Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stream_ouz 1 - 3 Roxette-

Ellerine sağlık güzel maçtı 2-3 tane penaltı kurtardı iyi kaleci vallahi :)

Bu arada benim son maçım kaldı berketok ile .

FAİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 19 Ocak 2012; 15:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

Roxette- 3 - 0 Stream_ouz
    Stream_ouz 1 - 3 Roxette-

Ellerine sağlık güzel maçtı 2-3 tane penaltı kurtardı iyi kaleci vallahi :)

Bu arada benim son maçım kaldı berketok ile .

İPTAL SKORLAR İŞLENMEYECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Ocak 2012; 15:15:35 >
  • Dostum smdi yanlis anlaslma olmus bu mac hazrlk maci diilmydi fiksture gore oynadigimizi saniyodum
  • ozaman hocam bu maçı iptal edelim tarihini bekleyelim. ben bilmiyorudum bu tarih olayını , ben pazar gününe kadar tüm maçlar bitecek şeklinde sanmıştım ondan acele ediyordum :) Çok uzun sürercek o zaman böyle olursa hani baya bekleyeceğiz yani..
  • dogru diyorsun tugra abi biz stoperleri bile çıkarız gol için 5 li defansı aşmak için çabalamiyacam 1 gol atarsam pasa dayıyacam oyunu atamazsamda gene pas yapicam 1 puan yeter bana 5 li defans oyniyan varsa duyurulur sonra zaman geçirdin demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

ozaman hocam bu maçı iptal edelim tarihini bekleyelim. ben bilmiyorudum bu tarih olayını , ben pazar gününe kadar tüm maçlar bitecek şeklinde sanmıştım ondan acele ediyordum :) Çok uzun sürercek o zaman böyle olursa hani baya bekleyeceğiz yani..

Hocam daha önce 4 turnuva düzenledim inanki bu daha çabuk bitecek ör : Bir önceki turnuva 41 gün oldu bitmedi hala çünkü zaman tarih ve fikstür yoktu onda bilmem anlatabildimmi

Maçlarınız iptal edilmiştir. Tabloya işlenmeyecek
  • Yok dostum konudada belirtildigi gibi fiksture gore oynancak maclar..cok fazla uzun surecegini sanmiorum en fazla 1 hafta surer
  • D grubunda musait olan var ise ben suanda musaitim maclarimizi yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

D grubunda musait olan var ise ben suanda musaitim maclarimizi yapabiliriz

Dostum maclar fiksture gore oynaniyor
  • @coupe dostum, berkegs nickli arkadasim disarda da yakin oldugum bir arkadasim, macinizi yaptiginiz sirada onun yanindaydim, yani bildigin televizyondan izledim maci :) Neyse bu bahsi uzatmayacagim ama dedigim uzere agir bir yargi olmus.

Bir de turnuva isleyisi icin genel bir bilgi veriyim;

Get your online FIFA in early today if you're on PlayStation - PSN will be down for maintenance: 4pm-5am GMT/8am-9pm PST on 19 Jan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

dogru diyorsun tugra abi biz stoperleri bile çıkarız gol için 5 li defansı aşmak için çabalamiyacam 1 gol atarsam pasa dayıyacam oyunu atamazsamda gene pas yapicam 1 puan yeter bana 5 li defans oyniyan varsa duyurulur sonra zaman geçirdin demeyin

Senin pek aran yok heralde 5li defansla daha önce denk gelmedin yada. Vallahi benim stoperleri çıkarmama gerek kalmadı 2 maçta 10 gol attım zaten :) Bu oyun daha çok pes gibi olmuş hıız çok önemli , ben 94 paceli 4skills move doumbia varken gidip drogba ya yada ibrahimoviçe o kadar para verip oynatmam.. ,ayrıca senin defansın benimkinden çok daha iyi thaigo silva geçilmiyo zaten 100k fiyatı var , malcon desen ayı gibi 45k , lucio 15k , taiwo 8k 4 tane süper ötesi defansın var 10 tane gol yiyorsun bence sorunu kendinde ara , ayrıca o forvetlerle zaten gol atman pek kolay değil , daha mantıklı adamlar almalısın isme takılı kalmadan. Ben hiç hatırlamıyorum bir maçta ibrahimoviçin devleştiğini bbana karşı yada lavezzi yada robben. Gerek yok abi bu kadar para vermeye bu adamlara .. Benim forvette bi eto pahalı 35k dooumbia 2k danny 2k ... 2 maçta 10 gol atıyorum yani pek isimlere takılı kalmayın. Kolay gelsin

• Herkese bol sans oncelikle...

