Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende bu turnuvaya katılmak istiyorum, akşam üstleri saat 8 - 12 arası genellikle uygun olurum... Şu an 20k coin yok bankamda ama birazdan 2 turnuva kazanırım biriktirirm parayı . Best of the best kurtardı beni vallahi ya 108000 coin extra gelir sağladı ama hunharca paketlere harcadım pararları elde birşey kalmadı :) Tek bir ricam olacak maçlar olabildiğince seri şekilde oynanırsa ve ilerlerse çok iyi olur.

Psn - Rexosts
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocolatesuslu

evet bensizde turnuva olmaz yazın benide lütfen =)

Ekliyorum hangi psn kullanıcaksın ?
  • Hocam benide yaz bakarsın gruptan çıkarım :) bi deneyim kazanalım rakiplerimizi tanıyalım :)
    PSN: DuanJuan

Bu arada gol sevinçlerine falan takılmam arkadaşlar maksat eğlence olsun olası rakiplerin bilgisine..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Hocam benide yaz bakarsın gruptan çıkarım :) bi deneyim kazanalım rakiplerimizi tanıyalım :)

Bu arada gol sevinçlerine falan takılmam arkadaşlar maksat eğlence olsun olası rakiplerin bilgisine..

dimi kardeş oyuna keyfini veren o gol sevincleri sonucta
  • Evet beyler son 4 kişi bugün tamamlarsak akşam kuraları çekerim ve başlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Hocam benide yaz bakarsın gruptan çıkarım :) bi deneyim kazanalım rakiplerimizi tanıyalım :)

Aynen katılıyorum.

15-20 saniyelik gol sevincinin lafı olmamalı bence. Adam o kadar oynayacak bir gol atacak ve sevinmeyecek bence luzumsuz. Oyunun özgürlüğünü kısıtlamaya gerek yok.

Yanlış anlamayın belki gol bile atamam ama rakibim kafasına göre takılsın sıkıntı olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Aynen katılıyorum.

15-20 saniyelik gol sevincinin lafı olmamalı bence. Adam o kadar oynayacak bir gol atacak ve sevinmeyecek bence luzumsuz. Oyunun özgürlüğünü kısıtlamaya gerek yok.

Yanlış anlamayın belki gol bile atamam ama rakibim kafasına göre takılsın sıkıntı olmaz.

Abartılı gol sevinçleri harici olabilir mesela ben saltolar attırırım benim adama bazen kimsede gücenmez..

Ama şöyle kolunu sallaya sallaya gelip ekrana doğru kol sokma hareketini yaparsak olmaz tabii bunları gevurlara saklamak lazım bu ara favorim kafalama atlamak l2 basılı iken sağ analog sola doğru basılı tutun oldukça sinir oluyordum bana yapanlara şimdi bende yapıyorum

• Hahaha :)) aynen bende genelde kaleye doğru koşar 3 takla atarım adamda gol olmuş olur :) ve yine kaleye dogru koşar kafalama filelere atlarım.. Arada eğleniyorum :)

• quote:

Hahaha :)) aynen bende genelde kaleye doğru koşar 3 takla atarım adamda gol olmuş olur :) ve yine kaleye dogru koşar kafalama filelere atlarım.. Arada eğleniyorum :)

L1 + sağ analog sola basılı tutuncada boks yapıyor adam tavsiyemdir
  • ya gol sevincine bende karşı değilim de
    şunu merak ediyorum
    mesela beğendiğimiz bir müziği veya kayıt edilmiş çok kaliteli tezahürat olabilir,
    bunları ps3'e kaydedip, gol olduğu an çaldırabilme imkanımız var mı? varsa nasıl yapabiliyoruz :)
    bunu kullanmak isterdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

ya gol sevincine bende karşı değilim de
    şunu merak ediyorum
    mesela beğendiğimiz bir müziği veya kayıt edilmiş çok kaliteli tezahürat olabilir,
    bunları ps3'e kaydedip, gol olduğu an çaldırabilme imkanımız var mı? varsa nasıl yapabiliyoruz :)

Maalesef yok , ut modunda tezahürat ekleme de yok ama diğer modlara tezahürat eklenebiliyor galiba ama ut dışında oynamadığım için gerek duymadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

ya gol sevincine bende karşı değilim de
    şunu merak ediyorum

Maalesef yok , ut modunda tezahürat ekleme de yok ama diğer modlara tezahürat eklenebiliyor galiba ama ut dışında oynamadığım için gerek duymadım bende

evet diğer modlarda ekleniyor denedim ve süper :)) hatta bazen takılıyor golden sonra maç devam ederken tezahürat maç boyunca devam ediyor :)))

tüh üzüldüm ya süper olurdu :))

• benim ramireslerde 1-2 güne sonuç vericek abim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

benim ramireslerde 1-2 güne sonuç vericek abim

Hadi bakalım , yarına başlarız herhalde bizde belkide bu gece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

benim ramireslerde 1-2 güne sonuç vericek abim

Hadi bakalım , yarına başlarız herhalde bizde belkide bu gece..

20 binlik bi takımım var 1-2 maç onla oynarım olmassa abi
  • Bu gece başlar inşallah.

• quote:

Bu gece başlar inşallah.

Ut anakonuya tekrar yazdım ama bakalım bugün tamamlarsak kuraları çekicem
  • vaay kordinatörümm çok hızlısın :)

son 4 kişi bişey kalmamış süperr :)

• turnuvaya katılanlar bence takım kadrolarınıda göstersin bu sefer abi maçtan önce takviye gerekirse yapılır hem kadroyu görmüş olur nasıl bi oyun sergilecegini tasarlar
  • Çok mantıklı. Özellikle hiç tanimayanlar için biraz fikir olur.. (benim gibi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.