Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadro paylaşımı sakat bu ara , zaten psn den eklicez birbirimizi ve challenge kısmından rakiplerinizin kadrolarını görebilirsiniz

Sürpriz yapan her türlü yapabilir yani burda kadro paylaşsa bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Kadro paylaşımı sakat bu ara , zaten psn den eklicez birbirimizi ve challenge kısmından rakiplerinizin kadrolarını görebilirsiniz

direk yaziyla yazsinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Kadro paylaşımı sakat bu ara , zaten psn den eklicez birbirimizi ve challenge kısmından rakiplerinizin kadrolarını görebilirsiniz

direk yaziyla yazsinlar

Gel sende yaz korkma çalmazlar kadronu 1 kişi pm attı 3 kişi kaldı
  • :D ondan degil hocam ya valla istemiyorum bu sefer ara verdim ut ye biraz arada bir giricem pro club takilicam
  • Evet beyler ben kadromu yazıyorum ve katılan herkestende buraya kadrolarını yazmasını istiyorum. Yoğun istek üzerine

Hart
    Richards
    Toure
    Kompany
    Clichy
    Nasri
    Toure
    D.Silva
    Gerwinho
    Torres
    Nani

Hepsi regular ve 4321 yedeklerim bronze
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

:D ondan degil hocam ya valla istemiyorum bu sefer ara verdim ut ye biraz arada bir giricem pro club takilicam

Sen bilirsin hocam teklif var ısrar yok ama gerçekten keyifli bu aramızdaki turnuvalar
  • Turnuvaya benide eklersen sevinirim :)
  • Cech
    Richards
    Kompany
    D.Luiz
    Cole
    Sif Ramires
    Toure
    İf Johnson
    Gerwinho
    Bale
    Torres

Lloris
    Clichy
    Toure
    Essien
    Nasri
    Walcott
    Young

4-3-2-1
  • Uye sayisi 16 kisiye ulastigi zaman odemeyi yapacagim hemen , fifaz psn den eklersen beni simdiden sevinirim :) bu arada en kotu takim bende heralde :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 16 Ocak 2012; 20:58:17 >
  • Beyler yeni turnuvamiz hayirli olsun. Fifaz kardesim. sahalara dondun demek tekrar.

herkese basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

Beyler yeni turnuvamiz hayirli olsun. Fifaz kardesim. sahalara dondun demek tekrar.

herkese basarilar

saolasın abi senide aramızda görmek isterdik ama bi kaç soysuz yüzünden sende bırakmak zorunda kaldın tabi oyunu, bu arada takım yazıomuşuz ben zaten bütün turnuvalarda italya ile katıldım bilen arkadaşlar biliodur ama yeniler madem ısrar edio paylaşalım

4-3-2-1

neuer
    maicon
    t.silva
    chiellini
    taiwo
    cambiasso
    vidal
    sneijder
    lavezzi
    hulk
    pato
  • quote:

Beyler yeni turnuvamiz hayirli olsun. Fifaz kardesim. sahalara dondun demek tekrar.

herkese basarilar

Kardeşim bırakmadı yok öyle birşey , katılımıyla 14 kişi olduk beyler son iki kişi kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 17 Ocak 2012; 6:31:43 >
  • quote:

quote:

herkese basarilar

Kardeşim bırakmadı yok öyle birşey , katılımıyla 16 kişi olduk beyler son iki kişi kaldı..

16 olduysak tmm hocam zaten 16 kişi olucaz son iki nie ?
  • Benim takımım ;

4-2-3-1

Cech

Richards ( Sagna )
    Kolo Toure ( Luiz )
    Kompany
    Evra ( Clichy )

Essien ( Mikel )
    Yaya Toure ( Barry - Meireles )

Modric ( Mata )
    Van der Vaart
    Suarez

Van Persie ( Balotelli - Dzeko - Hernandez )
  • 4 1 2 1 2 oynarım;

Cech - Evra Luiz Kompany Richards - YaYa- NaNi Modric Gervinho - Torres Aguero. İlk 11 başlarlar, 15'e kadar 1'i bulurum, ilk yarıda 2 olursa maç kopar gider..

Yok olur da ilk golü yersem, ara paslarla tırmalarım, savunmada açıklar veririm 2 olursa, 5'lik simit bile olurum

Kadrom ve ruud'a genel bakış bu
  • Taktik: 4 - 2 - 3 - 1

GK: Gomez
    LB: Rafael
    RB: Fabio
    CB: Juan
    CB: Alex
    CDM: Roberto Carlos
    CDM: Josue
    CAM: Lucas
    CAM: Maicousel
    CF: Wallyson
    ST: Rafael Sobis

Benim kadrom da böyle arkadaşlar. Gerçi ruud_'un kadrosunu gördükten sonra bu turnuvada pek barınamaz gibi geliyo ama yapıcak bişey yok
  • İnşallah aynı gruba düşeriz canım kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

quote:

herkese basarilar

Kardeşim bırakmadı yok öyle birşey , katılımıyla 16 kişi olduk beyler son iki kişi kaldı..

16 olduysak tmm hocam zaten 16 kişi olucaz son iki nie ?

Düzelttim 14 kişiyiz 2 kişi daha lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

4 1 2 1 2 oynarım;

Cech - Evra Luiz Kompany Richards - YaYa- NaNi Modric Gervinho - Torres Aguero. İlk 11 başlarlar, 15'e kadar 1'i bulurum, ilk yarıda 2 olursa maç kopar gider..

Yok olur da ilk golü yersem, ara paslarla tırmalarım, savunmada açıklar veririm 2 olursa, 5'lik simit bile olurum

Kadrom ve ruud'a genel bakış bu

puahaha yoruma bak yaa koptum :D

bende bir analiz yapayım bak şimdi :))

4-3-2-1 oynarım, Casiilas - Pique - Pepe - Dani Alves - Marcelo / Xabi Alonso - Xavi - Fabregas / D. Villa - Reyes - F.Torres ilk 11 başlar. 15'e kadar kesin gol yerim :D 2 olursa ardı kesilmez kalecim resmen kova olabilir :)))

dağınık oynarım, açık ararım rakibin hatasını kollarım :)) genelde de yenilirim :D

• tugra abi benim kadro belli degil 1-2 gün daha müsade istiyorum oldu olacak bu iş
    daha bu kadroları ana sayfaya yerleştirirsek iyi olur abi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.