Alpaslan ne zaman yapalim maclari? Ben bugun musaitim, 6pm gibi evde olurum yani (TR saati ile 2AM)

Simdi dusundum de ben musaitim ama sen o saatte musait misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 19 Ocak 2012; 17:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdonmez

D grubunda musait olan var ise ben suanda musaitim maclarimizi yapabiliriz

Alp benimle oynayacaksin fakat suandada ben musait değilim aksam 10'dan sonra musait olucam uyarmi sanada
  • bu kadar acımasız yorumlar yapmamalısınız birbirimize öncelikle değer verdiğimizi önemsediğimizi göstermeliyiz ki bizede aynı değerler sunulsun :)

sonuçta bir oyun, isteyen 5'li defans oynar isteyen 3'lü 4'lü, ama şunuda unutmamak lazım, sonuçta kazanmak için oynanıyor tamam ama en sakin adam bile bu oyunda sinirlenince dikkati dağılır, özellikle dikkati dağıtmak, sinir etmek için rakibe çaba sarfediliyorsa o kişinin öncelikle kendisine saygısı yoktur ki karşısında kine saygı göstersin :) (biri böyle yaptı demiyorum) mesela geçen gün burada bahsedilen ama basit görünen bu gol sevinçlerinin abartılmamasının istenmesinin sebebide budur, insanlarla alay edilmemesi gayet samimi ve ciddi bir biçimde aktivitenin tamamlanması. en azından benim anladığım bu :)

şimdi bende yaparım etten duvar örerim adamda messi vardır bacaklarını kırarım oyundan çıkarırım (gavurlara yapıyorum) ama burada ki insanlara bunu yapmak hoş olmaz, hem her türlü konuda fikir alış verişi yapıyoruz, hepimiz sevdiğimiz bir konu üzerine bildiklerimizi paylaşıyor, bilmediklerimizi öğreniyoruz. bunu korumamız lazım :)

şimdi roxette kardeşin yorumunda ki takıldığım yere gelmek istiyorum, -süper ötesi defansın var, 10 tane gol yiyorsun sorun kendinde demek çok üzücü ve kırıcı en azından haki'yi bilmem ama ben bu yorum karşısında oldukça üzülürdüm. bunu demek kim ne derse desin neyi savunursa savunsun haksızlık. haki'nin yorumlarına kızarakta bu yorumları yapmış olabilir, ama yapılmamalı sakin olunmalı, insanların asıl olarak neye kırıldığını öğrenip ona göre davranılmalı. bu turnuva biter diğer başlar. önemli olan birbirimizi kazanmamız, kaybetmemiz değil. duygusal bir yazı değildir gayet ciddi ve içten yazmış bulunuyorum dalga geçmeyin :))

ben o analizi bile gırgırına millet bir üstündeki turnuva öncesi gerginliği atsın diyerek hazıladım, 10 dakikamı aldı ama sizin içindi yani :) turnuva bahane burada ki dostluklar şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Yalnız alp amerikada olduğu için gece 12 - 1 gibi online oluyor genelde ama anlaşırsanız pazara da yapabilirsiniz sıkıntı olmaması için böyle bir durum söz konusu bu arada fikstür bilgilerini güncelliyorum ilk sayfada ordan bakabilir herkes

olsun bu gece ben 02:00-03:00'e kadar ayakta olurumm, kısmetse yaparız :)

yalnız amerikadan bağlananlarla bağlantım manyak oluyor abi çok akıcı bir maç olur alp'le o zaman :D süperr

anlamıyorum kocaelide kuzenim var avea gibi gak guk adam gibi bir maç yapamıyoruz, bağlantıdan dolayı,
    amerikadan kaç kişiyle oynadım single maçlar gibi :)))

Bizim kablolar kalin

Iyi guldum walla insallah guzel maclar cikartiriz hepberaber, ben bugun sizin orda sabah 1:30 2:00 gibi online olurum ve iki mac cikartirim. Ilk fikstur bitmeden ikinci maca gecmiyoruz degil mi?

