Şimdi Ara

Geleneksel DH basketbol maçları ( Bahçelievler - IST ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
7
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmeyi çok isterdim ama hem ev biraz uzak kalıyor hem yaş 17 :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzak diye çekinmeyin 2-3 kişi kadıköy ve üsküdardan geliyorlar , metrobüse çok yakın saha.Yaş olarakta gene liseye giden arkadaşlarda var üniversite mezunuda yaş mevzusu önemli değil.Hertürlü bir maça gel eğlenip eğlenmediğine bak bence :) maksat herzaman söylediğim gibi yeni insanları tanımak ve eğlenmek.
  • Bu hafta gelecek olan varsa meameth e bildirsin ismini mutlaka.

Video olayini bu hafta yapabiliriz

• Bahçelievler yaylada oturuyorum. Gelmek istiyorum arkadaşlar pm ile bilgilendirme yapabilirmisiniz
  • Bu hafta sakatliklardan oturu pilav gecesini iptal ediyoruz.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    pm den mesaj attım seni basketbol grubuna eklemek için
  • burda böyle bi organizasyonun olduğunu bilmiyorum genelde playstation ve ikinci el forumlarına bakarım burda,nba fomaları ile ilgili bilgi için girdiğimde gördüm bu topic'i.ben de seve seve katılmak isterim, akşam 9 ve üzeri ise maç saatleri.pazar da olsa çalısıyorum aksam 8 e akdar maalesef(turizimcilik böyle bişey) ayrıca ben perşembe akşamları oynuyordum kışa kadar bahçelievlerin sahasında,gayet yeterli ve güzel bi sahadır.
  • seve seve bekleriz dostum pazar 8 gibi başlıyoruz 10 da yada 10nu geçince bitiriyoruz.duruma göre uzatabilirizde maçı yeterki herkesin enerjisi olsun :)
  • Ben düz koşulara başladım, önümüzdeki birkaç maç içerisinde formuma kavuşacağım

• Bursa'da da olsa keşke.
  • Hocam mümkünse aranıza katılmak isterim . Üniversiteye hazırlanirken arada gelip beraber stres atmak iyi olurdu .

• Beyler hepinize pm den facebook adresimi gönderdim beni eklerseniz sizi ''Basketbol Grubuna'' ekleyeceğim , organizasyonları oradan ayarlıyoruz.Kim geliyor kim gelmiyor kim nerede kaldı hastamı kayboldumu maça gelirken iletişime geçiyoruz :)
  • Bu akşam da çok güzel bir maç yaptık baya kafa kafaya gitti maç , arkasındanda tatlılar müthiş son :D aramıza yeni gelen arkadaşlarında eline sağlık cidden güzel geçti.Benim mvp adayım deniz ve emre
  • Benim de mvp adayım deniz

Şaka bir yana,güzel maç oldu gelen arkadaşlar sağolsun.

Maç sonu tatlılar için de @meameth tşk ederiz.
  • vay be sonunda hayaller gerçek olmuş şu forumda toplaşılıp maç yapıldığını görünce gözlerim yaşlandı uygun bir vakitte gelmeyi düşünüyorum ben de bakalım tanışmış oluruz milletle
  • herzaman bekleriz dostum :) pazar günleri baya güzel eğlenceli maçlar oluyor.

birde deniz(MVP) ve selçuk foto çektiyseniz yükleyelim birara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

herzaman bekleriz dostum :) pazar günleri baya güzel eğlenceli maçlar oluyor.

birde deniz(MVP) ve selçuk foto çektiyseniz yükleyelim birara.

Her pazar yapiyor musunuz? :)

• her pazar yapmaya çalışıyoruz bazen sakatlıklar vs ile yapmıyoruz ama 2 haftada bir kesin yapıyoruz
  • Haftaya maçımızı pilavlı yapmayı düşünüyoruz bekleriz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.