Yalnız alp amerikada olduğu için gece 12 - 1 gibi online oluyor genelde ama anlaşırsanız pazara da yapabilirsiniz sıkıntı olmaması için böyle bir durum söz konusu bu arada fikstür bilgilerini güncelliyorum ilk sayfada ordan bakabilir herkes
olsun bu gece ben 02:00-03:00'e kadar ayakta olurumm, kısmetse yaparız :)
yalnız amerikadan bağlananlarla bağlantım manyak oluyor abi çok akıcı bir maç olur alp'le o zaman :D süperr
anlamıyorum kocaelide kuzenim var avea gibi gak guk adam gibi bir maç yapamıyoruz, bağlantıdan dolayı, amerikadan kaç kişiyle oynadım single maçlar gibi :)))
Bizim kablolar kalin
Iyi guldum walla insallah guzel maclar cikartiriz hepberaber, ben bugun sizin orda sabah 1:30 2:00 gibi online olurum ve iki mac cikartirim. Ilk fikstur bitmeden ikinci maca gecmiyoruz degil mi?
Hic olmadi benim cumartesi sabahim herkese uyacaktir buyuk bir ihtimalle.
Pardon fikstur olayini birac gec kavradim
Benim ilk macim Celikalp ile ve o maclar bimeden yaptigim maclar gecersiz sayilacak. Ama Alpaslan online olmaz da sen olursan bi hazirlik maci yapabiliriz.
Pm de atmistim, 30dkya evde olucam, eger psn kapanmadiysa yapalim maclari. Calisma varsa yarin yapariz, yarin ogleden sonra online olurum.
eet o zamn hocam benim dediim gibi dün coupe arkadaşla maç yapsaydık geçerli olmiicaktı ben bunu sordum dünde coupe onu anlatmaya çalıştım ama ters cevap verdin dedi eer öle ters bi konusma varsa kusura bakmasın ama ben fikstür olayından bahsettim herkesin kimle ne zaman aralıkları içinde yapıcağı belli iyiki dün yapmadık boşa gidicekti maçlar. bu arada maçtan sonra yorumların bu kadar konusulduğu bi turnuva olmadı daha ilk maçlar beyler yenende yenilende teşekkür etsin bitsin gitsin 3lü defan 5li defans sonuçta onlarda bi taktik isteyen istediği gibi oynar isterse 11 kişi savunma yapar 1-0 1-0 şampiyon olur.
quote:
Orijinalden alıntı: US_ALP2
Herkese bol sans oncelikle...
Alpaslan ne zaman yapalim maclari? Ben bugun musaitim, 6pm gibi evde olurum yani (TR saati ile 2AM)
Simdi dusundum de ben musaitim ama sen o saatte musait misin?
Bugun buyuk ihtimalle musait olurum kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: Roxette-
quote:
Orijinalden alıntı: coupe96
işte budur, bende bir iki anlatmaya çalıştım bunu anlatamadım,sonuçta tabiiki amaç galibiyet ama sonuça giden her yol mubah zihniyeti ile oynayıncada karşıdakinin aklında kalmıyor ismin,benim aklımda kalanlar hep futbola estetiği katarak oynayanlar olmuştur.
@ruud dostum ben yazdıklarım genel oyunun buglarından şikayet olarak yazdım,berkegs arkadaşın oldupu için fazla üstüne aldın sanırım.iss (wining eleven öncesi) nden beri oynadım tüm serileri,en başarılı oyun fifa 12 şu anda ama oyunu sadece pace ile oynayıp başarılı olanların sayısı olması gerekenin çok üstünde.bu sonuçta oyunun bir eksiği,arkadaşının bunu kullanıp kullanmamakta elbetteki serbest ancak benim fikrim değişmez bu konuda,saygı duyulacak oyuncular listeme girmiyor benim.
