Şimdi Ara

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam maç yapıyoruz arkadaşlarımla o sahada, bugün alıyorum ozaman pazar günü için
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

bu akşam maç yapıyoruz arkadaşlarımla o sahada, bugün alıyorum ozaman pazar günü için

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben sahayı pazar günü 8 için aldım , ogün herkesi görmek isteriz aramızda - sahanın adresini haritasını verdik.Onun dışında o gün problem yaşamamak için telefonumu özelden alabilirsiniz.Görüşmek üzere :)
  • +1 bulabildiniz mi beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

+1 bulabildiniz mi beyler?

Forumdan bekleyelim gece 11 e kadar olmadi arkadasinizi falan cagirabilirsiniz.bu arada 4 e 4 oynasak daha iyi bence .ne dersiniz millet

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

+1 bulabildiniz mi beyler?

Forumdan bekleyelim gece 11 e kadar olmadi arkadasinizi falan cagirabilirsiniz.bu arada 4 e 4 oynasak daha iyi bence .ne dersiniz millet

Ben çok antremansızım o yüzden daha iyi olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 6 Aralık 2014; 14:14:05 >
  • Arkadaşlar yarın napıyoruz şimdi?

Akşam 8'de başlıyoruz,kaç kişi gelecek belli mi?

Salona ne kadar ücret ödüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

Arkadaşlar yarın napıyoruz şimdi?

Akşam 8'de başlıyoruz,kaç kişi gelecek belli mi?

Salona ne kadar ücret ödüyoruz?

Forumdan toplamda 5 kişiyiz . Ben 1 arkadaşı çagiriyorum meameth te 1 arkadaş çagiriyor 7 ediyoruz . Arkadaşını çagirmak isteyen varsa 1 kişilik daha boş yer var .

toplam 2 saat için 100 tl ödüyoruz sanırım yanlış olmasın meameth düzeltir . Ona göre adam sayısına böleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 7 Aralık 2014; 2:16:14 >
  • Son bi up atalım maçtan önce, tek sayı kalmayalım

• Güzel maçlar oldu, gelen herkese teşekkürler.

• gelen herkese çok teşekkürler
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meameth -- 7 Aralık 2014; 23:37:30 >

• Iyi ter attik gelen arkadaslara tesekkurler.mehmet sana ekstradan tesekkurler hasta hasta gelip oynadin sozunde durmak icin :)

• o kadar uğraştıktan sonra gelmesem şaka gibi olacaktı :) artık bir sonrakinde sağlıklı bir şekilde katılmak için daha fazla dikkat edicem :) tabi bu maç içinde rakip olanlar için zor olacak :P
  • Güzel maçtı, hala her yerim ağrıyor
    Bir daha yapalım en kısa sürede

• bana bu haftada uyar :)
  • bana da uyar perşembe hariç olabilir

• Şöyle güzel bir maç yapalım tekrar , inş bu sefer 8 kişiden fazla oluruz da uzun uzun oynarız.
  • Yok mu hiç kimseden ses? Ne güzel yaptık ilk maçımızı yokmu yeni cengaverler bileğini güvenenler? Öyle forumda nasihat verirken başkasına anlatırken olmuyor beyler :) sahada görmek istiyoruz bu basket severleri...
  • Benim bel biraz problemli spor salonunada gidemedim 1 haftadır . Pazar akşamına iyi olurum heralde , pazar yine herkes müsait mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

Yok mu hiç kimseden ses? Ne güzel yaptık ilk maçımızı yokmu yeni cengaverler bileğini güvenenler? Öyle forumda nasihat verirken başkasına anlatırken olmuyor beyler :) sahada görmek istiyoruz bu basket severleri...

Nerde yapıyosunuz hocam biz en az 2 kişi geliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.