Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

biz ki paralar verip ne kadrolar kuruyoruz düzgün bi oyun için ama ne gerek var yap abi 5 li formasyon koy david luizinden tiagosuna 5 stoperini çak ceza yayına koy 2 tane arap atı gibi koşan forvet oyna en mantıklısı valla can sıkıyor gerçekten

Aynen hakan,teknik taktik birseye yaramiyor artik,6 gol yedim hepsi pace abusing!2v2 oynarken tadi cikiyo oyunun,ara paslar,ince gormeler falan.ut de karsima cikanlarin %90 pace abusing yapiyor.zaten forvetlerden belli,welliton,agbonlahor vs.

aynen osman abi deli oluyorum 5 li defans olunca bide çakılı oynatıyorya aynen ruud yediler bizi 5 li defans yap koy uca at gibi koşacak st oyna

:)

benim karşımada dün akşam çıktı bir rakip, 5-3-2 oynuyordu 3-1 yenildim çok zorladı beni onuda zor attım zaten uzaktan şutla :/

• Alpdonmez nerdesin kardesim alt tarafi bi mac yapicaz 20 dakkan yokmu anlamiyorumki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Alpdonmez nerdesin kardesim alt tarafi bi mac yapicaz 20 dakkan yokmu anlamiyorumki

çalışıyor hocam yurt dışında o abimiz müsait olunca buraya yazıcak mutlaka acele etme o kadar
  • quote:

Alpdonmez nerdesin kardesim alt tarafi bi mac yapicaz 20 dakkan yokmu anlamiyorumki

Dostum sakin biraz , maç saati ve günü konusunda anlaştınızmı ? Yarın gece son sonuçta vaktiniz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfifazxx

Merhaba sevgili dostlar , keyifli bir o kadarda seviyeli geçeceğine inandığım artık geleneksel hale gelen bir turnuva ile karşınızdayım..

Turnuva Kurallari;

1 - Turnuva katılımcı sayısı 16 kişidir ve katılımcılar tamamlandıktan sonra satışa konulacak kartları satın aldıktan sonra girişleri onaylanacaktır.
    2 - Turnuva giriş ücreti 20000 coinstir ve turnuva şampiyonunun ödülü 180000 2. 90000 3. 35000 coinstir.
    3 - Turnuvada 4 grupta 4 er takımdan 16 takım yer alıcak ve gruplarında ilk 2 sırayı alanlar çeyrek finale çıkacaktır. ( Puan eşitliği durumunda ikili averaj geçerli olacaktır ) Çeyrek final , yarı final ve final maçları çift maç eleme usulu ile olacak , bu maçlarda deplasman golü kuralı geçerli olacaktır ( Eşitlik bozulmaması durumunda seri penaltı atışları galibi belirleyecektir )
    4 - Turnuvadaki grup ve eleme maçları için katılımcılara 2 gün süre tanınacak ve bu süre zarfında konuya yazmayan ve rakibi ile maç saati konusunda anlaşmayan katılımcılar hükmen yenilmiş veya elenmiş sayılacaktır. ( Ekstra durumlarda ek süre verilebilir )
    5 - Turnuva grup kuraları ve tüm eleme maçları için kuralar akınsoft çekiliş programı ile belirlecek ve konuda paylaşılacaktır.
    6 - Centilmenlik dışı hareketler , sinir bozucu gol sevinçleri , guest ( iki kişi ile oynama ) oyuncu özelliklerini artıran training kartlar kullananlara kesinlikle müsamaa tanınmayacak ve bu tür hareketlerde bulunanlar hükmen elenmiş sayılacaktır.
    7 - Eleme maç saatleri için mutlaka turnuva konusu üzerinden anlaşılacak ( Hükmenler için )
    8 - Bir taraf oyundan koptuğunda, maç kalan dakika kadar ve aynı skor üzerinden tekrar oynanacaktır.(örn:60. dakikada koparsa 30 dakika oynanacaktır.) Fakat iki taraf karşılıklı olarak anlaşırsa tek devre veya maç yeniden oynanabilir.

