Şimdi Ara

GELENEKSEL ULTİMATE TEAM CUP 6 PS3 ŞAMPİYON STREAM_OUZ TEBRİKLER.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
6.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @xxfifazxx bu aksam musait olurum kardes. Aksam 9'dan sonra yapabiliriz.

Arkadaslar, bu turnuvalari duzenleme amacimiz paylasimlari cogaltabilmek icin birbirimizi tanimamizdir. Birbirimizi taniyip grubumuzu genisletmek icin duzenliyoruz bu turnuvalari. Turnuva sonucunda da paylasimlarimizin bir sonucu olarak kazanan arkadaslarimiza odul veriyoruz. Yoksa asil amacimiz odul dagitmak ya da odul kazanmak degil. Dolayisiyla kazanacagimiz odulu ikinci planda tutmaya calisarak arkadasligimizi gelistirmek icin burada oldugumuz gercegini herkesin iyi anlamasi gerekiyor.

Mactan kopma, mactan cikma, maci kaybetme vs. gibi seyler olacaktir. Bunlar yuzunden birbirimizi kirmaya, konuyu kirletmeye gerek yoktur.

Herkese tekrar bol sans
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikalp

@xxfifazxx bu aksam musait olurum kardes. Aksam 9'dan sonra yapabiliriz.

Arkadaslar, bu turnuvalari duzenleme amacimiz paylasimlari cogaltabilmek icin birbirimizi tanimamizdir. Birbirimizi taniyip grubumuzu genisletmek icin duzenliyoruz bu turnuvalari. Turnuva sonucunda da paylasimlarimizin bir sonucu olarak kazanan arkadaslarimiza odul veriyoruz. Yoksa asil amacimiz odul dagitmak ya da odul kazanmak degil. Dolayisiyla kazanacagimiz odulu ikinci planda tutmaya calisarak arkadasligimizi gelistirmek icin burada oldugumuz gercegini herkesin iyi anlamasi gerekiyor.

Mactan kopma, mactan cikma, maci kaybetme vs. gibi seyler olacaktir. Bunlar yuzunden birbirimizi kirmaya, konuyu kirletmeye gerek yoktur.

Herkese tekrar bol sans

.

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: berke1907

rexosts ile 2.maçlarımızı yaptık.

Rexosts : 2 berketok : 0
    berketok : 1 rexosts : 1

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

Artık formalite maçlarım kaldi haki ile :)

capello hakan çarşamba pazarı kadrom ile yeniden dogdugunu kameralara açıkladı kalan 4 maçında 4 galibiyet alarak gruptan çıkmak istedigini belirten capello hakan maçlarımız çok zor olabilir ama kadromuza genç yetenek bale fifanın altın çocugu rooney portakalların ayna kafası robbenı kattık bu saatten sonra dream team gelse bile yenilgiyi kaldıramam dedigi ögrenildi

Selam,

Bugün maça gidiyorum, bir ihtimal bu gece girebilirim, ama en kötü yarın uzun süre online olurum.

psn'den ekledim, görünce mesajlaşırız.

• quote:

quote:

quote:

Çok çok zor bir rakipti, maçlar acaip keyifli geçti. Tebrik ederim kendisini. Turnuvada da başarılar.

capello hakan çarşamba pazarı kadrom ile yeniden dogdugunu kameralara açıkladı kalan 4 maçında 4 galibiyet alarak gruptan çıkmak istedigini belirten capello hakan maçlarımız çok zor olabilir ama kadromuza genç yetenek bale fifanın altın çocugu rooney portakalların ayna kafası robbenı kattık bu saatten sonra dream team gelse bile yenilgiyi kaldıramam dedigi ögrenildi

Selam,

Bugün maça gidiyorum, bir ihtimal bu gece girebilirim, ama en kötü yarın uzun süre online olurum.

bu gece giremem bende hocam yarın yaparız yada yarın gece

• quote:

quote:

quote:

