Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili dostlar , keyifli bir o kadarda seviyeli geçeceğine inandığım artık geleneksel hale gelen bir turnuva ile karşınızdayım..

Turnuva Kurallari;

1 - Turnuva katılımcı sayısı 16 kişidir ve katılımcılar tamamlandıktan sonra satışa konulacak kartları satın aldıktan sonra girişleri onaylanacaktır.
    2 - Turnuva giriş ücreti 20000 coinstir ve turnuva şampiyonunun ödülü 180000 2. 90000 3. 35000 coinstir.
    3 - Turnuvada 4 grupta 4 er takımdan 16 takım yer alıcak ve gruplarında ilk 2 sırayı alanlar çeyrek finale çıkacaktır. ( Puan eşitliği durumunda ikili averaj geçerli olacaktır ) Çeyrek final , yarı final ve final maçları çift maç eleme usulu ile olacak , bu maçlarda deplasman golü kuralı geçerli olacaktır ( Eşitlik bozulmaması durumunda seri penaltı atışları galibi belirleyecektir )
    4 - Turnuvadaki grup ve eleme maçları için katılımcılara 2 gün süre tanınacak ve bu süre zarfında konuya yazmayan ve rakibi ile maç saati konusunda anlaşmayan katılımcılar hükmen yenilmiş veya elenmiş sayılacaktır. ( Ekstra durumlarda ek süre verilebilir )
    5 - Turnuva grup kuraları ve tüm eleme maçları için kuralar akınsoft çekiliş programı ile belirlecek ve konuda paylaşılacaktır.
    6 - Centilmenlik dışı hareketler , sinir bozucu gol sevinçleri , guest ( iki kişi ile oynama ) gol tekrarlarını ısrarla izletme , oyuncu özelliklerini artıran training kartlar kullananlara kesinlikle müsamaa tanınmayacak ve bu tür hareketlerde bulunanlar hükmen elenmiş sayılacaktır.
    7 - Eleme maç saatleri için mutlaka turnuva konusu üzerinden anlaşılacak ( Hükmenler için )
    8 - Bir taraf oyundan koptuğunda, maç kalan dakika kadar ve aynı skor üzerinden tekrar oynanacaktır.(örn:60. dakikada koparsa 30 dakika oynanacaktır.) Fakat iki taraf karşılıklı olarak anlaşırsa tek devre veya maç yeniden oynanabilir.

Herkese bol şanslar

Katılımcılar :

DH NİCKİ PSN

1 - xxfifazxx ( xxDolunayxx ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    2 - celikalp ( yulia1976 ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    3 - haki1234 ( Haki_TR ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    4 - coupe96 ( coupe096 ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    5 - ruud_ ( AlbayrakM ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    6 - berke1907 ( berketok ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    7 - berkegs ( oskayberke ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    8 - Muhibbii ( Muhibbi ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    9 - Young_Caesar ( CgrMdn ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    10 - Giant5 ( Giant_MT ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    11 - alpdonmez ( alpdonmez ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    12 - roxette- ( Rexosts ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    13 - DuanJuan ( DuanJuan ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    14 - Stream_Ouz ( Stream_Ouz ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    15 - akonay ( akonayTR ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    16 - US_ALP2 ( alptugga ) GİRİŞİ ONAYLANDI

GRUP KURALARI :

GRUP TABLOLARI :

http://www.scorejournal.com/comp_table&uid=4849248

FİKSTÜR ÖNCESİ BİLGİLENDİRME :

* Turnuvada kadro zorunluluğu yok ve isteyen istediği kadro ile maçlara çıkabilir
    * Maçlar için kura çekiminden sonra fixtür bilgilerinide vericem yani isteyen istediği kişiyle oynamayacak
    * Grup maçlarında fixtürdeki rakkibimizle home away şeklinde 2 maç yapıcağız yani birini sonra oynarız olayı olmayacak ( ekstra durumlar harici zaten bu maçlar için 2 gün süre verilecek )
    * Maç saatleri ve günü için mutlaka konuyu günlük takip edelim arkadaşlar , maçlarını aksatanlar için en sağlıklı kararı vermek için

GRUP FİKSTÜRLERİ :

18 OCAK - 21 OCAK ARASI 1. VE 2. MAÇLAR ( HOME - AWAY ) NOT : PSN BAKIMI NEDENİYLE 1 GÜN DAHA UZATILDI

A GRUBU

Giant5 - Young_Cesar
    coupe96 - berkegs

B GRUBU

celikalp - US_ALP2
    xxfifazxx - muhibbi

C GRUBU

roxette - haki1234
    berke1907 - Stream_Ouz

D GRUBU

akonay - ruud_
    DuanJuan - alpdonmez

21 OCAK - 23 OCAK ARASI 3. VE 4. MAÇLAR ( HOME - AWAY )

A GRUBU

Young_Cesar - berkegs
    Giant5 - coupe96

B GRUBU

US_ALP2 - muhibbi
    celikalp - xxfifazxx

C GRUBU

Haki1234 - Stream_Ouz
    roxette - berke1907

D GRUBU

ruud_ - alpdonmez
    akonay - DuanJuan

23 OCAK - 25 OCAK ARASI 5. VE 6. MAÇLAR ( HOME - AWAY )

A GRUBU

Young_Cesar - coupe96
    berkegs - Giant5

B GRUBU

US_ALP2 - xxfifazxx
    muhibbi - celikalp

C GRUBU

Haki1234 - berke1907
    Stream_Ouz - roxette

D GRUBU

ruud_ - DuanJuan
    alpdonmez - akonay

ÇEYREK FİNAL KURALARI : ( 26 OCAK - 28 OCAK ARASI MAÇLAR İÇİN SÜREMİZ )