Herkese bol şanslar

Katılımcılar :

DH NİCKİ PSN

1 - xxfifazxx ( xxDolunayxx ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    2 - celikalp ( yulia1976 ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    3 - haki1234 ( Haki_TR ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    4 - coupe96 ( coupe096 ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    5 - ruud_ ( AlbayrakM ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    6 - berke1907 ( berketok ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    7 - berkegs ( oskayberke ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    8 - Muhibbii ( Muhibbi ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    9 - Young_Caesar ( CgrMdn ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    10 - Giant5 ( Giant_MT ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    11 - alpdonmez ( alpdonmez ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    12 - roxette- ( Rexosts ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    13 - DuanJuan ( DuanJuan ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    14 - Stream_Ouz ( Stream_Ouz ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    15 - akonay ( akonayTR ) GİRİŞİ ONAYLANDI
    16 - US_ALP2 ( alptugga ) GİRİŞİ ONAYLANDI

GRUP KURALARI :

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER..

GRUP TABLOLARI :

http://www.scorejournal.com/comp_table&uid=4849248

GRUP FİKSTÜRLERİ :

18 OCAK - 20 OCAK ARASI 1. VE 2. MAÇLAR ( HOME - AWAY )

A GRUBU

Giant5 - Young_Cesar
    coupe96 - berkegs

B GRUBU

celikalp - US_ALP2
    xxfifazxx - muhibbi

C GRUBU

roxette - haki1234
    berke1907 - Stream_Ouz

D GRUBU

akonay - ruud_
    DuanJuan - alpdonmez

20 OCAK - 22 OCAK ARASI 3. VE 4. MAÇLAR ( HOME - AWAY )

A GRUBU

Young_Cesar - berkegs
    Giant5 - coupe96

B GRUBU

US_ALP2 - muhibbi
    celikalp - xxfifazxx

C GRUBU

Haki1234 - Stream_Ouz
    roxette - berke1907

D GRUBU

ruud_ - alpdonmez
    akonay - DuanJuan

22 OCAK - 24 OCAK ARASI 5. VE 6. MAÇLAR ( HOME - AWAY )

A GRUBU

Young_Cesar - coupe96
    berkegs - Giant5

B GRUBU

US_ALP2 - xxfifazxx
    muhibbi - celikalp

C GRUBU

Haki1234 - berke1907
    Stream_Ouz - roxette

D GRUBU

ruud_ - DuanJuan
    alpdonmez - akonay

abi böyle çok keyifli ve güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık :)) kimle ne zaman maçım var gayet net olmuş süper

• quote:

quote:

Dostum sakin biraz , maç saati ve günü konusunda anlaştınızmı ? Yarın gece son sonuçta vaktiniz var

Cumartesi sabah proje teslimim var o yuzden bu aksam onunla ilgilenmem gerekecek bende dun geceden beri yapalim diye uğrasıyorum o yuzden acele ediyorum. Hani biran önce yapsakta bende rahatlasam.
  • quote:

quote:

biz ki paralar verip ne kadrolar kuruyoruz düzgün bi oyun için ama ne gerek var yap abi 5 li formasyon koy david luizinden tiagosuna 5 stoperini çak ceza yayına koy 2 tane arap atı gibi koşan forvet oyna en mantıklısı valla can sıkıyor gerçekten

Aynen hakan,teknik taktik birseye yaramiyor artik,6 gol yedim hepsi pace abusing!2v2 oynarken tadi cikiyo oyunun,ara paslar,ince gormeler falan.ut de karsima cikanlarin %90 pace abusing yapiyor.zaten forvetlerden belli,welliton,agbonlahor vs.

Abi senle rakibinin, yani berkegs'nin ilk maçını baştan sona izledim, 4 2 3 1 oynadı berke, tamam hucumcuları Wallyson Wellington vs hızlı admalar da ama iki maçtada sana 3 0 olana dek tek pozisyon vermedi, nitekim attıgı 3 golün ikisinde de savunmada dar açılarda bire bir de kalmasına ragmen çalımlarla onlardan sıyrılıp golleri attı. (Soldan içeri girdi üçüncü gol, sağdan içeri girdi ikinci gol)

Öyle aman aman bir pace abusing golü ben göremedim yani sen 6'sı da pace abusing diyorsun. Sence rakibine / rakiplerine biraz haksızlık etmiyor musun ?

