Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haki musaitsen hala onlineim ona gore :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Haki musaitsen hala onlineim ona gore :)

Fikstüre göre maçlar kardeşim yani 21 ocak - 23 ocak tarihleri arası oynayabilirsin haki ile ( bu gece 24:00 dan sonra olabilir )
  • Hocam biz duanjuan arkadasla ilk macımızı yaptık şimdi ikincisine başlıyoruz .
    İlk mac
    DuanJuan 0 - 4 alpdonmez
  • DuanJuan 0-4 alpdonmez
    alpdonmez 1 - 1 DuanJuan
  • Aynen budur skorlar. Bu arada extra timelari oylesine oynayalim dedim kardesim merak etme :))

Bu arada senin gibi orta kafa oynayanda görmedim tebrik ediyorum.
  • Skorlar işlendi beyler
  • Fiksture gore diger rakibim kim olacak tam bilmiyorum bakamadimda ama bu gece 1'den sonra musaitim eger musaitse fazla uzatmadan oynayalim. Malum hafta sonu geliyo.. Gece tekrar yazarim..
  • Ruud ne zaman musait olursan bana pm at bende ona göre kendimi ayarlıyim . Aksam 12 de musait isen yapalım macları
  • Dostum selam,

Ben bu aksam disarda olacagim o yuzden bugun yapmamiz mumkun degil. Yarin gun icinde sana pm atarim, umarim ya yarin aksam ya da pazar aksami yapabiliriz.

Gorusmek uzere.
  • Young_Caesar : 2 Giant5 : 1
    Giant5 : 3 Young_Caesar: 2
    teşekkür ediorum arkadaşa güzel maçlardı sonraki maçlarda başarılar. berke gece 12- 1 gibi online olucam yapabiliriz maçlarmızı sanada uygunsa?
  • bende teşekkür ederim kardeş güzel maçlardı gerçekten snada başarılar;)
  • quote:

Young_Caesar : 2 Giant5 : 1
    Giant5 : 3 Young_Caesar: 2
    teşekkür ediorum arkadaşa güzel maçlardı sonraki maçlarda başarılar. berke gece 12- 1 gibi online olucam yapabiliriz maçlarmızı sanada uygunsa?

tamam young ceaser bana da uyar 12 1 gibi online olucam ben oynayalım
  • Dun ikinci kolu da yere attim ve kirdim. Simdi gidip bi tane daha alicam , Alpaslan senle olan maclarimizi yarin aradan cikartiriz bi sorun olmaz ise kardesim.
  • Skorlar güncel tablodan görebilirsiniz arkadaşlar grublardaki 3. ve 4. maçlar için bu geceden itibaren 2 gün süreniz var
  • tarik turnuvandaki maclar goruldugu kadariyla gayet hizli ilrliyor tebrik ederim valla bol sans tekrar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Dun ikinci kolu da yere attim ve kirdim. Simdi gidip bi tane daha alicam , Alpaslan senle olan maclarimizi yarin aradan cikartiriz bi sorun olmaz ise kardesim.

Yook kardes sorun yok. Yarin yapariz
  • young ceasar nerdesin? 12 - 1 diye anlasmıstık pm de attım ama online diilsin hala psn'de?
  • rexosts ile 2.maçlarımızı yaptık.

Rexosts : 2 berketok : 0
    berketok : 1 rexosts : 1

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

Artık formalite maçlarım kaldi haki ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

young ceasar nerdesin? 12 - 1 diye anlasmıstık pm de attım ama online diilsin hala psn'de?

tmm kardeş 12- 1 dedik 1 oldu geliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1907

rexosts ile 2.maçlarımızı yaptık.

Rexosts : 2 berketok : 0
    berketok : 1 rexosts : 1

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

Artık formalite maçlarım kaldi haki ile :)

ne maçtı be , böyle defans yapanı görmedim adam gibi pozisyonum 2-3 tane yani başkada yok :) 2. maçta dkk 86 da attım golü zar zor vallahi kale gibi defansı var :)
    Sağolasım dostum , üzüldüm vallahi elendiğine üst turu hak ediyordun bence.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.