Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Giant5

young ceaser nezaman müsayit olursun hocam nezaman yapalım maçları?

kardeş takım kurmaya çalışıorumda bu gece müsade et yarına kurabildiğim bi kadroyla yaparız, gece 12den sonra müsait olucam sende olursan yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

kardeş takım kurmaya çalışıorumda bu gece müsade et yarına kurabildiğim bi kadroyla yaparız, gece 12den sonra müsait olucam sende olursan yaparız?

tmm ozaman benim içinde daha iyi olur hastayım çünkü gözlerim kapanıyor dinlenmiş olurum bnde bu meyanda yarın 12den sonra yaparız maçları iyi geceler..
  • quote:

quote:

quote:

tmm ozaman benim içinde daha iyi olur hastayım çünkü gözlerim kapanıyor dinlenmiş olurum bnde bu meyanda yarın 12den sonra yaparız maçları iyi geceler..

Alıntıları Göster
    akonay: 2 ruud: 1

ruud: 1 akonay: 2

Dostumu tebrik ediyorum, çok iyi savunma yaptı aşamadım.. Önümüzdeki maçlara bakacagız artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Dostumu tebrik ediyorum, çok iyi savunma yaptı aşamadım.. Önümüzdeki maçlara bakacagız artık..

edip abi süper savunma yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

quote:

edip abi süper savunma yapar

Alıntıları Göster
    Uzun süredir bu kadar kısır bir maç oynadıgımı hatırlamıyorum, david luiz'le bitirdi beni abi..

Tabi ilk maç 90+2'de gitti ama bence maçın hakkın zaten onundu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Evet beyler son durumu güncelledim giriş coinsi için şimdi işten geldim ve yemek yicem , saat 19:00 dan sonrada yedeklerdeki arkadaşları değerlendiricem onlarda takipte olsunlar

@ruud_ ve @muhibbi harikasınız valla yarım saat içinde geri gelicem..

hocam saat 19 : 50 galiba bu saatten sonra efe ve beni turnuvaya yazacaksin. simdiden tesekkurler . turnuvada herkese basarilar .

Grubumdaki arkadaslari ekledim. Alper musaitsen yapalim maclari.
    Pm atamiyorum kusura bakmayin

Ben bugün biraz kötüydüm o yüzden açamadım yani arkadaslarlaydim kendimi iyi hissetmiyordum eğer uygunsan yarın yapabiliriz m

• quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Çok mantıklı. Özellikle hiç tanimayanlar için biraz fikir olur.. (benim gibi)
    biz ki paralar verip ne kadrolar kuruyoruz düzgün bi oyun için ama ne gerek var yap abi 5 li formasyon koy david luizinden tiagosuna 5 stoperini çak ceza yayına koy 2 tane arap atı gibi koşan forvet oyna en mantıklısı valla can sıkıyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 19 Ocak 2012; 3:03:50 >
  • roxette- (4). Haki_1234-(1). /// Haki_1234-(1). Roxette-(6). Mac sonuclari bunlardir haki_tr hakketen cok iyi bir oyuncu ben sansliudm biraz 2.mac:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 19 Ocak 2012; 3:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

roxette- (4). Haki_1234-(1). /// Haki_1234-(1). Roxette-(6). Mac sonuclari bunlardir haki_tr hakketen cok iyi bir oyuncu ben sansliudm biraz 2.mac:)
    berkegs 3 - 1 coupe96
    coupe96 2 - 3 berkegs

Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

berkegs 3 - 1 coupe96
    coupe96 2 - 3 berkegs

Herkese başarılar.

Alıntıları Göster
    ahahah hakan abi sinirlenmiş biraz

Beni de yediler abi, nolacak ya

• quote:

ahahah hakan abi sinirlenmiş biraz

Beni de yediler abi, nolacak ya

Alıntıları Göster
    hocam şimdi bişeyi açıklığa kavuşturalım bence şimdi herkes ilk maçını yapıcak sonra ikinciye geçicek di mi yani biri ikinci maçını yaparken diğerinin ilk maçı olmiicak? çünkü coupe ilk maçı yapmış ama benim ilk maçım giant ile olduğu için ben yapmayalım dedim eer yanlışım varsa düzelt fifaz bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

biz ki paralar verip ne kadrolar kuruyoruz düzgün bi oyun için ama ne gerek var yap abi 5 li formasyon koy david luizinden tiagosuna 5 stoperini çak ceza yayına koy 2 tane arap atı gibi koşan forvet oyna en mantıklısı valla can sıkıyor gerçekten

Aynen hakan,teknik taktik birseye yaramiyor artik,6 gol yedim hepsi pace abusing!2v2 oynarken tadi cikiyo oyunun,ara paslar,ince gormeler falan.ut de karsima cikanlarin %90 pace abusing yapiyor.zaten forvetlerden belli,welliton,agbonlahor vs.
  • quote:

hocam şimdi bişeyi açıklığa kavuşturalım bence şimdi herkes ilk maçını yapıcak sonra ikinciye geçicek di mi yani biri ikinci maçını yaparken diğerinin ilk maçı olmiicak? çünkü coupe ilk maçı yapmış ama benim ilk maçım giant ile olduğu için ben yapmayalım dedim eer yanlışım varsa düzelt fifaz bi zahmet.