YARI FİNAL KURALARI : ( 29 OCAK - 31 OCAK ARASI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 30 Ocak 2012; 19:14:05 >

• eger 1 hafta sonra filan başlarsa abim şu ramiresler çıkınca kadromu kurup katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

eger 1 hafta sonra filan başlarsa abim şu ramiresler çıkınca kadromu kurup katılmak isterim

Hakan yazıyorum seni , sen şu ramirezleri sür piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

eger 1 hafta sonra filan başlarsa abim şu ramiresler çıkınca kadromu kurup katılmak isterim

Hakan yazıyorum seni , sen şu ramirezleri sür piyasaya

yaz abim zaten kişiler dolunca şöyle bi bakarım ramireslerde bi degişiklik yoksa belirtirim sana 3-4 güne belli olur ama

• Dostum tebrikler,bende katilmayi dusunuyorum yalniz obur turnuva gibi uzayacaksa hic bulasmayayim,mac gunleri kesin olarak bi tarihte olmali eger o tarihlerde oynayamayacksa katilmamali bence o oyuncu,haksizmiyim?bu konuda kesin bir programin varsa benide yazabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Dostum tebrikler,bende katilmayi dusunuyorum yalniz obur turnuva gibi uzayacaksa hic bulasmayayim,mac gunleri kesin olarak bi tarihte olmali eger o tarihlerde oynayamayacksa katilmamali bence o oyuncu,haksizmiyim?bu konuda kesin bir programin varsa benide yazabilirsin.

Tşk hocam , maç günleri konusunda bu sefer imtiyaz vermicem zaten kurallardada belirttim. Çok ekstra ( hastalık , kaza vs. ) durumlar olmadıkça maçlar için en fazla 2 gün süre vericem. Yazıyorum seni turnuvaya
  • Bende oynamak istiyorum arkadaşlar. 20k'yi da ilk firsatta yollarim
  • Ben ruud'un arkadasiyim, ben de katilmak istiyorum turnuvaya.

Donanimhaberde eski nickim nameless1907 idi, mail sifresi unutunca yeni uyelik aldim.

Beni de eklerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1907

Ben ruud'un arkadasiyim, ben de katilmak istiyorum turnuvaya.

Donanimhaberde eski nickim nameless1907 idi, mail sifresi unutunca yeni uyelik aldim.

Beni de eklerseniz sevinirim.

Normalde dh da yüzbaşı harici almıcaktım turnuvaya ama arada mehmet kardeşim varsa sorun yok demektir. Hoşgeldin turnuvaya ekliyorum seni

Psn adresinide yazarmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 15 Ocak 2012; 14:08:09 >
  • Merhaba, bu turnuvaya ben de katılmak ıstıyorum. 20k coını nasıl aktarıcaz acaba?

• Tesekkur ederim, herkese bol sans :)
  • Psnim : berketok
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Merhaba, bu turnuvaya ben de katılmak ıstıyorum. 20k coını nasıl aktarıcaz acaba?

Turnuva giriş coinsi için sana ve diğer katılımcılara 20k değerinde satışa çıkaracağım kart bilgilerini p.m. den atıcam, katılımcılar tamamlandığında tabiiki..
  • tesekkurler fıfaz. Psn ımzamda var. Katılıcak herkese bol sans dılıyorum.
  • Beyler aramıza yeni katılan arkadaşlar var ve daha da olacaktır o yüzden turnuva ödülleri için kısa bir açıklama yapıcam : 16 kişi 20k dan 320k eder toplam %5 EA komisyonu ile 320-16 = 304k kalır ve benimde dağıtacağım ödüllerin toplamı da 305k dır
  • vayy koordinatör xxfifazxx

benide eklerseniz çok sevinirim

ne zamandır bekliyoruzz

bomba takımımla bu sefer gruptan çıkarım umarım biri patlatmazsa bizi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

vayy koordinatör xxfifazxx

ne zamandır bekliyoruzz

Ekliyorum seni yalnız grup olmayacak turnuvada çift maç eleme usulu ile olacak , geçen iki turnuva oldukça uzadı bu turnuvanın en fazla 7 - 10 gün süreceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

vayy koordinatör xxfifazxx

ne zamandır bekliyoruzz

Ekliyorum seni yalnız grup olmayacak turnuvada çift maç eleme usulu ile olacak , geçen iki turnuva oldukça uzadı bu turnuvanın en fazla 7 - 10 gün süreceğini düşünüyorum

uuu daha güzel olmuş süperrr

kuralları şimdi okudumm :)) gayet güzel

herkese başarılar

• Abi yine grup yapsak, bir süre versek ve o süre içinde kim ortalıkta yoksa yenik sayılsa ??
    Eleme usulü olunca elenen arkadaşlar sadece 2 maç yapıp 20k vermiş olacaklar, yani şahsi fikrim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.