• Arkadaşlar sonuçta bunun bir oyun olduğunu unutmayalım , yenmekte var yenilmekte... Yenilirsek rakibimizi tebrik eder yenersekte saygı beklemezmiyiz zaten. Detaylara takılmayalım sonuçta herkesin oyuna bakış açısı farklı , oynayış tarzı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Ocak 2012; 12:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

quote:

quote:

Abi senle rakibinin, yani berkegs'nin ilk maçını baştan sona izledim, 4 2 3 1 oynadı berke, tamam hucumcuları Wallyson Wellington vs hızlı admalar da ama iki maçtada sana 3 0 olana dek tek pozisyon vermedi, nitekim attıgı 3 golün ikisinde de savunmada dar açılarda bire bir de kalmasına ragmen çalımlarla onlardan sıyrılıp golleri attı. (Soldan içeri girdi üçüncü gol, sağdan içeri girdi ikinci gol)

Öyle aman aman bir pace abusing golü ben göremedim yani sen 6'sı da pace abusing diyorsun. Sence rakibine / rakiplerine biraz haksızlık etmiyor musun ?

dostum ben berkegs'nin galibiyetine gölge düşürmemek için bunu yazarken çekindim,ancak ilk maçta 3 golde birbirinin aynısı,yani wallyson oraya kaçtıktan sonra yapacak pek bişey kalmıyor zaten,Fifa 12 de kalecilerin yerden yavaş gelen topları çok kolay yediğini de hesaba katarsak,ama herhangi bir havadan veya yerden "off ne pastı" dedirtecek bir oyun gördünmü? mesela ilk turnuvada ben young_cesarla yapmıştım ve gerçekten bana göre iyi oynuyor,yani oyunun buglarından ziyade kendi oyun gücünü ortaya koyuyor,ben o tarz oynayanları takdir ediyorum. ben gerçekçiliğe fazl aönem veriyorum herhalde,yani gerçek hayatta dün akşamki gibi bir maçı hiç seyretmedim ondan herhalde,yoksa yenmek yenilmek meselesi değil,ilk turnuvada hiç puan alamadığım düşünülürse benim için çok sürpriz değildi zaten sonuç :)

bu arada başkasının maçını nasıl seyrediyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

hocam şimdi bişeyi açıklığa kavuşturalım bence şimdi herkes ilk maçını yapıcak sonra ikinciye geçicek di mi yani biri ikinci maçını yaparken diğerinin ilk maçı olmiicak? çünkü coupe ilk maçı yapmış ama benim ilk maçım giant ile olduğu için ben yapmayalım dedim eer yanlışım varsa düzelt fifaz bi zahmet.

Neden yapmıyalım diyosun sebebi söylersen açıklığa kavuştururuz kardeşim ? Onun dışında turnuva fikstüre bağlı kalacak eğer çok çok önemli bir nedenin varsa bunu konuşabiliriz.

hocam benim ilk maçım giant ile onunla yapmadan başka biriyle yapabiliosak fikstürün ne anlamı var, ben mi anlamadım olayı yoksa?

• quote:

quote:

quote:

hocam şimdi bişeyi açıklığa kavuşturalım bence şimdi herkes ilk maçını yapıcak sonra ikinciye geçicek di mi yani biri ikinci maçını yaparken diğerinin ilk maçı olmiicak? çünkü coupe ilk maçı yapmış ama benim ilk maçım giant ile olduğu için ben yapmayalım dedim eer yanlışım varsa düzelt fifaz bi zahmet.

Neden yapmıyalım diyosun sebebi söylersen açıklığa kavuştururuz kardeşim ? Onun dışında turnuva fikstüre bağlı kalacak eğer çok çok önemli bir nedenin varsa bunu konuşabiliriz.

hocam benim ilk maçım giant ile onunla yapmadan başka biriyle yapabiliosak fikstürün ne anlamı var, ben mi anlamadım olayı yoksa?

