Şimdi Ara

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
6.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada olmayı çok isterdim fakat Alibeyköy'de oturuyorum hem de yaş,öğrencilik vs.
  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    Alibeyköy'e bir şey yapamam ama seninle aynı yaşta,öğrenci olanlar var,güzel güzel oynuyoruz,bekleriz :)
  • müsaade varsa eğer bu hafta gelmeye çalışacağım +1 'imle
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

müsaade varsa eğer bu hafta gelmeye çalışacağım +1 'imle

Bizim kapımız her zaman açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene güzel maç oldu , ikinci saate yetişen onur ve kuzenininde eline sağlık güzel oynadılar.2 saat boyunca baya bir koşturduk.
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• hacı o en sondaki resim ne öyle ya

uzunlar izlemiş kısalar sprint müsabakasında gibi :)
  • fast break atıyor birisi ama bilemedim top yok ortada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: e2^

Kimbilir belki ilerde and. & avp. maçları bile yaparız :)

Şu fikir güzelmiş yalnız, anadoluda da 10-11 kişilik bir ekip toplanıp düzenli oynasa ayda bir maç yapılabilir iki yaka arasında.
  • Son mactan foto moto yok mu gencler ? Olmuyor böyle ayarlayin bunlari

• son maç 3 saat salonda durmamıza rağmen sakatlıklar yüzünden keyif vermedi.
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• geçmiş olsun zaten üstüne basamıyordu ama kırık olacağını hiç düşünmemiştim, 1-1.5 aya maçlara bekleriz yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,üzüldüm dikkat edin arkadaşlar.
  • gecmis olsun

• Benden anadolu yakasından katılmak isterim hatta buradan gelen olursa gidiş dönüş bana arkadaşlık da etmiş olur. ataşehir tarafındayım
  • karşıdan 4 kişi geliyor konuşup gelirsiniz bir dahaki sefere.
  • mvp emresiz geçen bir maçtı :D
     Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST )

• emre olsaydı çok deli maç olacaktı,olmadığı için tatsız tuzsuz geçti.
  • birde liseli enerjikler yok :D furkan yusuf doğukan ve arkadaşı güzel koşuyorlardı keyifli oluyordu blok koyması :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

birde liseli enerjikler yok :D furkan yusuf doğukan ve arkadaşı güzel koşuyorlardı keyifli oluyordu blok koyması :D

Geri dönusumuz muhtesem olacak

• Bu hafta yapiyormuyuz ? Ben müsaitim 1-2 arkadaşta gelebilir .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.