Şimdi Ara

GELECEKTEN GELDIM SINAVI ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Tyt den cikiyoruz Turkçe gayet kolaydi cunku zor olsa ulkenin yarisi baraj alti kalirdi o yuzden zorlamadilar ve 9 dil bilgisi sorusu gözümüze çarpan detaylardan.Matematik ise örnek tytden alakasiz en az 6 tane yarim sayfalik problem bulunmakta sayılar kisminda kalip sorular görmekteyiz. Ösym matematikten eler tahminleri yaniltmadi. Gelgelelim Fen ve Sosyale , çok kolaydı. Fen çalışmayan eşit ağırlıkçılar ve sosyale yeterince bakamayan sayisalcilar kahroluyor.
    Genel anlamda ortalama bir Tyt geçirdik 2017 ile 2016 duzeyinin arasinda
    Ayt ye geliyorum. Hepimiz verilen sürenin 3 saat olmasinin tehlikeli olabilecegini biliyorduk nitekim başımıza da geldi. Basit sayilabilecek tarzda sorulari uzun metinlerle birleştirmişler. Trigonometride 3 boyutlu şekiller, Turev maks min problemleri Katı cisimlerde çok aşamalı işlemler, Ve geometride şekil özelliklerini verip bizden resmedip çözmemizi isteyecek sorular akabinde integralde alan kismi olmak uzere gerçekten uğraştırıcı sorular var.
    AYT EDEBIYAT VE AYT FEN NASIL MI?
    Benim TAHMINIM Kolay olacagi yonunde arkadaşlar çünkü ikisinden biri kolay olmazsa hem süre yetmeyecektir hem de adaylar psikolojik açıdan dağılacaklardır ve bu da sisteme gelen tepkileri artıracaktır. Ikisi de ortalama olabilir diyeceksiniz ama olamaz sebebi de şu Ösym mutlaka bir yerden vurmalı ki iyi ogrencileri ayırsın hem de bir yeri gevşek bıraksın ki aşağıdak kalan öğrenciler yığılmasın + 3 saat sureyi de unutmayalim. Bunu her sene goruyoruz zaten.Tam zıttı durum; alanlar zor Mat kolay olabilir ama ben ortak alandan eleyeceklerini dusunuyorum yani Matematikten eleyeceklerini dusunuyorum ve benden size nacizane kalan günleri Ayt mat ile doldurun pişman olmayin.
    İyi Forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Kimse hayal bile edemez

• “Gelgelelim Fen ve Sosyale , çok kolaydı. Fen çalışmayan eşit ağırlıkçılar ve sosyale yeterince bakamayan sayisalcilar kahroluyor.” Peki neden kahroluyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınavı boşver de seçimler noldu onu söyle
  • Dünya kupasını kim kaldırdı

• Benim TAHMINIM Kolay olacagi yonunde arkadaşlar...

Hocam neden tahmin ediyorsun gelecekten gelmedin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zordegil kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi diyosun hos diyosunda o dedigin matin ciktigi bi sinavda milletin mahvolmama sansi yok kolay sorular uzun metinlerle trigo sorularinda 3 boyutlu sekiller vb bunlari zaten ilk 20 soruda goren adayin ne morali kalir ne suresi yeter bu kadar kasinti olacagini hic sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Hocam onu görmeme izin vermediler. Rüya vergisi alıyorlardı ben de uyandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conkon C kullanıcısına yanıt
    Hocam Ayt mat bence kasıntı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Keldani İmam

Dünya kupasını kim kaldırdı
    Final sınavdan 2 hafta sonra

• zordegil kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bende katiliyorum ama biraz abarttili belirtmissiniz gibi geldi gene kolay sorulari olacaktir normal sorulari olacaktir sahsen bence 30 civari yapmak zor olmayacak ama 35+ lari oyle her deneme de gordugu gibi goremicek herkes

• abeautifulmind kullanıcısına yanıt
    Azıcık da Çalışsalarmış çok iyi yaparlarmış onu kastetti

• ınsan bi pdf lınk atar yuh yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.