Şimdi Ara

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz19 -- 2 Şubat 2015; 17:47:49 >

• Abi adam tatlıyı ve içemediğim suyu çekmiş :D MVP Deniz , hücum ribandı onda , kritik sayılar onda , assist onda , top çalma onda.
  • Beyler bu hafta muhtemelen yokum ben , baldırım çekmiş kıpkırmızı halde . Isınmadan çıktım hemen koşunca attı heralde bağlar .
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• ah be ab dikkat edecektin , fast breaki kesicem diye depar attın :( inş pazara kadar geçer de bakalım en önemlisi sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

ah be ab dikkat edecektin , fast breaki kesicem diye depar attın :( inş pazara kadar geçer de bakalım en önemlisi sağlık

Sikinti yok ya hep sakatlanirim ben :) pazara gecerse gelirim mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesaja lokasyonu ve şimdiye kadar çekilen resimleri ekledim .Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar var ise bana ya da meameth e pm atabilirler .
  • evet eğlenmek isteyen herkesi bekliyoruz , haftalar geçtikçe herkesin performansıda artıyor yaza bomba gibi olur millet :)
  • gene güzel bir maç yaptık , aramıza yeni katılan ozana hem geçmiş olsun hemde geldiği için eline ayağına sağlık.Bu arada selçuk takım fotosunda boyunu uzatmak için parmak ucuna kalmış kaçmadı benden :D

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meameth -- 9 Şubat 2015; 13:35:54 >

• meameth kullanıcısına yanıt
    ip var hacı

-----------------------------------------

5. ya da 6.kez yapiyoruz sanırım takım oyunu oturmak üzere iki taraf içinde . Her hafta daha keyifli maçlar oynuyoruz , haftaya daha iyi olacak .
  • Mehmet paso beni çekmiş,son fotoğrafta da bir şey anlatıyordum,ben de video çekiyor zannediyorum.

Zalımsın Mehmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz19 -- 9 Şubat 2015; 0:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

vay be sonunda hayaller gerçek olmuş şu forumda toplaşılıp maç yapıldığını görünce gözlerim yaşlandı uygun bir vakitte gelmeyi düşünüyorum ben de bakalım tanışmış oluruz milletle

aynen.

Çok güzel organizasyon düzenlenmiş.Saha bana da yakın, önümüzdeki zamanlarda uygun vaktimde bende katılmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

vay be sonunda hayaller gerçek olmuş şu forumda toplaşılıp maç yapıldığını görünce gözlerim yaşlandı uygun bir vakitte gelmeyi düşünüyorum ben de bakalım tanışmış oluruz milletle

aynen.

Çok güzel organizasyon düzenlenmiş.Saha bana da yakın, önümüzdeki zamanlarda uygun vaktimde bende katılmak isterim.

gel haci tabiki .Bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OnrbK kullanıcısına yanıt
    madem sanada yakın bu cumartesi bekleriz :)
  • meameth kullanıcısına yanıt
    cumartei sahayı saat kaça aldın mehmet?
  • denizz19 D kullanıcısına yanıt
    almadım grupta bir saat belirleyip alalım yarın sabahtan alırım.
  • Güzel maç oldu gene 2 saat sürdü , herkesin kondüsyonu yavaş yavaş artıyor.Gelen herkesin tekrar eline ayağına sağlık.
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• Karşıda olsam kesin gelirdim güzel etkinlik olmuş forum içinde :) aynı etkinliği and. yakasında yapmak isteyen olursa eğer bizde iletişime geçebiliriz. Kimbilir belki ilerde and. & avp. maçları bile yaparız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Karşıda olsam kesin gelirdim güzel etkinlik olmuş forum içinde :) aynı etkinliği and. yakasında yapmak isteyen olursa eğer bizde iletişime geçebiliriz. Kimbilir belki ilerde and. & avp. maçları bile yaparız :)

Hocam kadıkoyden gelen var. anadoluda çok aşırı uç biyerde yaşamıyorsanız metrobusle gelebilirsiniz rahatlıkla .
  • e2^ kullanıcısına yanıt
    anadolu yakasından gelen 4 kişi var :)
  • Maltepe'de oturuyorum.Gelişi sıkıntı değil ama dönüşte yorgunluk olacak birde 2 aktarma gitmek zor geliyor açıkcası.Arabası olan birkaç arkadaş vardı onlarıda ayarlayabilirsem birkaç hafta misafiriniz olabirim :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.