Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Bana gonderdigin bilgiler dahilindeki kaleciyi goremiyorum, tekrar bi bak istersen, PM atamiyorum burdan yazdim.

P.M.
  • Kartı aldım. Pm atamıyorum burdan yazdım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

quote:

Bana gonderdigin bilgiler dahilindeki kaleciyi goremiyorum, tekrar bi bak istersen, PM atamiyorum burdan yazdim.

P.M.

Amma ucuz adamsin insan bi bronz kaleci gonderir hevesim kursagimda kaldi
  • quote:

quote:

quote:

P.M.

Valla elde bu vardı idare et

Aramızdaki maçta bakalım benim bronze kaleci neler yapıcak sana bir tüyo uzaktan vurulanı alıyor içeri , tabii vurabilirsen bronze cb lerimin gazabından kurtulman lazım öncelikle

• quote:

quote:

quote:

quote:

P.M.

Valla elde bu vardı idare et

Aramızdaki maçta bakalım benim bronze kaleci neler yapıcak sana bir tüyo uzaktan vurulanı alıyor içeri , tabii vurabilirsen bronze cb lerimin gazabından kurtulman lazım öncelikle

Bende daha ogle vakti, 4 saat icinde invite gondericem bi sikinti olmazsa.

• Evet beyler kartını satın almayan 8 kişi kaldı onlarda yarın akşama kadar hallederler herhalde..

Alp maalesef saat farkından ilk golü yedik birazdan yatıcam sabah erken kalkıcam iş için neyse cuma c.tesi izinliyim o zaman rahat oynarız
  • Tamam dostum ne zaman uyarsa artik...
  • Hocam yer kalmadigini goruyorum ama eger bir arkadasta problem cikarsa benim katilma ihtimalim olabilir yani hocam benide yedeklere yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

Hocam yer kalmadigini goruyorum ama eger bir arkadasta problem cikarsa benim katilma ihtimalim olabilir yani hocam benide yedeklere yazabilirsin

Okey alpçim eğer birinde sorun çıkarsa turnuvada yerin hazır şu an 8 kişi var kartını satın almayan yarın akşama netleşir
  • selam tarik abi valla senin turnuvalarini ozlemisim he yeni girdim bende foruma gordum turnuvani kacmaz dedim hemen hizli cevaba bastim ki yer varmi die bakmak aklimdan geldi ki yer kalmamis yaz bakalim beni yedeklere hani olurya acilir yer falan valla kacmaz senin turnuvalar aslinda bak alp kardes de katilmak istemis bizim ikimizi de yazip fiyati artttirsak zevkli olmaz mi ? neyse herkese bo sans tarik turnuvanda basarilar nasil kacirdik senin turnuvani insallah guzel gecer herkese bol sans
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

selam tarik abi valla senin turnuvalarini ozlemisim he yeni girdim bende foruma gordum turnuvani kacmaz dedim hemen hizli cevaba bastim ki yer varmi die bakmak aklimdan geldi ki yer kalmamis yaz bakalim beni yedeklere hani olurya acilir yer falan valla kacmaz senin turnuvalar aslinda bak alp kardes de katilmak istemis bizim ikimizi de yazip fiyati artttirsak zevkli olmaz mi ? neyse herkese bo sans tarik turnuvanda basarilar nasil kacirdik senin turnuvani insallah guzel gecer herkese bol sans

Aslında haber vericektim size ama klüp takılıyorsunuz diye söylemedim ömere teklif ettim çünkü yanaşmadı

Neyse yarın akşama kadar kartını satın almayan olursa turnuvaya dahil ederim sizi konuyu takip edin

Yedekler

1 - alpdonmez
    2 - efebabila

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

selam tarik abi valla senin turnuvalarini ozlemisim he yeni girdim bende foruma gordum turnuvani kacmaz dedim hemen hizli cevaba bastim ki yer varmi die bakmak aklimdan geldi ki yer kalmamis yaz bakalim beni yedeklere hani olurya acilir yer falan valla kacmaz senin turnuvalar aslinda bak alp kardes de katilmak istemis bizim ikimizi de yazip fiyati artttirsak zevkli olmaz mi ? neyse herkese bo sans tarik turnuvanda basarilar nasil kacirdik senin turnuvani insallah guzel gecer herkese bol sans

Aslında haber vericektim size ama klüp takılıyorsunuz diye söylemedim ömere teklif ettim çünkü yanaşmadı

Neyse yarın akşama kadar kartını satın almayan olursa turnuvaya dahil ederim sizi konuyu takip edin

Yedekler

1 - alpdonmez
    2 - efebabila

tamam tarik ama yani benim kesin deil zatende 2.yim yedekde konusurz saolasin

• Arkadaşlar 4 kişi kaldı turnuva giriş kartını satın almayan , akşam 19:00 a kadar süre size yoksa yedekteki arkadaşlardan turnuvaya alıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 18 Ocak 2012; 9:03:29 >
  • quote:

Arkadaşlar 4 kişi kaldı turnuva giriş kartını satın almayan , akşam 19:00 a kadar süre size yoksa yedekteki arkadaşlardan turnuvaya alıcağım

ben bugün hallediyorumm dostumm

inekler ahırda, tavuklar kümeste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Arkadaşlar 4 kişi kaldı turnuva giriş kartını satın almayan , akşam 19:00 a kadar süre size yoksa yedekteki arkadaşlardan turnuvaya alıcağım

Ali babanın bir çiftliği var...