hocam geçen seneki oyundada ayı gibi olan futbolcuları kimse tutamıyordu. Amouri , Drogba , Dzeko bunlar tutulmuyordu , Teknik kapasitesi yüksek olan ouncular messi , young , villa , silva vb ,, oyncular bir omuzda topu kaybediyordu. 12 de roller tamamen değişmiş durumda bu oyunda sprint speed (in) strenght (out) olmuş... Sen şimdi gidip ağır adamlarla dolu bir takım kurarsan, yenilmeye mahkumsun bu bir gerçek... Benim oyunum genelde skill moves ları kullanarak rakibi geçmektir. haki de gördü stream ouz da gördü bunu. Belki benimle oynamayanlar - Bu adam etoya arapası atıyodur koşa koşa gol atyodur , odun gibibir oyun oynuyordur diye düşünüyrlardır. düşünmye devam etsinler, elbet denk geliriz oyunda
Hocam bu tarz yaklaşım hiç de hoş değil birşeyler ispatlamak zorundada değiliz bunun bir oyun olduğunun farkına varalım önce yenmekte var yenilmekte. Daha öncede 4 turnuva düzenledim ama daha ilk maçlarda birbirimizi eleştiriyoruz bu turnuvada , o yüzden daha sakin olalım gözdağı vericeğimiz yer varsa o da saha olsun. Başarılar , iyi başladın
yok hocam ben birşey kanıtlamaya veya ıspatlamaya çalışmıyorum gerek yok zaten 32 kere best of the best i kazanmışım zaten , bilmem kaç kere finalde yenilmişim vs vs.. benim canımı sıkan olay hakinin mesajları , yazdıgı tüm mesajlara bak 5 li defans sözü geçiyo ,, hani bir uyarı yapman gerekiyorsa onuda uyarmalısın sanırım arkadaşın ondan dolayı ona bişey demiyrsun sanırım.
Beyler daha birinci maclar ya. Biz bu turnuvalari birbirimizi ezmek icin yapmiyoruz. Herkesin fikirlerine saygili olmamiz lazim. Gunlerdir forumu takip ediyorum. Hem ana konuda hem de turnuva sayfasinda iyice bir kirlenme basladi.
Packlerden cikan oyuncu paylasimlari, birbirlerine ustunluk saglama girisimleri vs. vs.
Biz bu sayfalari forumdaslarimizi bilgilendirmak, oyunun daha iyi oynanabilmesini saglamak icin kullanmadigimiz muddetce bu forumun kimseye faydasi olmaz.
Biraz daha anlayisli olunmali, ayrica diger arkadaslarimizi elestirirken de biraz daha dikkatli olmaliyiz.
Herkese basarilar
Berkotek onlineim kardesim musait oldugun zaman macimizi yapabilrz
arkadaşlar bu turnuva olayına bende katılmak istiyorum..? kime nasıl yapıyoruz kaydı..?? Pes den geçtim biraz tecrübe edindim ama bu tarz turnuva tecrübelerinede ihtiyacım var...
quote:
Orijinalden alıntı: celikalp
Beyler daha birinci maclar ya. Biz bu turnuvalari birbirimizi ezmek icin yapmiyoruz. Herkesin fikirlerine saygili olmamiz lazim. Gunlerdir forumu takip ediyorum. Hem ana konuda hem de turnuva sayfasinda iyice bir kirlenme basladi.
Packlerden cikan oyuncu paylasimlari, birbirlerine ustunluk saglama girisimleri vs. vs.
Biz bu sayfalari forumdaslarimizi bilgilendirmak, oyunun daha iyi oynanabilmesini saglamak icin kullanmadigimiz muddetce bu forumun kimseye faydasi olmaz.
Biraz daha anlayisli olunmali, ayrica diger arkadaslarimizi elestirirken de biraz daha dikkatli olmaliyiz.
yok kardeşim estafurullah olabilir öle yanlışlıklar
Haki müsait oldugun zaman maçımızı yapabiliriz onlineım
quote:
Orijinalden alıntı: Roxette-
yok hocam ben birşey kanıtlamaya veya ıspatlamaya çalışmıyorum gerek yok zaten 32 kere best of the best i kazanmışım zaten , bilmem kaç kere finalde yenilmişim vs vs.. benim canımı sıkan olay hakinin mesajları , yazdıgı tüm mesajlara bak 5 li defans sözü geçiyo ,, hani bir uyarı yapman gerekiyorsa onuda uyarmalısın sanırım arkadaşın ondan dolayı ona bişey demiyrsun sanırım.
Buradaki herkes arkadaşım beni herkes tanır merak etme pm den konuşuyoruz onunla zaten konuşmasak sana karşılık verir tartışma uzardı.. Bu konu artık burda kapansın