Şimdi Ara

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan sen ve fmimza arkadaşları ile 5 kişiyiz , 3 kişi daha gelse gene 8 kişi oluruz. Buarada ben sahayı aldım geçen pazar.
  • denizz ve emmree de geliyorum dedi pazar günü için.
  • Aynen geliyorum.
  • Bu sefer daha kalabalikti, güzel maçlar oldu.Herkese Teşekkürler bir daha ki sefere daha da kalabalık olabiliriz.

• Hem çift pota hemde turnuva maçları güzel oldu, herkesin eline koluna sağlık bir dahakine daha kalabalık daha güzel maçlar çıkar diye umuyorum.
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• Ayaklarınıza sağlık beyler. Bu arada benim sakatlanmam için kurdugunuz hayınca zalımca planlara gerek yoktu , ne güzel kardeş kardeş 3 lük atıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Ayaklarınıza sağlık beyler. Bu arada benim sakatlanmam için kurdugunuz hayınca zalımca planlara gerek yoktu , ne güzel kardeş kardeş 3 lük atıyodum

Her şey planlıydı o sayede kazandık. Cidden güzel bir basketbol ortamıydı, egosuz insanlarla basketbol oynamanın keyfine vardım. Vakit bulabildikçe katılmaya çalışacağım.
  • Bir gün bende katılmak istiyorum ama basketbol oynamayalı seneler geçti evlenmeye yakın biri olarak göbek de yaptık çok fena
  • hiç sorun değil yeterki gelmek iste :) herzaman bekleriz
  • Bu pazar icin sahayi alalim benim disimda 3 4 arkadas getirebilirim duruma gore.Forumdaki ilgi artsin artik .

• Pazar günü bana uyar , sahayıda bu akşam alırım.İhtiyaç olursa + arkadaşlarıda çağırabilirim gene.
  • Basketbol oynamak isteyen herkesi bekleriz , bu haftada forumdan 9 toplamda 12 kişiyiz.Çift pota ve arkasından tek potalarda 3x3 yapıyoruz ve yeni yüzleri aramıza bekliyoruz.
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )
  • Çok güzel bir maç oldu , gelen herkesin eline ayağına sağlık. İlk maçında emre çok iyi oynadı :)
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• güzel maç oldu :)
  • emmmre kullanıcısına yanıt
    emre tam görev adamısın :) artık her hafta bekliyoruz :)
  • pazar günü 14 ten sonra müsaitim basketbol için
  • beyler bidahakine videoya cekin de biz de izleyelim
  • düşünüyorum zaten onu kısmet olursa birdahaki seferi çekicem biraz.
  • Smaç vuran varmı smaç?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.