Selam,

hocam zaten seninle 3 maçmış pazartesi gününden sonra başlıyor

• tugra abi yeter artık milletin iftiralarından bıktım ben
    stream ile maçımızı yaptım ilk yarılarda koptu hep benim ps dede sorun olabilir ilk maçı 2-0 yendim 2 maçta gene ilk yarıda koptu sorun sende dedi maç 2-2 di 1 yarı daha oynadık 4-2 yendim bilerek yapiyosun snejder ve robben almak için dedi adamlar zaten ilk 18 de start basıp alabilirim onları almak için start bastıgımda koptu hep arkadaş gururuna yediremedi frikik ve skıll ile attıgım golde iftira atmaya başladı ayıptır beni burda bilen bilir

sana sesleniyorum stream senle sabaha kadar oynasam 1 maç vermem tamam mı maçlarıda hükmen sen yen rezillik
    insanlık yapıp 12 mesajlı adam alıyoruz turnuvaya alıyorsun tugra abi ama yanlış ediyorsun diger arkadaşlara taş atmadım beyler alınan alınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 21 Ocak 2012; 17:09:49 >
  • stream_ouz 0 2 haki

haki 4 2 stream_ouz

Amacım hakiye iftira atmak fln diil kesinlikle fakat garibime giden şeyler oldu maçlarda...İki maçında yarısında connection lost oldu neden oldugunu anlamadım..Yani ilk defa böle devrelerde connection lost görüyorum iki maçtada birden olnca biraz kıllandım açıkçası...Ve "yarıda kalan" ikinci maçın ikinci yarısında kadroda birden robbenler sneijderler görnce biraz garibime gitti doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

stream_ouz 0 2 haki

haki 4 2 stream_ouz

Amacım hakiye iftira atmak fln diil kesinlikle fakat garibime giden şeyler oldu maçlarda...İki maçında yarısında connection lost oldu neden oldugunu anlamadım..Yani ilk defa böle devrelerde connection lost görüyorum iki maçtada birden olnca biraz kıllandım açıkçası...Ve "yarıda kalan" ikinci maçın ikinci yarısında kadroda birden robbenler sneijderler görnce biraz garibime gitti doğrusu

o 2 maçta maç başlamadan snejder robben sokacaktım oyuna gene koptu oyun kıllandıysan senin olsun maçlar bugra abi hükmen istiyorum arkadaşın olsun maçlar yetti artık bilip bilmeden millete laf sokmayın bu ahmette mehmette öyle gerçekten bilerek yapiyosun diyince ds3 ü yere vurdum sinirden başarılar sana

• quote:

tugra abi yeter artık milletin iftiralarından bıktım ben
    stream ile maçımızı yaptım ilk yarılarda koptu hep benim ps dede sorun olabilir ilk maçı 2-0 yendim 2 maçta gene ilk yarıda koptu sorun sende dedi maç 2-2 di 1 yarı daha oynadık 4-2 yendim bilerek yapiyosun snejder ve robben almak için dedi adamlar zaten ilk 18 de start basıp alabilirim onları almak için start bastıgımda koptu hep arkadaş gururuna yediremedi frikik ve skıll ile attıgım golde iftira atmaya başladı ayıptır beni burda bilen bilir

sana sesleniyorum stream senle sabaha kadar oynasam 1 maç vermem tamam mı maçlarıda hükmen sen yen rezillik
    insanlık yapıp 12 mesajlı adam alıyoruz turnuvaya alıyorsun tugra abi ama yanlış ediyorsun diger arkadaşlara taş atmadım beyler alınan alınmasın

dostum sakin ol tamam sen en iyisin.....Ben sadece garibime giden olayları dile getirdim yazımdada belirttiğim gibi amacım iftira değil..Sadece iki maç üst üste devre arasında connection lost olması garibime gitti..

• quote:

quote:

stream_ouz 0 2 haki

haki 4 2 stream_ouz

o 2 maçta maç başlamadan snejder robben sokacaktım oyuna gene koptu oyun kıllandıysan senin olsun maçlar bugra abi hükmen istiyorum arkadaşın olsun maçlar yetti artık bilip bilmeden millete laf sokmayın bu ahmette mehmette öyle gerçekten bilerek yapiyosun diyince ds3 ü yere vurdum sinirden başarılar sana

Dostum ilk maçta iki yarıdada robben ve senijder oyunda yoktu...

• quote:

quote:

quote:

stream_ouz 0 2 haki

haki 4 2 stream_ouz

2 maçta dedim 2 maçta ikincı yarıda almak isterken oyundan attı bak ordada kopunca ikinci yarıyı yapicaz diye oyunda sokarım dedim robben snejderi o yüzden oyunda degiştiriyim dedim maç başlayınca hemen koptu son maçtada menüde sokayım dedim benim iyi olup olmamam mesele degil bilerek yapiyorsun diyince şartallerim hepsi attı

• quote:

quote:

quote:

quote:

stream_ouz 0 2 haki

haki 4 2 stream_ouz

2 maçta dedim 2 maçta ikincı yarıda almak isterken oyundan attı bak ordada kopunca ikinci yarıyı yapicaz diye oyunda sokarım dedim robben snejderi o yüzden oyunda degiştiriyim dedim maç başlayınca hemen koptu son maçtada menüde sokayım dedim benim iyi olup olmamam mesele degil bilerek yapiyorsun diyince şartallerim hepsi attı

Tamam kardeşim şalterlerinin atmasına gerek yok bu konu burda kapanmıştır bundan soraki maçlarında başarılar..