Hic olmadi benim cumartesi sabahim herkese uyacaktir buyuk bir ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Yalnız alp amerikada olduğu için gece 12 - 1 gibi online oluyor genelde ama anlaşırsanız pazara da yapabilirsiniz sıkıntı olmaması için böyle bir durum söz konusu bu arada fikstür bilgilerini güncelliyorum ilk sayfada ordan bakabilir herkes

olsun bu gece ben 02:00-03:00'e kadar ayakta olurumm, kısmetse yaparız :)

yalnız amerikadan bağlananlarla bağlantım manyak oluyor abi çok akıcı bir maç olur alp'le o zaman :D süperr

anlamıyorum kocaelide kuzenim var avea gibi gak guk adam gibi bir maç yapamıyoruz, bağlantıdan dolayı,
    amerikadan kaç kişiyle oynadım single maçlar gibi :)))

Bizim kablolar kalin

Iyi guldum walla insallah guzel maclar cikartiriz hepberaber, ben bugun sizin orda sabah 1:30 2:00 gibi online olurum ve iki mac cikartirim. Ilk fikstur bitmeden ikinci maca gecmiyoruz degil mi?

Hic olmadi benim cumartesi sabahim herkese uyacaktir buyuk bir ihtimalle.

puahahah koptummm :D

''bizim kablolar kalın'' yorumuna bayıldımm :D

olur :) 1:30-2:00 arası kesişirsek bu gece maçlarımızı yaparız dostum :) olmadı pazar günü zaten kaçmaz vakit dolmadan aradan çıkartmış oluruz :))

• Beyler alıntıdır :

Net bir saat vermek gerekirse yarın yani Perşembe günü 18:05 ile Cuma saat 4:00 am arası bakım gerçekleşecek ve PSN'e bağlanılamayacak. Bu bakımın sebebi yeni yayınlanan 3.70 firmware ile ilgili bazı aksaklıkları düzeltmek olarak gösterildi.

Yani maçlar için fazladan bir gün süre vericeğim sonuçta 1 günlük bakım söz konusu
  • quote:

bu kadar acımasız yorumlar yapmamalısınız birbirimize öncelikle değer verdiğimizi önemsediğimizi göstermeliyiz ki bizede aynı değerler sunulsun :)

sonuçta bir oyun, isteyen 5'li defans oynar isteyen 3'lü 4'lü, ama şunuda unutmamak lazım, sonuçta kazanmak için oynanıyor tamam ama en sakin adam bile bu oyunda sinirlenince dikkati dağılır, özellikle dikkati dağıtmak, sinir etmek için rakibe çaba sarfediliyorsa o kişinin öncelikle kendisine saygısı yoktur ki karşısında kine saygı göstersin :) (biri böyle yaptı demiyorum) mesela geçen gün burada bahsedilen ama basit görünen bu gol sevinçlerinin abartılmamasının istenmesinin sebebide budur, insanlarla alay edilmemesi gayet samimi ve ciddi bir biçimde aktivitenin tamamlanması. en azından benim anladığım bu :)

şimdi bende yaparım etten duvar örerim adamda messi vardır bacaklarını kırarım oyundan çıkarırım (gavurlara yapıyorum) ama burada ki insanlara bunu yapmak hoş olmaz, hem her türlü konuda fikir alış verişi yapıyoruz, hepimiz sevdiğimiz bir konu üzerine bildiklerimizi paylaşıyor, bilmediklerimizi öğreniyoruz. bunu korumamız lazım :)