Kardeşim ilk sayfada fikstürleri güncelledim , maçlar için 2 gün süre verildi sen konuyu okumadan bir önceki turnuvayla karıştırıyosun bence ( bu arada 41 gün olmuş o turnuva daha bitmemiş ) eğer çok önemli bir sebebin yoksa rakibinle oynayamayacaksan 3-0 3-0 hükmen vericeğim ondan sonra zaten bir sonraki maçına geçiceksin.

• osman abi 5 li formasyon için yapacak şey kolay
    tugra abide burda herkez burda ultra defensive mi yaparım defansta paslaşırım he gelir pres yapar yapmaz ona kalmış yok zaman geçirdi filan demesin bundan sonra böyle ben defansı aşmak için kudurcagıma o topu almak için ugraşsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim ilk sayfada fikstürleri güncelledim , maçlar için 2 gün süre verildi sen konuyu okumadan bir önceki turnuvayla karıştırıyosun bence ( bu arada 41 gün olmuş o turnuva daha bitmemiş ) eğer çok önemli bir sebebin yoksa rakibinle oynayamayacaksan 3-0 3-0 hükmen vericeğim ondan sonra zaten bir sonraki maçına geçiceksin.

dostum sen anlamadın young cesar ın sorusunu,dün akşam bu konuda anlaşamadık bizde o yüzden soruyor,şimdi ben ilk maçımı yaptım berkegs ile,dün de onlineda young cesarı gördüm,hazır bulmuşken yapalım diye mesaj attım,o da dediki fikstür var,ilk maçımı yapmadan senle yapamam.yani böyle bir kısıtlama varmı,ilk maçlar bitmeden rakibimizi bulsak müsait olsa bile yapamıyormuyuz yoksa müsait olan yapsınmı diye soruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 19 Ocak 2012; 14:16:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sen anlamadın young cesar ın sorusunu,dün akşam bu konuda anlaşamadık bizde o yüzden soruyor,şimdi ben ilk maçımı yaptım berkegs ile,dün de onlineda young cesarı gördüm,hazır bulmuşken yapalım diye mesaj attım,o da dediki fikstür var,ilk maçımı yapmadan senle yapamam.yani böyle bir kısıtlama varmı,ilk maçlar bitmeden rakibimizi bulsak müsait olsa bile yapamıyormuyuz yoksa müsait olan yapsınmı diye soruyor?

eyw kardeş ben mi anlatamıorum derdi mi die düşünüodum valla 20sine kadar giant ile yapıcam 20sinden 22sine kadar berkegs ile sonrada sneinle fikstür öle yazıo ben kurallara uymak adına uğraşıorum ama fifaz hocam hükmenden girdi valla ben yapıcam bu gece giant ile maçımı zaten.

• quote:

Beyler alp kartı satın alana kadar biraz bilgilendirmeler yapayım turnuva için :

* Turnuvada kadro zorunluluğu yok ve isteyen istediği kadro ile maçlara çıkabilir
    * Maçlar için kura çekiminden sonra fixtür bilgilerinide vericem yani isteyen istediği kişiyle oynamayacak
    * Grup maçlarında fixtürdeki rakkibimizle home away şeklinde 2 maç yapıcağız yani birini sonra oynarız olayı olmayacak ( ekstra durumlar harici zaten bu maçlar için 2 gün süre verilecek )
    * Maç saatleri ve günü için mutlaka konuyu günlük takip edelim arkadaşlar , maçlarını aksatanlar için en sağlıklı kararı vermek için

Hepinize şimdiden başarılar kuraları çekip fixtür bilgilerini bu akşam vericem ve turnuvayı başlatıcaz

Kaçıranlar için tekrar alıntı yapıyorum , maçlar için 2 gün süre verileceğini kurallara yazmıştım fakat hangi maçlar için olabilir bu 2 gün süre tabiiki fikstürdeki rakibimizle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyw kardeş ben mi anlatamıorum derdi mi die düşünüodum valla 20sine kadar giant ile yapıcam 20sinden 22sine kadar berkegs ile sonrada sneinle fikstür öle yazıo ben kurallara uymak adına uğraşıorum ama fifaz hocam hükmenden girdi valla ben yapıcam bu gece giant ile maçımı zaten.

dostum demekki anlamadan sert girmemek lazım

• quote:

quote:

Beyler alp kartı satın alana kadar biraz bilgilendirmeler yapayım turnuva için :

