Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Valla ikiye tek fazla yakalanmam ama bi tüyo veriyim skill kurduysan çaprazdan girerek bütün takımı çökertebilirsin :)) insallah kimse skill ustası değildir. Deliriyorum abi sinirlerim bozuluyo :))

Aynen kardeş şu skill işi beni de cok tilt ediyo. Hele ki o zor hareketleri combo seklinde yapıp calım falan yersem kumandayı kırmaya kadar gidebiliyo sonu :)

vay halinize o zaman atari salonlarında tekkende paul combo eddy combo heiachi combo ustasıydım elim çok hızlıydı hele king in 4 lü combosunu yaparken millet beni izlerdi skıllerdede fena degilim

• kartımı satın aldım koordinatörüm

herkese başarılarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

Valla ikiye tek fazla yakalanmam ama bi tüyo veriyim skill kurduysan çaprazdan girerek bütün takımı çökertebilirsin :)) insallah kimse skill ustası değildir. Deliriyorum abi sinirlerim bozuluyo :))

Aynen kardeş şu skill işi beni de cok tilt ediyo. Hele ki o zor hareketleri combo seklinde yapıp calım falan yersem kumandayı kırmaya kadar gidebiliyo sonu :)

vay halinize o zaman atari salonlarında tekkende paul combo eddy combo heiachi combo ustasıydım elim çok hızlıydı hele king in 4 lü combosunu yaparken millet beni izlerdi skıllerdede fena degilim

uf sorma abi bir tane oyun vardı samuray mı neydi adı ya atari salonlarında çok meşhurdu, toplam 12 tuş vardı kolun yanında :D 12 tuş ya yuhh yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

uf sorma abi bir tane oyun vardı samuray mı neydi adı ya atari salonlarında çok meşhurdu, toplam 12 tuş vardı kolun yanında :D 12 tuş ya yuhh yani :D

az jeton yedirmedim o tatilya denen yere çok güzeldi ya gerçekten

• beyler şanlı italya kadromu bozdum =) en başından beri oynuodum bu turnuvaya bi deişiklik olsun die deiştirdim o yazdığım kadro ile girmiicem yenisini bu gece yazarım
  • hocam birazdan alıyorum kartı biraz geciktrdim k.bakma hastaydım 2gündür psyi bile acmadım
  • hocam aldım kartımı herkeze başarılar:)
  • @ Muhibbii hocam analizlerin süper ya harikasın =))
  • Dünden beri sınavlarımdan dolayı çok az bakabilmiştim foruma, şimdi son iki sayfayı okuyabildim, okdugum sure booyunca da hep sırıttım =D

Tarık Abi güzel dilkerlerinden ötürü teşekkür ederim :) Eğer senle eşleşirsek parçalı Inssbruck formamla sahada olacak aslanlarım

Bahtiyar abi, eline sağlık çok güzel bir analiz olmuş, her satırında kahkaha attım =D Ama kafam güzelken de fena oynamıyorum onu belirtiyiim, olur da eşleşirsek senle maç yapacagım gün, sabahtan başlarım içmeye, topçuları ve kendimi senin maça hazırlanırım

• Evet beyler son durumu güncelledim giriş coinsi için şimdi işten geldim ve yemek yicem , saat 19:00 dan sonrada yedeklerdeki arkadaşları değerlendiricem onlarda takipte olsunlar

@ruud_ ve @muhibbi harikasınız valla yarım saat içinde geri gelicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 18 Ocak 2012; 18:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Evet beyler son durumu güncelledim giriş coinsi için şimdi işten geldim ve yemek yicem , saat 19:00 dan sonrada yedeklerdeki arkadaşları değerlendiricem onlarda takipte olsunlar

@ruud_ ve @muhibbi harikasınız valla yarım saat içinde geri gelicem..

hocam saat 19 : 50 galiba bu saatten sonra efe ve beni turnuvaya yazacaksin. simdiden tesekkurler . turnuvada herkese basarilar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar haki de kartını satın aldı ve yedeklerden bir kişi turnuvaya dahil edicem chocolatesuslu yerine
  • @alpdonmez kardeş turnuva giriş coinsi için kart bilgilerini p.m. atıyorum sana ilk yedek sendin
  • Beyler alp kartı satın alana kadar biraz bilgilendirmeler yapayım turnuva için :

* Turnuvada kadro zorunluluğu yok ve isteyen istediği kadro ile maçlara çıkabilir
    * Maçlar için kura çekiminden sonra fixtür bilgilerinide vericem yani isteyen istediği kişiyle oynamayacak
    * Grup maçlarında fixtürdeki rakkibimizle home away şeklinde 2 maç yapıcağız yani birini sonra oynarız olayı olmayacak ( ekstra durumlar harici zaten bu maçlar için 2 gün süre verilecek )
    * Maç saatleri ve günü için mutlaka konuyu günlük takip edelim arkadaşlar , maçlarını aksatanlar için en sağlıklı kararı vermek için

Hepinize şimdiden başarılar kuraları çekip fixtür bilgilerini bu akşam vericem ve turnuvayı başlatıcaz

• Evet beyler hayırlısı olsun kuralar çekildi :

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 18 Ocak 2012; 20:55:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

@ Muhibbii hocam analizlerin süper ya harikasın =))

eheh ne demek dostum :))
    biraz neşelenelim, turnuva öncesi hafif gerginlik olabilir onu kıralım istedim :))
  • Hocam kurallarda göremedim birazda yorgunum görememişte olabilirim. Şöyle bir kuralda olması gerekir bence . Hani Bonus kartları var ya +10 pace +15 shoot +15 all atr gibi falan fişman kartlarda oyunda kullanılmazsa daha adil mücadeleler olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Dünden beri sınavlarımdan dolayı çok az bakabilmiştim foruma, şimdi son iki sayfayı okuyabildim, okdugum sure booyunca da hep sırıttım =D

Tarık Abi güzel dilkerlerinden ötürü teşekkür ederim :) Eğer senle eşleşirsek parçalı Inssbruck formamla sahada olacak aslanlarım

Bahtiyar abi, eline sağlık çok güzel bir analiz olmuş, her satırında kahkaha attım =D Ama kafam güzelken de fena oynamıyorum onu belirtiyiim, olur da eşleşirsek senle maç yapacagım gün, sabahtan başlarım içmeye, topçuları ve kendimi senin maça hazırlanırım

kardeşimm analizi yaparken bende çok eğlendimm :))

bende tekrar eşleşmeyi isterdim ama gruplar belli olduu adamımm yaa

onları bir inceliyorum şimdii :))

• Evet beyler grup kuralarını ilk sayfaya koyucam ve fixtürde grup kuralarında 1. ve 2. ler 3. ve 4. ler oynayacak A grubundan örnek vereyim :

Giant5 - Young_Cesar

Coupe96 - berkegs

Şeklinde olacak ve home - away olarak 2 maç yapılıp sonuçlar buradan paylaşılacak , maçlar için 2 gün süremiz var arkadaşlar yani cuma gecesi son gruptaki ilk iki maç için

Herkese başarılar , keyifli maçlar
  • Hayırlı uğurlu olur inşallah Marlossporumuza :))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.