Neden yapmıyalım diyosun sebebi söylersen açıklığa kavuştururuz kardeşim ? Onun dışında turnuva fikstüre bağlı kalacak eğer çok çok önemli bir nedenin varsa bunu konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Neden yapmıyalım diyosun sebebi söylersen açıklığa kavuştururuz kardeşim ? Onun dışında turnuva fikstüre bağlı kalacak eğer çok çok önemli bir nedenin varsa bunu konuşabiliriz.

Alıntıları Göster
    Beyler skorları akşam işleyeceğim işyerindeyim internet sınırlı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler skorları akşam işleyeceğim işyerindeyim internet sınırlı..

Alıntıları Göster
    uhh analizlerim tutmuşş
    yeni katılımcılar tehlikeliymiş cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

quote:

quote:

@Muhibbi kardeş rakibin benim cuma geceye kadar süremiz var ne zaman müsait olursun maçlarımız için ?

anladım kardeşim süper

bu gece ve yarın gece 23:00'dan itibaren müsaitimm :) oynayabiliriz :)

Ok yarın gece 23:00 dan sonra yaparız 2 maçıda

ok yaparız abicim :)

yalnız bugün gelişen bir durum var sevgili dostlarım :( cuma günü sabah 10:00'dan pazar günü 18:00 arası istanbul dışında olacağım :(

yarın gece fifaz kardeşimle oynuyoruz. pazar akşamı diğer maçlarımın hepsini yapabilirim hiç sorun değil, pazar ve sonrası her akşam müsaitim :)

not: gittiğim yerde ps3 bulursam hafta sonuda girebilirim tabi :)) ama çok zor sanırım :)

Kardeş bu gece senle maçlarımızı yapalım hatta grupta ikinci rakibin olan @US_ALP2 ilede maçlarını yapabirsin , ekstra bir durum söz konusu çünkü yok pazar akşamı ben alple oynarım kesin dersen sorun yok ama grupta 3.4. maçlar için son gün pazar gecesi olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Muhibbi kardeş rakibin benim cuma geceye kadar süremiz var ne zaman müsait olursun maçlarımız için ?

anladım kardeşim süper

yalnız bugün gelişen bir durum var sevgili dostlarım :( cuma günü sabah 10:00'dan pazar günü 18:00 arası istanbul dışında olacağım :(

yarın gece fifaz kardeşimle oynuyoruz. pazar akşamı diğer maçlarımın hepsini yapabilirim hiç sorun değil, pazar ve sonrası her akşam müsaitim :)

not: gittiğim yerde ps3 bulursam hafta sonuda girebilirim tabi :)) ama çok zor sanırım :)

Kardeş bu gece senle maçlarımızı yapalım hatta grupta ikinci rakibin olan @US_ALP2 ilede maçlarını yapabirsin , ekstra bir durum söz konusu çünkü yok pazar akşamı ben alple oynarım kesin dersen sorun yok ama grupta 3.4. maçlar için son gün pazar gecesi olacak

tamamdır abi mesajı aldımm :))

yani benim senden sonra ki maçım US_ALP2 ile ve pazar akşamına kadar vaktim var

bu akşam müsaitim US_ALP2'de müsait olabilirse senden sonra onunlada maçlarımı yapabilirim :) pazar akşamı zaten evdeyim her türlü bana uyuyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım kardeşim süper

tamamdır abi mesajı aldımm :))

yani benim senden sonra ki maçım US_ALP2 ile ve pazar akşamına kadar vaktim var

bu akşam müsaitim US_ALP2'de müsait olabilirse senden sonra onunlada maçlarımı yapabilirim :) pazar akşamı zaten evdeyim her türlü bana uyuyor yani

Alıntıları Göster
    Yalnız alp amerikada olduğu için gece 12 - 1 gibi online oluyor genelde ama anlaşırsanız pazara da yapabilirsiniz sıkıntı olmaması için böyle bir durum söz konusu bu arada fikstür bilgilerini güncelliyorum ilk sayfada ordan bakabilir herkes

• quote:

Yalnız alp amerikada olduğu için gece 12 - 1 gibi online oluyor genelde ama anlaşırsanız pazara da yapabilirsiniz sıkıntı olmaması için böyle bir durum söz konusu bu arada fikstür bilgilerini güncelliyorum ilk sayfada ordan bakabilir herkes

olsun bu gece ben 02:00-03:00'e kadar ayakta olurumm, kısmetse yaparız :)

yalnız amerikadan bağlananlarla bağlantım manyak oluyor abi çok akıcı bir maç olur alp'le o zaman :D süperr

anlamıyorum kocaelide kuzenim var avea gibi gak guk adam gibi bir maç yapamıyoruz, bağlantıdan dolayı,
    amerikadan kaç kişiyle oynadım single maçlar gibi :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

Aynen hakan,teknik taktik birseye yaramiyor artik,6 gol yedim hepsi pace abusing!2v2 oynarken tadi cikiyo oyunun,ara paslar,ince gormeler falan.ut de karsima cikanlarin %90 pace abusing yapiyor.zaten forvetlerden belli,welliton,agbonlahor vs.

aynen osman abi deli oluyorum 5 li defans olunca bide çakılı oynatıyorya aynen ruud yediler bizi 5 li defans yap koy uca at gibi koşacak st oyna

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.