şimdi roxette kardeşin yorumunda ki takıldığım yere gelmek istiyorum, -süper ötesi defansın var, 10 tane gol yiyorsun sorun kendinde demek çok üzücü ve kırıcı en azından haki'yi bilmem ama ben bu yorum karşısında oldukça üzülürdüm. bunu demek kim ne derse desin neyi savunursa savunsun haksızlık. haki'nin yorumlarına kızarakta bu yorumları yapmış olabilir, ama yapılmamalı sakin olunmalı, insanların asıl olarak neye kırıldığını öğrenip ona göre davranılmalı. bu turnuva biter diğer başlar. önemli olan birbirimizi kazanmamız, kaybetmemiz değil. duygusal bir yazı değildir gayet ciddi ve içten yazmış bulunuyorum dalga geçmeyin :))

ben o analizi bile gırgırına millet bir üstündeki turnuva öncesi gerginliği atsın diyerek hazıladım, 10 dakikamı aldı ama sizin içindi yani :) turnuva bahane burada ki dostluklar şahane

işte budur, bende bir iki anlatmaya çalıştım bunu anlatamadım,sonuçta tabiiki amaç galibiyet ama sonuça giden her yol mubah zihniyeti ile oynayıncada karşıdakinin aklında kalmıyor ismin,benim aklımda kalanlar hep futbola estetiği katarak oynayanlar olmuştur.

@ruud dostum ben yazdıklarım genel oyunun buglarından şikayet olarak yazdım,berkegs arkadaşın oldupu için fazla üstüne aldın sanırım.iss (wining eleven öncesi) nden beri oynadım tüm serileri,en başarılı oyun fifa 12 şu anda ama oyunu sadece pace ile oynayıp başarılı olanların sayısı olması gerekenin çok üstünde.bu sonuçta oyunun bir eksiği,arkadaşının bunu kullanıp kullanmamakta elbetteki serbest ancak benim fikrim değişmez bu konuda,saygı duyulacak oyuncular listeme girmiyor benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

işte budur, bende bir iki anlatmaya çalıştım bunu anlatamadım,sonuçta tabiiki amaç galibiyet ama sonuça giden her yol mubah zihniyeti ile oynayıncada karşıdakinin aklında kalmıyor ismin,benim aklımda kalanlar hep futbola estetiği katarak oynayanlar olmuştur.

@ruud dostum ben yazdıklarım genel oyunun buglarından şikayet olarak yazdım,berkegs arkadaşın oldupu için fazla üstüne aldın sanırım.iss (wining eleven öncesi) nden beri oynadım tüm serileri,en başarılı oyun fifa 12 şu anda ama oyunu sadece pace ile oynayıp başarılı olanların sayısı olması gerekenin çok üstünde.bu sonuçta oyunun bir eksiği,arkadaşının bunu kullanıp kullanmamakta elbetteki serbest ancak benim fikrim değişmez bu konuda,saygı duyulacak oyuncular listeme girmiyor benim.

hocam geçen seneki oyundada ayı gibi olan futbolcuları kimse tutamıyordu. Amouri , Drogba , Dzeko bunlar tutulmuyordu , Teknik kapasitesi yüksek olan ouncular messi , young , villa , silva vb ,, oyncular bir omuzda topu kaybediyordu. 12 de roller tamamen değişmiş durumda bu oyunda sprint speed (in) strenght (out) olmuş... Sen şimdi gidip ağır adamlarla dolu bir takım kurarsan, yenilmeye mahkumsun bu bir gerçek... Benim oyunum genelde skill moves ları kullanarak rakibi geçmektir. haki de gördü stream ouz da gördü bunu. Belki benimle oynamayanlar - Bu adam etoya arapası atıyodur koşa koşa gol atyodur , odun gibibir oyun oynuyordur diye düşünüyrlardır. düşünmye devam etsinler, elbet denk geliriz oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 19 Ocak 2012; 18:08:59 >

• Berketok oglnden beri onlineim bi gelemedin be kardsm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.