu konuda.

Senin belirttiğin Spec Scale olayını bir yabancı forumda,İngilizcem fazla olmadığı için çeviri yapıp okumuştum.Yazılanlar ne kadar doğrudur bilemem ama Spec Scale ana şehirlerde bulunan ve oyuna yeni eklenecek olan NPC'lerde yapılacağını yazıyordu.
  • hmm yani yeni raidlerle ilgisi yok onun. yoksa raid npcleri mi?
  • bana kolaylaşmış gibi geldi, ha iyi mi kötü mü bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imambo

hmm yani yeni raidlerle ilgisi yok onun. yoksa raid npcleri mi?

yok reforge gibi NPC 'si olacakmış sen ona değiştir diceksin item'ı tank'a değiştiricekmiş.
  • İyi olur
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Haaa anladım. Acaba 1 seferlik bişey mi olur yoksa değiştirip durabilir miyiz acaba?
  • Abi loot sistemine oyunu kolaylaştırıyor diyorsunuz ama 1 aydır loot sisteminden bir cacık alamadım.Hep gold atıyor yada var olan yaramayacak itemi sallıyor.Valor sistemide artık itemleri upradge etmekten başka bir işe yaramıyordu zaten, kaldırılması çok büyük değişiklik değil yada şok etkisi yaratmaz.
  • Valor'u bilmem de JP çok kasarım. JP''yi niye elliyorlar anlamadım. Honor pointta kalkıp yerine sevap point gelsin bari.
  • imambo kullanıcısına yanıt
    Su an oyunda zatenb valor ile alinan bir item yok. (eski 522 gear lari saymiyorum LFR bile ondan iyi sonucta) Yani zaten valor ile item almak kalmamisti. Onun yerine bonus loot u biraz daha akilli yapacaklar ayni item gelmeyecek mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Su an oyunda zatenb valor ile alinan bir item yok. (eski 522 gear lari saymiyorum LFR bile ondan iyi sonucta) Yani zaten valor ile item almak kalmamisti. Onun yerine bonus loot u biraz daha akilli yapacaklar ayni item gelmeyecek mesela...

fakat bir de itemlerin spec değiştirdiğinde değişme meselesi var tabi bunlar WOD da olacak tı sanırım.
  • inventory olayınıda değiştiricekler ama nasıl değişicek bilemedim.
    Okkadar tailoring kastım sırf çantalara servet bayılmamak için.Yeni patchden evvel stok yapmak lazım yine.
  • imambo kullanıcısına yanıt
    link

daha önce açıldı konu, biraz araştırma lütfen.savaş çığırtkanlığı yapmıyorum bu arada alevlenmeye gerek yok, peşinen belirteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.