* Turnuvada kadro zorunluluğu yok ve isteyen istediği kadro ile maçlara çıkabilir
    * Maçlar için kura çekiminden sonra fixtür bilgilerinide vericem yani isteyen istediği kişiyle oynamayacak
    * Grup maçlarında fixtürdeki rakkibimizle home away şeklinde 2 maç yapıcağız yani birini sonra oynarız olayı olmayacak ( ekstra durumlar harici zaten bu maçlar için 2 gün süre verilecek )
    * Maç saatleri ve günü için mutlaka konuyu günlük takip edelim arkadaşlar , maçlarını aksatanlar için en sağlıklı kararı vermek için

Hepinize şimdiden başarılar kuraları çekip fixtür bilgilerini bu akşam vericem ve turnuvayı başlatıcaz

Kaçıranlar için tekrar alıntı yapıyorum , maçlar için 2 gün süre verileceğini kurallara yazmıştım fakat hangi maçlar için olabilir bu 2 gün süre tabiiki fikstürdeki rakibimizle

dostum sen o zaman ilk mesajı düzenle,şöyle anlaşılıyor çünkü 18-20 Ocak tarihleri arasında ilk maçlar bitecek.yani ben istesemde 18-20 si arası youngcesarla yapamam gibi anlaşılıyor.

• quote:

quote:

quote:

dostum sen o zaman ilk mesajı düzenle,şöyle anlaşılıyor çünkü 18-20 Ocak tarihleri arasında ilk maçlar bitecek.yani ben istesemde 18-20 si arası youngcesarla yapamam gibi anlaşılıyor.

Hocam anlamadık galiba hala fikstür dışı ekstra durumlar harici ( ör : muhibbi ' nin iş gezisi ) maçlar yapılmayacak. Mutlaka ve mutlaka fikstürdeki tarihler arasında rakibimiz kimse onunla oynanacak. ( Tabii oynayıpta o tarihler arası skoru yazacak şekilde anlaşırsanız onu bilemem )

İlk sayfaya ekliyorum

• İlk 2 maçta alınan kötü sonuçlar Capello Hakanı kızdırdı kalan 4 maçıda kazanıp gruptan çıkmak isteyen capello hakan formasyonda yaşadıgımız sorun maçada yansıdı rakibin çakılı 5 stoper ile oynamasıda bi hayli canımızı sıktı bundan sonra gelicek 5 li formasyona öne geçip oyunu pasa dönüştürüp paslaşıcaz biz 5 stoperi geçmek için yırtıncagımıza o bizim pas trafigimizi bozmaya ugraşsın demesi rakiplere göz dagı verdi.

Robben maçtan sonra kameralara takıma yeni geldim ama mutlaka uyum sagliyacam dedigi ögrenildi

Dubaide kumsalda yapılan antremanda futbolcuların bikinili hanımlara çölde susuz kalmış gibi bakmaları Capello hakanı çileden çıkardı

• quote:

İlk 2 maçta alınan kötü sonuçlar Capello Hakanı kızdırdı kalan 4 maçıda kazanıp gruptan çıkmak isteyen capello hakan formasyonda yaşadıgımız sorun maçada yansıdı rakibin çakılı 5 stoper ile oynamasıda bi hayli canımızı sıktı bundan sonra gelicek 5 li formasyona öne geçip oyunu pasa dönüştürüp paslaşıcaz biz 5 stoperi geçmek için yırtıncagımıza o bizim pas trafigimizi bozmaya ugraşsın demesi rakiplere göz dagı verdi.

Robben maçtan sonra kameralara takıma yeni geldim ama mutlaka uyum sagliyacam dedigi ögrenildi

Dubaide kumsalda yapılan antremanda futbolcuların bikinili hanımlara çölde susuz kalmış gibi bakmaları Capello hakanı çileden çıkardı

Hakan senin oyun tarzınıda biliyorum , bize gelmez 5 li defans taktiği defanstaki 3 stoperide çıkarırız biz gol bulmak için

Valla bence senin takımı dubai sahillerinden çıkarıp hali hazırda yakınken hacca gönder , imana gelsinlerde 5li defans nasıl aşılır bir düşünsünler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.