Ok dostum sen yabancı değilsin turnuvalarda ve forumda ama bazı arkadaşlar daha konuya bile girmedi pm okumadı valla kusura bakmasınlar yedekte 2 arkadaş bekliyor bu gece başlatıcağız turnuvayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 18 Ocak 2012; 10:28:16 >

• quote:

quote:

quote:

Ali babanınbir çiftliği var...

Ok dostum sen yabancı değilsin turnuvalarda ve forumda ama bazı arkadaşlar daha konuya bile girmedi pm okumadı valla kusura bakmasınlar yedekte 2 arkadaş bekliyor bu gece başlatıcağız turnuvayı

sağolasın :) sen yabancı değilsin lafı çok psikolojik rahatlatıcı bir laftır, bunu okumak çok güzel teşekkür ederim :)

bencede katılmak isteyen ancak haberi olmayıpta gecikmiş olan kişilere haksızlık olur beklemek o yüzden sonuna kadar haklısın kardeşimm :)

bu inekler ahırda tavuklar kümeste lafıda bir filmden aklımda kaldı, (filmin adını hatırlamıyorum çok eskiden izlemiştim :) bir çocuk vardı bisikletine çarpan bir milyoner mafya polisleri görür görmez uzaklaşmak için çocuğa bisikleti için açık çek verip -babana bunu götür bisikletin bedelini yazsın o halleder diyor. çocuksa ailesine haber vermeyip, 1 milyon dolar yazıp bankadan tahsil etmek için gidiyor okul çantasıyla :D banka müdürü de -vaay iyi taktik çocuk gönderiyor bu kimsenin aklına gelmez deyip çocuğa parayı veriyor. çocuk bankadan çıktıktan sonra mafya bankayı para için aradığında banka müdürü -hiç merak etmeyin efendim parayı çocuğa teslim ettim, inekler ahırda tavuklar kümeste.. diyor :D mafyada ineklerin canı cehenneme tavuklarında kümeste oluşu hiç umrumda değil bana paramı ver diye çıkışıyor. ordan aklımda kaldı işte:). sorun yok demek yerine bunu kullanıyorum :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağolasın :) sen yabancı değilsin lafı çok psikolojik rahatlatıcı bir laftır, bunu okumak çok güzel teşekkür ederim :)

bencede katılmak isteyen ancak haberi olmayıpta gecikmiş olan kişilere haksızlık olur beklemek o yüzden sonuna kadar haklısın kardeşimm :)

bu inekler ahırda tavuklar kümeste lafıda bir filmden aklımda kaldı, (filmin adını hatırlamıyorum çok eskiden izlemiştim :) bir çocuk vardı bisikletine çarpan bir milyoner mafya polisleri görür görmez uzaklaşmak için çocuğa bisikleti için açık çek verip -babana bunu götür bisikletin bedelini yazsın o halleder diyor. çocuksa ailesine haber vermeyip, 1 milyon dolar yazıp bankadan tahsil etmek için gidiyor okul çantasıyla :D banka müdürü de -vaay iyi taktik çocuk gönderiyor bu kimsenin aklına gelmez deyip çocuğa parayı veriyor. çocuk bankadan çıktıktan sonra mafya bankayı para için aradığında banka müdürü -hiç merak etmeyin efendim parayı çocuğa teslim ettim, inekler ahırda tavuklar kümeste.. diyor :D mafyada ineklerin canı cehenneme tavuklarında kümeste oluşu hiç umrumda değil bana paramı ver diye çıkışıyor. ordan aklımda kaldı işte:). sorun yok demek yerine bunu kullanıyorum :)))

