Bildirim
Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Abi adam tatlıyı ve içemediğim suyu çekmiş :D MVP Deniz , hücum ribandı onda , kritik sayılar onda , assist onda , top çalma onda. -
-
ah be ab dikkat edecektin , fast breaki kesicem diye depar attın :( inş pazara kadar geçer de bakalım en önemlisi sağlık -
quote:
Orijinalden alıntı: meameth
ah be ab dikkat edecektin , fast breaki kesicem diye depar attın :( inş pazara kadar geçer de bakalım en önemlisi sağlık
Sikinti yok ya hep sakatlanirim ben :) pazara gecerse gelirim mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk mesaja lokasyonu ve şimdiye kadar çekilen resimleri ekledim .Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar var ise bana ya da meameth e pm atabilirler . -
evet eğlenmek isteyen herkesi bekliyoruz , haftalar geçtikçe herkesin performansıda artıyor yaza bomba gibi olur millet :) -
-
ip var hacı
-----------------------------------------
5. ya da 6.kez yapiyoruz sanırım takım oyunu oturmak üzere iki taraf içinde . Her hafta daha keyifli maçlar oynuyoruz , haftaya daha iyi olacak . -
Mehmet paso beni çekmiş,son fotoğrafta da bir şey anlatıyordum,ben de video çekiyor zannediyorum.
Zalımsın Mehmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz19 -- 9 Şubat 2015; 0:24:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
vay be sonunda hayaller gerçek olmuş şu forumda toplaşılıp maç yapıldığını görünce gözlerim yaşlandıuygun bir vakitte gelmeyi düşünüyorum ben de bakalım tanışmış oluruz milletle
aynen.
Çok güzel organizasyon düzenlenmiş.Saha bana da yakın, önümüzdeki zamanlarda uygun vaktimde bende katılmak isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
vay be sonunda hayaller gerçek olmuş şu forumda toplaşılıp maç yapıldığını görünce gözlerim yaşlandıuygun bir vakitte gelmeyi düşünüyorum ben de bakalım tanışmış oluruz milletle
aynen.
Çok güzel organizasyon düzenlenmiş.Saha bana da yakın, önümüzdeki zamanlarda uygun vaktimde bende katılmak isterim.
gel haci tabiki .Bekleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
madem sanada yakın bu cumartesi bekleriz :) -
cumartei sahayı saat kaça aldın mehmet? -
almadım grupta bir saat belirleyip alalım yarın sabahtan alırım. -
-
Karşıda olsam kesin gelirdim güzel etkinlik olmuş forum içinde :) aynı etkinliği and. yakasında yapmak isteyen olursa eğer bizde iletişime geçebiliriz. Kimbilir belki ilerde and. & avp. maçları bile yaparız :) -
quote:
Orijinalden alıntı: e2^
Karşıda olsam kesin gelirdim güzel etkinlik olmuş forum içinde :) aynı etkinliği and. yakasında yapmak isteyen olursa eğer bizde iletişime geçebiliriz. Kimbilir belki ilerde and. & avp. maçları bile yaparız :)
Hocam kadıkoyden gelen var. anadoluda çok aşırı uç biyerde yaşamıyorsanız metrobusle gelebilirsiniz rahatlıkla . -
anadolu yakasından gelen 4 kişi var :) -
Maltepe'de oturuyorum.Gelişi sıkıntı değil ama dönüşte yorgunluk olacak birde 2 aktarma gitmek zor geliyor açıkcası.Arabası olan birkaç arkadaş vardı onlarıda ayarlayabilirsem birkaç hafta misafiriniz olabirim :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X