• Hakan Abi sakin ol

Oguz sende güzel kardesim anlamıyor musun, burada bugune kadar 5 turnuva duzenlendi hiç birinde kimse kimseye tek kötü kelime etmedi, kaybedince tebrik etti, kazanınca sevindi devam etti. Alğaslan Abi (çelikalp)
    güzel güzel 2 defa yazdı turnuvanın amacını, nasıl davranılamsı gerektiğini ama sen ya okumuyorsun ya da bazışeyleri anlamıyorsun.

Burda bu forumda, düşündüğüm gibi çakallıklar olmadı, olmaz, olmayacaktır da, ama sen illa ki ben kafamda böyle şeyler kurarım vs vs diyorsan turnuvadan istedigin an çekilebilirsin seni kimse zorla katmadı bu turnuvaya, aksine rica minnet katıldın.
  • alpdonmez: 1 ruud_: 6

ruud_: 1 alpdonmez: 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 21 Ocak 2012; 19:10:50 >
  • @Stream_Ouz sevgili kardeşim biraz daha dikkat edelim yorumlara ki konuyu da okumuyoruz herhalde neredeyse aynı tartışma maç yarıda kalması ile ilgili..

Haftasonu malum bağlantı sorunları daha fazla oluyor boşuna birbirimizi suçlamaya gerek yok , anladığım kadarıyla oyuncu değişikliklerine takılmışsın ama hakanın kadrosu geniş değişiklikler yapabilir hem biliyosun oyunu oyuncular değil bizler oynuyoruz ( Benim bronze kadroyu gördün )

Skorları işliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 21 Ocak 2012; 19:48:19 >
  • Tamam Alpaslan geldiginde invite gonder , ben bagli kalicam networkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Hakan Abi sakin ol

Oguz sende güzel kardesim anlamıyor musun, burada bugune kadar 5 turnuva duzenlendi hiç birinde kimse kimseye tek kötü kelime etmedi, kaybedince tebrik etti, kazanınca sevindi devam etti. Alğaslan Abi (çelikalp)
    güzel güzel 2 defa yazdı turnuvanın amacını, nasıl davranılamsı gerektiğini ama sen ya okumuyorsun ya da bazışeyleri anlamıyorsun.

Burda bu forumda, düşündüğüm gibi çakallıklar olmadı, olmaz, olmayacaktır da, ama sen illa ki ben kafamda böyle şeyler kurarım vs vs diyorsan turnuvadan istedigin an çekilebilirsin seni kimse zorla katmadı bu turnuvaya, aksine rica minnet katıldın.

eyvallah mehmet düşünmen yeter

• valla ben bu turnuvadaki stersi önceki turnuvalarda görmedim yazmıştım yine yazıorum bende bundan önceki bütün turnuvalarda vardım bu sefer ilk defa ilk turda elenme ihtimalim var gruplardan çıkamiicam belki 4 maçta 3 puan alabildim ama hiçbir şekilde rakiplerime bişey demedim artık hemen herkes birbirini tanıo yeni gelen arkadaşlar var 12 mesaj yazması 1 mesaj yazmasıda bence mühim diil eerki o kişi sorun çıkarıosa bi sonrakine almaz fifaz hocam olur biter.
  • Bu arada ben akonay ile olan maç skorumu yanlış yazmışım;

akonay: 2 ruud_: 1
    ruud_: 1 akonay: 1

Karışıklık için özür dilerim Puan tablosudna kendimi 7 yerine 6 puanda görünce farkettim, tekrar özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Bu arada ben akonay ile olan maç skorumu yanlış yazmışım;

akonay: 2 ruud_: 1
    ruud_: 1 akonay: 1

Karışıklık için özür dilerim Puan tablosudna kendimi 7 yerine 6 puanda görünce farkettim, tekrar özür dilerim.

Mehmetçim kafan iyiydi yine demekki skoru yazarken

Düzelttim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.