Valla harikasın hocam sen ve ruud_ forumun neşesisiniz resmen . Şu pm. atıyorum ya turnuva giriş kartı için ruud_ a da insbruck forması atmıştım bronze ama güzel ve çetrefilli bir formaydı satın aldı ve bana tşk ederim hep istediğim formaydı diye msj attı. Resmen kıllandırdı beni acaba pahalı bir formamıydı diye , neyse baktım 150-200 coins olduğunu görünce rahatladım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla harikasın hocam sen ve ruud_ forumun neşesisiniz resmen . Şu pm. atıyorum ya turnuva giriş kartı için ruud_ a da insbruck forması atmıştım bronze ama güzel ve çetrefilli bir formaydı satın aldı ve bana tşk ederim hep istediğim formaydı diye msj attı. Resmen kıllandırdı beni acaba pahalı bir formamıydı diye , neyse baktım 150-200 coins olduğunu görünce rahatladım

abi ben çok keyif alıyorum cidden burada sizlerle hem bilgi hem kaliteli paylaşım var, boş geyik değil yani

ruud'u hiç sorma çok alem çocuk ya :) biz onla pm'den fut12 taktikleri paylaşıyoruz :D

bir önce ki turnuvada tanıştık, çok eğlenceli onu tanıdığıma gerçekten mutluyum,

ben geçenki turnuvadada yapmıştım bundada yaptım :)) önyargılı olmaktan oluyor sanırım ama tanımadan etmeden rakipler hakkında sezdiklerimi değerlendiriyorum
    mesela ben rakiplere bakıp nick'lerine göre kişilik değerlendirmesi yapıyorum aşağıda da yazdım faydasıda olmayabilir ama oynarken süper konsantre sağlar :D

1 - xxfifazxx : sakin oynar tuzaklarına düşmemek lazım, orta sahası iyi, kanatlardan tuzağa düşürülebilir. öne geçince sevinmek yerine dahada saldırmak lazım, yakalayabilir hatta öne geçebilir :)
    2 - celikalp : farklı yenilirken farkı kapatıp öne geçecek potansiyel var. konsantrasyonu bozulursa yenebilirim sanırım, telefonu çalarsa falan ne bileyim dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. :)
    3 - haki1234 : defansı çok iyi (daha önce oynadım 6-2 yendi beni) top göstermez, topu bırak kalecisini göstermez. karlı sahada daha etkili olunabilirr :)) kar yağarsa şansım yüksek olabilirr :)) defansını az adamla yakalamak çok zor. yakalarsam affetmemeliyimm.
    4 - coupe96 : morali bozuk olursa kesin yenerim, Allah bozmasın :) iyi organize olan bir yapısı olduğunu seziyorum :)
    5 - ruud_ : kafası güzel olursa kesin yenerim :))) geçen turnuva elimden kaçırdım (daha önce oynadım 6-0 yendi beni) paslaşarak sokulur bir yapıya sahip sağdan saldırır, olmadı soldan saldırır, sürekli saldırı halindedir, elleriniz yorulabilir. titiz olmak lazım çok ince açıkları var yakalarsam yenebilirim. :))
    6 - berke1907 : tehlikeli olabilir savunma ağırlıklı oynar. :) karşısında sakin oynamak lazım :)
    7 - berkegs : yine tehlike sezmiyorum, ama son dakikalarda öne geçebilirr. dikkatt :)
    9 - Young_Caesar : sağı solu belli olmaz çok defans ağırlıklı oynamak lazım. :) mümkünse top göstermemek lazım, mümkün değil tabi :)
    10 - Giant5 : köşelerden tehlike oluşturur gibime geliyor. açığını yakalamak lazım, keyifli olmak lazım, moral bozukken yenebilecek biri değil :)
    11 - chocolatesuslu : teklikelilerdenn, sol analoğu takılır ne bileyim, bağlantısı yavaşlar vs. şans yanımda olursa affetmeyebilir yenebilirimm :)
    12 - roxette- : zorlu rakip olabilir kapalı oynayıp, penaltı yaptırırsam maçı alırım sanırımm :)
    13 - DuanJuan : çok hızlı atağa çıkan bir yapısı olduğunu seziyorum, yine o hızlı ataklarından birinde kalecisini 2'ye tek yakalarsam esguçyames diyorum :)
    14 - Stream_Ouz : hafife alınacak bir rakip değil. oynarken sigara içmemeliyim. dikkatt :)
    15 - akonay : değişik bir stili var gibime geliyor, ama kanatlardan zayıf olduğunu seziyorum, orta yaptırırsa golüde yer gibime geliyor :)
    16 - US_ALP2 : zorlu rakip, enteresan pasları olabilirr öyle seziyorum, adam adama oynamakta fayda var :)

• Valla ikiye tek fazla yakalanmam ama bi tüyo veriyim skill kurduysan çaprazdan girerek bütün takımı çökertebilirsin :)) insallah kimse skill ustası değildir. Deliriyorum abi sinirlerim bozuluyo :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Valla ikiye tek fazla yakalanmam ama bi tüyo veriyim skill kurduysan çaprazdan girerek bütün takımı çökertebilirsin :)) insallah kimse skill ustası değildir. Deliriyorum abi sinirlerim bozuluyo :))

Aynen kardeş şu skill işi beni de cok tilt ediyo. Hele ki o zor hareketleri combo seklinde yapıp calım falan yersem kumandayı kırmaya kadar gidebiliyo sonu :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.